Comunicarea...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Thursday, July 8, 2010 9:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
N-am avut timp sa scriu, sa mai scriu cate ceva pe-aici, da' v-am citit.
Kali zicea ca e nevoie de doi, ca altfel e monolog...numai ca, uneori, chiar si cand sunt doi simti ca e un monolog adevarat. Tu zici, te simti aiurea dupa, iar el, cu "pozitia ghiocelului"...Macar de s-ar schimba ceva pana la inevitabila confruntare verbala viitoare. Confruntare constructiva...
mama Alessiei
Scris: Friday, July 9, 2010 12:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
bulibuli wrote:
Ma gandesc cu teama ca vor veni iar perioade incordate la serviciu, iar reprosuri ca nu sunt acasa niciodata, iar stres pt mine ca nu sunt inteleasa, iar frustrare pt el ca se ocupa aproape singur de tot, iar presiuni din partea familiei (ce bine ar fi daca nu s-ar mai baga si altii) ca nu e normal ca barbatul sa dea cu mopul si femeia sa doarma ca iar a fost de garda... etc. Deci a trecut perioada de criza sa zicem, dar am invatat ceva din ea, sau am ascuns problemele sub pres si am mers mai departe?

Buli, scuze ca intervin...dar sotul tau stia de la inceput ca se casatoreste cu un medic...stia ca medicii fac de garda, trebuie sa fie disponibili pentru urgente...e ca si cum eu (dupa 6 ani impreuna) as cere sotului meu (care e comerciant) sa nu se mai trezeasca noaptea la ora 3,00 sa plece dupa marfa pentru magazin... alcool
Iar acasa, daca si sotul dedica un pic de timp curateniei care e problema ? Tu dormi pentru ca ai facut tura de noapte, doar nu ai fost la disco pupici ... iar banii cistigati sunt in folosul familiei, doar ii cheltuiti impreuna, nu? computerlove
Ce ma mai enerveaza lumea asta care (de invidie) baga strimbe ca asta e munca de barbat / asta e munca de femeie boxing Ma bucur ca acum v-ati regasit...va urez numai bine angel
mama Alessiei
Scris: Friday, July 9, 2010 12:24 AM
Nivel

shirel wrote:
Uitati-va pentru asta m-am sacrificat eu sa raman acasa cativa ani si sa-i dedic exclusiv familiei,copiilor. Ce inseamna cariera eu una am facut cariera pana a ma marita este unul din avantajele mele ca m-am casatorit tarziu. Dar nimic pe lume nu merita sa platim pretul acesta.Bani fuga dupa ei am ajuns la concluzia ca orcat am avea ni-i dorim si mai mult ca ptr asta muncim nu?Dar la mine asta conteaza mai putin ,cat am imi va ajunge si ne va ajunge la toti dar uite am rabdare sa comunic cu sotul cand se intoarce de la servici ba chiar sa-l ajut in unele probleme ,avem timp sa ne jucam cu copii impreuna .nu exista zi fara masa de seara cand toti discutam despre ceea ce am facut inclusiv bica.

Shirel newclap newclap newclap n-as fi putut descrie ceea ce traim zi de zi pupici
mama Alessiei
Scris: Friday, July 9, 2010 12:28 AM
Nivel

bulibuli
Scris: Friday, July 9, 2010 12:44 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
mama Alessiei wrote:

Tu dormi pentru ca ai facut tura de noapte, doar nu ai fost la disco pupici ... iar banii cistigati sunt in folosul familiei, doar ii cheltuiti impreuna, nu? computerlove

Asta e toata treaba, ca nici bani nu aduc, dupa ce ca nu-s acasa niciodata... castig jumatate cat el... din punctul lui de vedere mai bine as sta acasa ca nu renteaza. Si eu acasa nu o sa stau niciodata, pt mine e mai mult decat o profesie, banii ma pasioneaza mai putin, nu e vorba numai de cariera, dar nu pot sa stau acasa, am stat 6 luni si mi-a lipsit enorm serviciul... Plus ca el e obisnuit in sistemul asta .. corporationist - ca orice ora peste program se plateste, peste un anumit nr de ore pe saptamana e ilegal, etc. Problema insa eu cred ca a plecat din alta parte, pt ca vorbisem cu el si stia ca va urma o perioada mai dificila si parea ca a inteles - insa cum spui si tu, cand se mai baga si altii...
Weekend-urile intotdeauna le-am petrecut impreuna in familie, singuri sau cu prietenii, nu ma plang, dar in ultima vreme nu stiu daca am avut un weekend liber pe luna.
In fine, eu nu vreau sa fac pe victima acum, pt ca stiu ca am gresit si eu si am fost egoista uneori, chestia e ca nu s-a intamplat nimic grav, dar situatia e ceva de genul... prea putin ca sa divortezi, prea mult ca sa pot trai asa in continuare.
Ce sa spun, degeaba exista iubire, uneori doar iubirea nu e suficienta...
Lucrurile se indreapta, incet incet, isi da si el silinta, e multumit ca sunt acasa, am redescoperit plimbarile noastre de seara, pt care nu ne-am mai facut timp.. cred ca de vreo 3-4 ani.
mama Alessiei
Scris: Friday, July 9, 2010 1:06 AM
Nivel

