Compatibilitatea ideala intre zodii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Saturday, September 20, 2008 12:25 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
BERBEC:

- LEU - Aceasta este de obicei o foarte buna combinatie, ambii parteneri fiind emotionali. Cei doi parteneri ar trebui sa se lase reciproc sa fie in centrul atentiei.
- SAGETATOR – Ambii adora libertatea si sunt meniti unul altuia pe termen lung sau chiar pe viata.
- GEMENI – Trebuie sa treaca peste anumite diferente in viata sexuala, iar Berbecul va fi cel ce va aduce deseori Geamanul cu picioarele pe pamant.
- VARSATOR – Este necesara o atitudine constructiva din partea ambilor parteneri.

TAUR:

- FECIOARA – Pentru o combinatie buna, pentru semne dornice de succes si securitate materiala, Fecioara ar trebui sa se abtina de la critici.
- CAPRICORN – O combinatie foarte buna bazata pe intelegere mutuala, simt practic dar si nevoia de flatare.
- RAC - Poate rezulta o casnicie buna, insa Taurul trebuie sa tina minte ca Racul este foarte sensibil.
- PESTI –Ambii parteneri impartasesc gustul pentru frumusete si finete si astfel poate rezulta o combinatie deosebita. Atentie insa la emotii.

GEMENI:

- BALANTA – O combinatie foarte stimulata, unde partenerii se completeaza, comunica excelent si unde exista sanse mari de o casnicie fericita.
- VARSATOR – Intre cei doi exista o foarte buna compatibilitate insa Gemenii trebuie sa inteleaga firea solitara a Varsatorului si sa-i accepte momentele in care cauta siguratatea.
- BERBEC - Trebuie sa treaca peste anumite diferente in viata sexuala, iar Berbecul va fi cel ce va aduce deseori Geamanul cu picioarele pe pamant.
- LEU - Leul va intelege ca Geamanul nu va fi mereu alaturi sa-i acorde atentia dupa care tanjeste. Geamanul va trebui sa inteleaga nevoia Leului de a cuceri lumea, dar intr-un final aceasta este o combinatie buna de aer si foc.

RAC :

- SCORPION – Ambii parteneri fiind manati de emotii, combinatia poate fi deosebit de constructiva sau din contra, destructiva. Tot ce trebuie sa faca partenerii este sa coopereze pentru un ideal comun.
-PESTI – Cea mai buna combinatie, in care partenerii si extrem de asemanatori si in care comunicarea pare sa depaseasca orice forma.
- TAUR - Poate rezulta o casnicie buna, insa Taurul trebuie sa tina minte ca Racul este foarte sensibil
- FECIOARA - Racul va aprecia atentia spre detaliu a Fecioarei, dar nu si criticismul, in timp ce Fecioara sinceritatea si loialitatea Racului dar va trebui sa fie mai demonstrativ in ceea ce priveste sentimentele.

ingerash
Scris: Saturday, September 20, 2008 12:30 AM
Nivel

LEU :

- BERBEC - Aceasta este de obicei o foarte buna combinatie, ambii parteneri fiind emotionali. Cei doi parteneri ar trebui sa se lase reciproc sa fie in centrul atentiei.
- GEMENI - Leul va intelege ca Geamanul nu va fi mereu alaturi sa-i acorde atentia dupa care tanjeste. Geamanul va trebui sa inteleaga nevoia Leului de a cuceri lumea, dar intr-un final aceasta este o combinatie buna de aer si foc.
- SAGETATOR - Aceasta poate fi o combinatie excelenta atata timp cat nevoia de libertate a Sagetatorului nu este prea mare, iar Leul nu face prea mult pe seful.
- BALANTA - Amandoi iubesc luxul, complimentele si au mari inclinatii artistice. Leul pretinde adulatie constanta ceea ce ar putea cauza probleme. Balanta poate dori exact acelasi lucru.

FECIOARA:

- TAUR - Pentru o combinatie buna, pentru semne dornice de succes si securitate materiala, Fecioara ar trebui sa se abtina de la critici.
- CAPRICORN – Doua spirite practice ce ar putea avea de suferit in privinta romantismului, dar cum acesta nu e prea important pentru ei , nu vor intampina probleme.
- RAC - Racul va aprecia atentia spre detaliu a Fecioarei, dar nu si criticismul, in timp ce Fecioara sinceritatea si loialitatea Racului dar va trebui sa fie mai demonstrativa in ceea ce priveste sentimentele.
- SCORPION – Atentie la partea emotionala, Scorpionul inflorind in baza ei, iar Fecioara facand abstractie de ea, lectia partenerilor este echilibrul in acest aspect.

