|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| As vrea sa-mi spuneti si mie care stiti,de cate zile de concediu fara plata beneficiaza un bugetar?Adica mai precis,fiind studenta,as vrea sa-mi iau concediu fara plata pt studii.Dar nu stiu cat am dreptul pe an!Daca cele care lucrati in invatamant stiti,va rog frumos spuneti-mi si mie cum sa fac?Am nevoie urgent de raspuns!!! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| stiu ca pe vremea cand lucram eu in invatamant - adica cu vreo 10 ani in urma - se putea lua 1 an de concediu fara plata. |
| Mersi,Brandusa,dar cine stie ce-o mai fi acum?maine vb cu secretara,a zis ca se uita prin acte,dar voiam sa stiu din seara asta,..plus ca poate a mai trecut cineva prin asta,..... |
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Personalul didactic titular poate beneficia de concediu fara plata pe timp de un an scolar sau universitar, o data la 10 ani, cu aprobarea institutiei de invatamant superior sau, dupa caz, a inspectoratului scolar, cu rezervarea catedrei pe perioada respectiva,comform art.102 din Legea nr.128/1997 |
| carla wrote:Personalul didactic titular poate beneficia de concediu fara plata pe timp de un an scolar sau universitar, o data la 10 ani, cu aprobarea institutiei de invatamant superior sau, dupa caz, a inspectoratului scolar, cu rezervarea catedrei pe perioada respectiva,comform art.102 dinLegea nr.128/1997 Carla,dar eu sunt suplinitoare,....sa vad,....poate sun maine la ISJ sa intreb ce si cum ,daca se poate,....?!Multumesc |
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| marivic wrote:Carla,dar eu sunt suplinitoare,....sa vad,....poate sun maine la ISJ sa intreb ce si cum ,daca se poate,....?!Multumesc daca e pentru studii poate e altfel,nu stiu,daca esti suplinitoare pentru un an ce poti sa pierzi?Postul care nu e al tau? |
| da,ai dreptate,...ok.mersi ,muuuuult de tot,Carla |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Ce sanse am sa mi se aprobe un concediu fara salar, in conditiile in care e "criza" de personal? Sunt minus 14 persoane in acest moment. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Cred ca depinde mult de conducere, de sefi, de postul tau, de cat de dependenti sunt de tine, de cat de busy e jobul in perioada respectiva. Ar trebui sa te uiti in clauzele contractului de munca, daca ai asa ceva.
|
|
|