Bulibuli important e ca incepeti sa va regasiti...discutii apar in orice familie dar important e sa gasiti intotdeauna calea de mijloc.
Stim cu totii ca in sistemul sanitar medicii fac ture infernale si nu sunt bine platiti...dar asta nu e un motiv sa devii casnica dupa ce ai studiat atit ras eventual se poate incerca sa schimbi locul de munca (intr-o clinica particulara, de exemplu, tu stii mai bine).
Eu am ramas acasa cu o luna inainte de a naste (la 35 de ani) iar la aproape la 2 ani si jumatate ai copilului am inceput sa muncesc part-time. Restul timpului dedicat familiei, bine-nteles. angel
Nici banii, nici cariera nu aduc satisfactii mai mari decit linistea sufleteasca si bucuria de a fi cu totii impreuna .hearts
TatyKS
Scris: Friday, July 9, 2010 9:21 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Comunicarea ... am avut si noi cu ani in urma o perioada scurta dar grea, in care aproape numai comunicam. Dar ne-am dat cate o palma ( la figurat vorbindras ),ne-am trezit si ne-am dat seama ca nu ne stim de ieri si trebuie sa schimbam situatia. A fost usor pentru ca eu fac cat doi la vorba si pe sotul meu la cat nu e el de vorbaret, eu fac din el altulpupici .
Cred ca toate cuplurile au trecut printr-o asa perioada, conteaza foarte mult sa nu te adancesti in ea, conteaza cat de mare e iubirea pupici .
Norocul relatiei noastre a fost timpul meu disponibil pentru familie. Chiar daca cateodata imi doresc si eu altceva , singura mea consolare este ca am timpul pe care multe femei nu-l au, satisfactia cresterii alaturi de copil mai multe ore si zile decat multe femei. Si pentru ca timpul imi permite, am timp de toate, fara sa fiu nevoita sa ma plang pupici . Intr-adevar duc lipsa parintilor aproape , dar de cate ori am nevoie sunt langa minepupici .

Buli, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun. Va doresc sa fiti ca la inceput si sa va acceptati si cu timp si fara timp.pupici

Cris-DL
Scris: Friday, July 9, 2010 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Da, comunicarea este esentiala... si pe plan profesional, dar mai ales in familie, in viata in doi; insa, totusi cu limite cateodata ras. Recunosc, poate nici eu nu am rabdare (din fire), insa si sotul meu vorbeste cat 5 femei la un loc -pe cuvantul meu!!!! Stau si-l ascult, dar uneori nici nu aud ce turuie -doar il aprobalcool ; mai ales atunci cand imi povesteste ce-a facut el la ancheta (sociala) nu stiu care, din ziua respectiva... parca eu i-as cunoaste pe cei in cauza...

Nu avem nici noi timp liber foarte mult, ba, chiar as spune ca-i extrem de putin, insa dimineata bem prima cafeluta impreuna si mai povestim inainte de a pleca la serviciu (e bine ca amandoi avem acelasi program) si seara luam masa impreuna toti, aproape obligatoriu... we., normal ca impreuna, ca amandoi suntem liberi si plimbareti, numai cu mici exceptii- 3-4 we. pe an, cand merge el cu baietii la peste.

Oricum, am avut si noi, pe la inceputurile casniciei, doua perioade cand ne-am certat si am stat botzitzi 1-2 zile, fara comunicare... vai, imi aduc aminte ce greu mi-a fost, ce rau ma simteam!! ...chiar imi era dor, de morisca mea!

TatyKS
Scris: Friday, July 9, 2010 10:11 AM
Nivel

dance
Cris-DL wrote:
Da, comunicarea este esentiala... si pe plan profesional, dar mai ales in familie, in viata in doi; insa, totusi cu limite cateodata ras. Recunosc, poate nici eu nu am rabdare (din fire), insa si sotul meu vorbeste cat 5 femei la un loc -pe cuvantul meu!!!! Stau si-l ascult, dar uneori nici nu aud ce turuie -doar il aprobalcool ; mai ales atunci cand imi povesteste ce-a facut el la ancheta (sociala) nu stiu care, din ziua respectiva... parca eu i-as cunoaste pe cei in cauza...