BALANTA:

- GEMENI - O combinatie foarte stimulata, unde partenerii se completeaza, comunica excelent si unde exista sanse mari de o casnicie fericita.
- VARSATOR – O relatie buna, fara divergente majore, insa Balanta trebuie sa inteleaga firea imprevizibila a Varsatorului.
- LEU - Amandoi iubesc luxul, complimentele si au mari inclinatii artistice. Leul pretinde adulatie constanta ceea ce ar putea cauza probleme. Balanta poate dori exact acelasi lucru.
- SAGETATOR – Exista sanse reale pentru o casnicie buna atat timp cat Sagetatorul cel avid de independenta va intelege nevoia Balantei pentru ideea de „impreuna”.

SCORPION:

- FECIOARA - Atentie la partea emotionala, Scorpionul inflorind in baza ei iar Fecioara facand abstractie de ea, lectia partenerilor este echilibrul in acest aspect.
- PESTI – O legatura intuitiva, bazata pe o atractie deosebita in care partenerii nu trebuie insa sa uite de realism.
- RAC - Ambii parteneri fiind manati de emotii, combinatia poate fi deosebit de constructiva sau din contra, destructiva. Tot ce trebuie sa faca partenerii este sa coopereze pentru un ideal comun.
- CAPRICORN – Atentie mare la firea incapatanata a ambilor parteneri.

ingerash
Scris: Saturday, September 20, 2008 12:40 AM
Nivel

SAGETATOR:

- LEU - Aceasta poate fi o combinatie excelenta atata timp cat nevoia de libertate a Sagetatorului nu este prea mare, iar Leul nu face prea mult pe seful.
- BERBEC - Ambii adora libertatea si sunt meniti unul altuia pe termen lung sau chiar pe viata.
- BALANTA - Exista sanse reale pentru o casnicie buna atat timp cat Sagetatorul cel avid de independenta va intelege nevoia Balantei pentru ideea de „impreuna”.
- VARSATOR – O combinatie de succes, in care ambii parteneri impartasesc valori comune si in care isi inteleg unul altuia nevoia de libertate.

CAPRICORN:

- FECIOARA - Atentie la partea emotionala, Scorpionul inflorind in baza ei, iar Fecioara facand abstractie de ea, lectia partenerilor este echilibrul in acest aspect.
- TAUR - O combinatie foarte buna bazata pe intelegere mutuala, simt practic dar si nevoia de flatare.
- SCORPION - Atentie mare la firea incapatanata a ambilor parteneri.
- PESTI – O combinatie buna cu valori complimentare, in care Capricornul isi poate manifesta latura emotionala.

VARSATOR:

- BALANTA - O relatie buna, fara divergente majore, insa Balanta trebuie sa inteleaga firea imprevizibila a Varsatorului.
- GEMENI - Intre cei doi exista o foarte buna compatibilitate insa Gemenii trebuie sa inteleaga firea solitara a Varsatorului si sa-i accepte momentele in care cauta singuratatea.
- SAGETATOR - O combinatie de succes, in care ambii parteneri impartasesc valori comune si in care isi inteleg unul altuia nevoia de libertate.
- BERBEC - Este necesara o atitudine constructiva din partea ambilor parteneri.

PESTI:

- CAPRICORN - O combinatie buna cu valori complimentare, in care Capricornul isi poate manifesta latura emotionala.
- SCORPION - O legatura intuitiva, bazata pe o atractie deosebita in care partenerii nu trebuie insa sa uite de realism.
- RAC - Cea mai buna combinatie, in care partenerii si extrem de asemanatori si in care comunicarea pare sa depaseasca orice forma.
- TAUR - Ambii parteneri impartasesc gustul pentru frumusete si finete si astfel poate rezulta o combinatie deosebita. Atentie insa la emotii.

fdianamaria
Scris: Saturday, September 20, 2008 2:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
cry nu vreau sa cred ca e universal valabil...la mine cel putin, toti prietenii pe care i-am avut vreodata si chiar si sotul si fiul sunt din total alte zodii decat cele cu care se zice ca as fi compatibila. ras
Sunt sigura ca pentru a afla compatibilitatea in adevaratul sens ar trebui luate in considerare mai multe variabile: data si anul nasterii (zodiile anuale influenteaza mai puternic personalitatea indivizilor), descendentul, ora nasterii etc.

