Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| S.ELENA wrote:Eu sunt scorpiuta si am avut prieten si pesti si fecioara si ne-am inteles super (mai ales cu cel din pesti). Am avut si prieten sagetator cu care m-am inteles super (din toate punctele de vedere), insa cu sotul meu care este tot sagetator, nu prea ma inteleg .......
Cunosti ascendentul lui? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Din pacate nu, dar este nascut pe 23.11.1972, iar eu pe 15.11.1978. |
|
| S.ELENA wrote:Din pacate nu, dar este nascut pe 23.11.1972, iar eu pe 15.11.1978.
Si orele?Dupa ora nasterii se poate afla. |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| O sa incerc sa le aflu zilele astea si revin!!! Mersi frumos, esti o dulce!!!! |
|
| S.ELENA wrote:O sa incerc sa le aflu zilele astea si revin!!! Mersi frumos, esti o dulce!!!!
Cu mare placere |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
BALANTA:
- GEMENI - O combinatie foarte stimulata, unde partenerii se completeaza, comunica excelent si unde exista sanse mari de o casnicie fericita. - VARSATOR – O relatie buna, fara divergente majore, insa Balanta trebuie sa inteleaga firea imprevizibila a Varsatorului. - LEU - Amandoi iubesc luxul, complimentele si au mari inclinatii artistice. Leul pretinde adulatie constanta ceea ce ar putea cauza probleme. Balanta poate dori exact acelasi lucru. - SAGETATOR – Exista sanse reale pentru o casnicie buna atat timp cat Sagetatorul cel avid de independenta va intelege nevoia Balantei pentru ideea de „impreuna”.
Inseamna ca eu mi-am gresit perechea... ma inteleg mai bine cu maica-mea care e LEU,deci inseamna ca daca nu gasesc ceva din categoriile de mai sus,o iau de nevasta... |
|
| oanalaurisa wrote: BALANTA: - GEMENI - O combinatie foarte stimulata, unde partenerii se completeaza, comunica excelent si unde exista sanse mari de o casnicie fericita. - VARSATOR – O relatie buna, fara divergente majore, insa Balanta trebuie sa inteleaga firea imprevizibila a Varsatorului. - LEU - Amandoi iubesc luxul, complimentele si au mari inclinatii artistice. Leul pretinde adulatie constanta ceea ce ar putea cauza probleme. Balanta poate dori exact acelasi lucru. - SAGETATOR – Exista sanse reale pentru o casnicie buna atat timp cat Sagetatorul cel avid de independenta va intelege nevoia Balantei pentru ideea de „impreuna”. Inseamna ca eu mi-am gresit perechea... ma inteleg mai bine cu maica-mea care e LEU,deci inseamna ca daca nu gasesc ceva din categoriile de mai sus,o iau de nevasta...
Oana, |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| eu sunt rac si david scorpion - si ca sa fiu total sincera eu sunt un pic scorpie . cand am chef de cearta imi spune calm ca el nu vrea sa ne certam dar sta si ma asculta si nu stiu cum reuseste ca mereu ma face sa rad. in rest de asta ne intelegem perfect avem pasiuni comune .. etc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Si eu si sotul meu suntem berbeci (incapatanati). Ne puteti spune ceva? |
|
| cristinaflorina wrote:Si eu si sotul meu suntem berbeci (incapatanati). Ne puteti spune ceva?
Cand Doi Berbeci se alatura se formeaza o relatie foarte dinamica. Berbecul poate fi spontan si provocator si se afla intr-o continua competitie. Berbecul poate respecta nevoia partenerului de independeta pentru ca el insusi cunoaste aceasta nevoie. Uneori pot fi posesivi si pot ajunge sa se bata cap in cap. Este important ca ei sa invete sa lucreze impreuna in loc sa se ia la intrecere, pentru ca energia lor combinata poate duce la atingerea multor teluri. Un parteneriat Berbec Berbec inseamna intalnirea dintre doua caractere foarte puternice, iar relatia este de foarte multe ori plina de entuziasm. Le place sa incerce impreuna foarte multe activitati noi si le place sa fie in aceeasi echipa in activitati de grup. Pot fi generosi cu celalalt, dar din cauza unor ego-uri puternice in ambele parti, le poate fi foarte dificil sa-si rezolve problemele. Trebuie sa fie atenti sa nu fie egoisti -- ambii parteneri vor ca lucrurile sa mearga dupa placul lor, dar Berbecii dispun de o generozitate innascuta, deci ei pot invata sa faca compromisuri si sa renunte alternativ in favoarea celuilalt. Datorita caracterului lor deschis in ceea ce priveste sentimentele, relatia nu va avea probleme cu deceptia sau ipocrizia. Ambii trebuie sa evite izbucnirile temperamentale ce pot rezulta in urma luarii unor decizii pripite. Berbecul este influentat de Marte. Cand doi oameni cu energia lui Marte se alatura, rezulta o situatie asemanatoare cu cea a doi soldati aflati pe