Nu avem nici noi timp liber foarte mult, ba, chiar as spune ca-i extrem de putin, insa dimineata bem prima cafeluta impreuna si mai povestim inainte de a pleca la serviciu (e bine ca amandoi avem acelasi program) si seara luam masa impreuna toti, aproape obligatoriu... we., normal ca impreuna, ca amandoi suntem liberi si plimbareti, numai cu mici exceptii- 3-4 we. pe an, cand merge el cu baietii la peste.

Oricum, am avut si noi, pe la inceputurile casniciei, doua perioade cand ne-am certat si am stat botzitzi 1-2 zile, fara comunicare... vai, imi aduc aminte ce greu mi-a fost, ce rau ma simteam!! ...chiar imi era dor, de morisca mea!

Cunoastem morisca, dar e simpatica tareras .
Faza cu cafeluta nu merge la noi cu toate ca mi-ar placea ... sotul meu nu bea cafea, nu fumeaza, deci cafelutele le beau singurica sau cu voi aiciras .Cat despre masa de seara si in week-end si la noi e obligatoriu sa o luma in 3. computerlove

Cris-DL
Scris: Friday, July 9, 2010 10:15 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
taty wrote:

O cunosti, cum sa nu, ca te asemeni :018: hohot
Off topic,sorry
TatyKS
Scris: Friday, July 9, 2010 10:18 AM
Nivel

Cris-DL wrote:

O cunosti, cum sa nu, ca te asemeni :018: hohot
Off topic,sorry

hohot

pupici pupici pupici pupici pupici
shirel
Scris: Friday, July 9, 2010 10:20 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Cris ce dulce esti !Auzi la ea morisca mea hohot hohot Si eu am la fel asa o morisca cand este vorba de problemele lui de servici si de multe ori le rezolv eu.
Nu stiu cine a scris mai sus fiecare aveam certuri mici sau mici contraziceri problema este sa le rezolvam pe moment sa nu lasam timpul sa rezolve totul fiindca este mult mai greu sa traim cu aceasta problema in noi,de aceeaia trebuie sa vorbim unul cu celalalt sa-i spunem ce ne doare ,ce ne-a ranit sa fim sinceri si deschisi ,barbati de obicei interpreteaza altfel si invers totul si de multe ori chiar nu inteleg puctul nostru de vedere.
Buli,imi pare bine ca sunteti pe drumul cel bun ,lasa lumea sa vorbeasca ,sa nu te intereseaza asta este rolul ei voi trebuie sa incercati sa faceti cat mai multe lucruri in comun in cel mai scurt timp liber pe care il dispuneti dar sa-l faceti ptr.voi amandoi.si lucrati si la un bebe sic ras asta ca o completare a dragostei voastra.Sunt mandra de voi sa stii ,cred ca exista dragoste mare intre voi!iloveyou iloveyou
shirel
Scris: Friday, July 9, 2010 10:24 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
taty wrote:
dance

Faza cu cafeluta nu merge la noi cu toate ca mi-ar placea ... sotul meu nu bea cafea, nu fumeaza, deci cafelutele le beau singurica sau cu voi aiciras .Cat despre masa de seara si in week-end si la noi e obligatoriu sa o luma in 3. computerlove

Uite cum si-a gasit si sotul meu prietenul ideal si eu prietena ideala mai are cineva nevoie de comunicatie hohot hohot noi doua la cafea si la povesti !Offff topic!!sic
TatyKS
Scris: Friday, July 9, 2010 10:45 AM
Nivel

shirel wrote:

Uite cum si-a gasit si sotul meu prietenul ideal si eu prietena ideala mai are cineva nevoie de comunicatie hohot hohot noi doua la cafea si la povesti !Offff topic!!sic

computerlove Sa stii ca ne-am intelege de minunecomputerlove .
Scuze de off topic sorry ... gata.
ingerash
Scris: Friday, July 9, 2010 11:30 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Un singur lucru nu-mi place,sa se amestece altii nu
Noi nu comunicam doar noi doiras ci in 4hohot hohot hohot copilasii isi povestesc si ei nemultumirile(ce a facut copilul cutare sau de ce jucaria nu e unde a pus-o...),ori bucuriile,sau ce a facut mamii,cu cine a vorbit,ce a zisdisputa
Vine si Vasi cu "morisca lui"ras hohot hohot hohot ,povesteste tot ce face la servicii,eu ce am facut pe acasa,ce planuri am...
Uneori imi doresc sa stam intr-o casa undeva departe de oras,sa nu deranjam vecinii cu vorbariaras nu am primit reclamatii incadance
Imi amintesc de o faza cu atele,am scos din dulap toate atele si le-am lasat imprastiate prin camera:018: ,vine Vasii si ramane blocat,cica a gresit casaalcool hohot hohot hohot hohot si ne-a bufnit rasul pe amandoi,copilasii se uitau ca la masini straineceee cyclops

bulibuli,ma bucur pentru voi!coeur pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.