|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Voi dati compot bebelusilor? Pe mine ma batea gandul sa ii dau lui Andrei niste compot de ananas, sucul, ca e tare pofticios. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu am incercat sa-i dau Sarei doar compot de mere,de fapt merele din compotul facut de mine,dar nu i-au placut,asa ca am renuntat la idee. Daca incerci sa-i dai lui Andrei,sa-mi spui cum a fost,pentru ca si eu am o mare pofticioasa la casa. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| si pe mine ma intreseaza subiectul asta cu compotul pentru ca as vrea sa "diversific" cumva gama de lichide pe care le bea Andreiu meu! din ce fructe se face pt un bebeloi de 5 luni si cum anume? cu zahar, fara? |

| AdrianaC wrote:Voi dati compot bebelusilor? Pe mine ma batea gandul sa ii dau lui Andrei niste compot de ananas, sucul, ca e tare pofticios.
Adriana,pina la urma ai incercat cu compot de ananas? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Eu i-am dat la un moment dat compot de ananas de la conserva, dar un pic, ca mi-a fost teama. S-a lins pe "bot" dupa el si n-a patit nimic, dar sincer nu stiu daca e ok. Cred ca mai bun e cel preparat in casa! |

| Da,mami,dar a fi incercat si eu alt fel de fructe decit cele pe care le papa zilnic sub forma de piure sau suc! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| cred ca cel mai bun e cel preparat in casa...cu putin zahar..cel din comert au fff multi indulcitori si atatia conservanti eu am incercat sa-i dau lui mi compot de mere si de visine(separat) dar nu i-a placut..in schimb mie, da |

| si in cele din urma imi explica si mie cineva cum face compotul si din ce fructe? |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Nu Miri, nu am mai incercat, pentru ca am intrebat dr mea si nu mi-a recomandat sa ii dau inca nici un fel de compot. |

| Andismom wrote:si in cele din urma imi explica si mie cineva cum face compotul si din ce fructe?
Eu am incercat compotul din mere(cred ca de la Taki aveam reteta ): -1 mar se curata de coaja si se taie felii; -se adauga apa,sa il acopere; -cind e fiert se adauga un praf de scortisoara; -se paseaza doar fructele,scurse in prealabil.
Pot sa-ti spun ca Sara nu a fost incintata,numai ca ea nu a vrut initial sa manince marul in niciun fel preparat.Acum a revenit la "sentimente"mai bune! |

| sar'mana! facem si noi sa vedem ce va fi! |

| Pentru aniversarea de 9 luni, am facut un tort "de la cutie",cu ananas.Sara e foarte pofticioasa, daca m-a vazut ca am gustat ananasul, a vrut si ea.I-am dat o bucatisa sa o molfaie si apoi i-am pus un pic de suc in biberon si l-a baut cu multa pofta. I-am urmarit ulterior scaunul, sa vad daca nu face kk moale,dar nu a avut nicio problema. |
|

| eu i-am facut cumpot de piersici cu putin zahar la fiert si...numa' ca nu mi-a facut asa: nu i-a placut1 nu inteleg de ce? |
|
|