campul de lupta: pot fie lupta impreuna, fie unul impotriva celuilalt. Marte reprezinta de asemenea pasiune, deci, doua persoane nascute sub semnul Berbecului tind sa aiba parte de un excelent timp petrecut impreuna. Au parte amandoi de o vointa foarte puternica si le place provocarea, deci este normal sa se certe tot timpul- impacarea este frumoasa ! Berbecul este sub semnul focului. Au o energie fara limite, deci, se va intampla rar ca unul dintre parteneri sa oboseasca iar celalalt sa mai aiba energie. Desi s-ar putea sa nu aiba acelasi punct de vedere, diferentele de opinie nu dureaza mult -- sunt prea ocupati cautand o noua provocare. Uneori va fi o lupta care sa-l decida pe cel care detine controlul, asa ca va fi nevoie de compromis. Intr-o relatie Berbec -Berbec, ambii parteneri au spirit de initiativa. Cand stiu ce vor, nu mai stau pe ganduri. Cele mai bune aspecte ale relatiei Berbec - Berbec sunt dinamismul si spontaneitatea. Nici unul din parteneri nu va fi vreodata plictisit. Abilitatea lor de a se impaca dupa neintelegeri face din relatia lor una plina de pasiune si compatibilitate. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu sunt gemeni,sotul leu,zice ca-i bine,asta cand nu Cristian e fecioara si Bogdanel capricorn,cu noi nu sunt compatibili,dar sunt intre ei,sper. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| buna la oata lumea! Eu sunt capricorn sunt nascuta pe 13.01.1984 si sotul e leu ,nascut pe 09.08.1978. Ce-mi puteti spune? suntem compatibili ori nu prea? |
|
| carla wrote:Eu sunt gemeni,sotul leu,zice ca-i bine,asta cand nu
Cand Gemenii si Leul se intalnesc formeaza un parteneriat jucaus si plin de viata. In aceasta relatie exista multa miscare si optimism. Leul are un spirit de creativitate care-l atrage pe nativul Gemeni (care iubeste stimularea mintala). Dar conflicte pot aparea daca Leul ia in serios pe Geamanul mereu iubitor de flirt, sau daca Geamanul simte ca Leul vrea sa controleze relatia. Ei se potrivesc in ciuda faptului ca Leul doreste sa infrunte problemele atunci cand apar, iar Geamanul doreste sa le examineze dinainte din mai multe puncte de vedere. Impreuna pot descoperi si intelege mai mult decat vor putea singri. Atat Leii, cat si Gemenii au foarte multa energie si daca lucreaza impreuna pot avea idei mari si pot descoperi teluri comune. Leului ii place libertatea de a sari in proiecte noi si sa dea ordine. Gemenilor le place libertatea intelectuala si sunt capabili sa priveasca orice problema din mai multe puncte de vedere si sa vada ratiunea Leului pentru care a luat o anumita decizie. Cand Gemenii oscileaza, Leul ii poate ajuta sa ia o decizie, dar terbuie sa fie atenti pentru a lasa Gemenilor spatiu si sa nu ordone prea mult. Leul este condus de Soare, iar Gemenii de Mercur. Aceste planete reprezinta comunicarea si expresie individuala. Datorita faptului ca aceste doua planete sunt foarte compatibile, cele doua zodii vor lucra foarte bine in echipa. Pot avea si certuri aprinse, dar in timp ce Gemenii fac asta din pura distractie, Leul o ia deseori in serios. Gemenii trebuie sa invete cum sa-si ia partenerul mai in serios. Gemenii sunt un semn de aer si Leul este un semn de foc. Aerul ajuta focul sa arda; Gemenii pot tine pasul cu energia Leului si cu tendinta acestuia de a urma orice plan pana la final. Gemenii sunt capabili sa-l urmeze pe Leu in orice proiect pe care acesta il incepe. Ambele semne au interese foarte variate si dorinta Leului de a fi in centrul oricarei activitati face ca acest cuplu sa aiba foarte multe experiente pe care sa si le aminteasca. Leul este liderul proiectelor si ideilor si Geamnul le va accepta atata timp cat nu se simte presat. Cand lucreaza impreuna, nici unul nu este interesat sa fie laudat pentru rezultatele obtinute. Leului ii place gloria si este capabil sa duca orice lucru pana la sfarsit chiar daca Gemenii se plictisesc repede. Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Leu este faptul ca privesc viata din perspectiva unui copil. Ei pot intr-adevar sa se respecte si sa se aprecieze reciproc. Ei pot descoperi aspecte ale vietii pe care separat nu le-ar fi putut descoperi niciodata. |
|
| alinus wrote:buna la oata lumea! Eu sunt capricorn sunt nascuta pe 13.01.1984 si sotul e leu ,nascut pe 09.08.1978. Ce-mi puteti spune? suntem compatibili ori nu prea?
Posteaza la Astrograme pentru mamici si tatici Vrei compatibilitate dupa astrograme sau numai dupa zodiile natale capricorn-leu? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La noi cum e daca suntem 2 scorpioni? |
|
|