La voi cum e???
Cristy
Scris: Saturday, September 20, 2008 4:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
La mine la fel, toti prietenii mei, inclusiv Haim sunt din alte zodii decat cele compatibile ras
Lilly of the valley
Scris: Saturday, September 20, 2008 10:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Combinatia Leu-Balanta e buna atat timp cat orgoliile sunt temperate.

In schimb combinatia Gemeni - Balanta e periculoasa rau. "Gemenii" pe care i-am cunoscut suntem incompatibil, nu as putea spune ca tocmai comunicam ci mai degraba ne pregateam de o partida de box box2 Si gemeni e si Andrei, bucatica rupta din caracterul socrului, tot Gemeni si el.maseluta
raly
Scris: Saturday, September 20, 2008 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Si la mine la fel!Nu sunt compatibila nici cu sotu nici cu nimeni!
bulibuli
Scris: Saturday, September 20, 2008 11:14 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Da, nici noi nu suntem compatibili: eu- Rac, el Capricorn: varza totala, dar mi s-a mai zis..
vedem noi cum facem sa invingem astrele asteahainoroc
ingerash
Scris: Saturday, September 20, 2008 11:19 PM
Nivel

fdianamaria wrote:
cry nu vreau sa cred ca e universal valabil...la mine cel putin, toti prietenii pe care i-am avut vreodata si chiar si sotul si fiul sunt din total alte zodii decat cele cu care se zice ca as fi compatibila. ras
Sunt sigura ca pentru a afla compatibilitatea in adevaratul sens ar trebui luate in considerare mai multe variabile: data si anul nasterii (zodiile anuale influenteaza mai puternic personalitatea indivizilor), descendentul, ora nasterii etc.

La voi cum e???

A dreptatepupici ,trebuie sa luam in considerare si zodia noastra cu ascendentul partenerului,prietenilor.

Eu sant rac,sotul este geaman,ne intelegem foarte bine,deciras amandoi avem ascendent in fecioara,rac cu fecioara{ascendentul sotului} este ideal.
Descendentul ne reveleaza latura relationala si importanta pe care o au ceilalti în viata noastra.coeur
Mela
Scris: Sunday, September 21, 2008 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
eu sunt pesti dar nu ma inteleg de nici o culoare cu capricornii si scorpioniiboxing

taurii sunt ok,sorele mele sunt amandoua in zodia asta,ne iubim si ne intelegem dar si certurile sunt puternice cand sunt,bine ca reusim sa trecem peste...

raci nu cunosc ras
bulibuli
Scris: Sunday, September 21, 2008 2:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
sami wrote:

raci nu cunosc ras

Cum???? Pe mine!! sic
Mela
Scris: Sunday, September 21, 2008 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
bulibuli wrote:

Cum???? Pe mine!! sic

i-auziyes

uite,Inger zice ca ne potrivim,asa o fi?ras

stiu ca racii se aseamana mult cu pestii,poate si de aici compatibilitatea lorthumright
bulinutza
Scris: Sunday, September 21, 2008 3:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
" TAUR:

- FECIOARA – Pentru o combinatie buna, pentru semne dornice de succes si securitate materiala, Fecioara ar trebui sa se abtina de la critici."

La mine merge perfect!!!!

topai topai topai topai topai topai topai
ingerash
Scris: Monday, September 22, 2008 10:12 PM
Nivel

sami wrote:
eu sunt pesti dar nu ma inteleg de nici o culoare cu capricornii si scorpioniiboxing

taurii sunt ok,sorele mele sunt amandoua in zodia asta,ne iubim si ne intelegem dar si certurile sunt puternice cand sunt,bine ca reusim sa trecem peste...

raci nu cunosc ras

Si eu sant raciloveyou
S.ELENA
Scris: Thursday, September 25, 2008 11:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
sami wrote:

.....

Eu sunt scorpiuta ras si am avut prieten si pesti si fecioara si ne-am inteles super (mai ales cu cel din pestisic).
Am avut si prieten sagetator cu care m-am inteles super (din toate punctele de vedere), insa cu sotul meu care este tot sagetator, nu prea ma inteleg uff uff.......scratch scratch scratch ceee
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.