|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sfefania_Johansson wrote:
Sa-mi revin eu langa copilasi ca va dau si cursuri:018: |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 370
| Si Leu cu Varsator ? Eu sunt Leu cu ascendent in Varsator (sper sa nu fie in Pesti), iar el e Varsator - dar nu-i cunosc ascendentul.
Cum e combinatia ? |
| dlia wrote:Si Leu cu Varsator ? Eu sunt Leu cu ascendent in Varsator (sper sa nu fie in Pesti), iar el e Varsator - dar nu-i cunosc ascendentul.
Cum e combinatia ?
Sa-mi dai datele voastre de nastere si localitatile |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 370
| Eu : 13.08.1979, Bucuresti (ora 18.15) El : 06.02.1975, Piatra Neamt (la el nu cunosc ora si nici el nu o stie )
Tks !!!
|
| dlia wrote:Eu : 13.08.1979, Bucuresti (ora 18.15) El : 06.02.1975, Piatra Neamt (la el nu cunosc ora si nici el nu o stie ) Tks !!!
Maine ma voi acupa de analiza |
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Un site de calculare a compatibilitatii in functie de nume,ora si data nasterii,e super aici
Uite ce mi-a iesit mie
Compatibilitate: 82.05% Interpretarea compatibilitatii: Algoritmul AstroMatch este elaborat de astrologii profesionisti din echipa eAstrolog si ia in considerare 5 criterii astrologice majore.
Din analiza statistica a rezultatelor posibile, rezulta ca: - nu exista compatibilitate mai mare de 87,18%, deci nici de 100%; - compatibilitatea de 0% este extrem de rara: se intalneste la mai putin de 2% dintre cuplurile posibile.
Despre compatibilitatea calculata intre raluca si nicolae:- Doar 6,5% dintre cuplurile posibile se bucura de o compatibilitate intre 80% si 87,18% (valoarea maxima). - O valoare a compatibilitatii mai mare de 80% este exceptionala. Cu toate acestea, o compatibilitate (calculata) foarte mare nu garanteaza fericirea in cuplu, ci doar arata ca sansele sunt excelente DACA partenerii se comporta corect. Nu uitati principiul de baza al astrologiei: "Astrele predispun, dar omul dispune".
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Interesant calculul compatibilitatii - mie mi-a iesit 56% |
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Mie mi-a iesit 82.05% |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| desi nu ma iua niciodata dupa zodiac , am calculat sui eu :compatibilitate 17, 5 %.si totusi suntem fericiti si ne intelegem foarte bine. |
| AcidBurn wrote:Sunt nascuta pe 15 ian 1986, miercuri la ora 20 si 20 min
AcidBurn wrote:El e tot capricorn, nascut pe 8 ianuarie 1987 ora 21 seara..Oras Rm Valcea Parca tot fecioara ii e ascendentul acum nu stiu ce influente aduce asta.. sau oare cum ar apararea astorgramele noastre suprapuse?
Soare in conjunctie cu Soare Acest aspect este favorabil conlucrarii, cu conditia impartirii juste a responsabilitatilor in relatie. Fiecare va trebui sa-si defineasca domeniile in care exceleaza, altfel va exista riscul unei rivalitati gratuite.
Soare in conjunctie cu Mercur Excelenta intelegere si interese intelectuale comune. Personalitatea lui influenteaza toate posibilitatile de comunicare din partea ta. El poate capata o anumita dezinvoltura, iar tu poti fi mai increzatoare in propriile forte.
Soare in conjunctie cu Venus Aceasta pozitie este foarte atractiva si foarte pozitiva pentru orice forma de relatie. Satisfactie sentimentala. Personalitatea lui poate fi ca un acoperis pentru exteriorizarea afectiva din partea ta, cu efecte vizibile asupra creatiei artistice.
Soare in sextil cu Marte Acest aspect este favorabil oricarei realizari si intelegeri, avand nevoie de energie pentru a duce proiectele la bun sfarsit.
Luna in trigon cu Mercur Excelenta percepere a nevoilor celuilalt si o foarte buna si usoara intelegere. Aduce o buna comunicare intr-un climat in care fiecare se simte in largul sau. Interese comune. Uneori, creatie comuna.
Luna in trigon cu Neptun Puternica legatura psihica. Acord spiritual si, adeseori comunicare telepatica. Acest interaspect evoca posibilitatea repararii unei greseli dintr-o existenta anterioara. Este nevoie de intimitate, de o anumita liniste in camin si in suflete. Atractie catre lumea de dincolo.
Luna in opozitie cu Pluton Pozitie delicata si distrugatoare. El iti manipuleaza sentimentele in afirmarea vointei proprii tocmai pentru ca se simte amenintat de reactiile spontane venite din partea ta. El poate fi genul de partener care deschide scrisorile celuilalt, care controleaza tocmai pentru ca ii este imposibil sa inteleaga ca si tu ai dreptul la o viata proprie. Acest aspect poate fi conflictual atata timp cat tu nu intelegi o imaturitate a emotiilor lui, iar el este animat de tendinte conservatoare (frica de schimbare).
Luna in conjunctie cu Nodul Nord Acest aspect indica o legatura karmica pozitiva, dintr-o viata precedenta. Intre voi exista o puternica atractie care s-ar putea incheia si cu o casatorie. Va stimulati reciproc la nivel emotional si va puteti creea o legatura buna pentru viitoarea viata, pe care o veti trai tot impreuna. Atentie ce legatura veti realiza... Totul depinde de voi!
Mercur in conjunctie cu Mercur Mare compatibilitate in domeniul mentalului, al logicii si al comunicarii.
Mercur in sextil cu Marte Interaspect foarte stimulativ din punct de vedere intelectual. Excelent pentru actiuni, initiative sau decizii comune. Comunicare buna, intelegere rapida a nevoilor ideilor celuilalt. Favorabil relatiilor profesionale.
Venus in trigon cu Luna Mare compatibilitate in domeniul afectiv si emotional. Gusturi comune, atractie, senzualitate. Simpatie si consideratie reciproca, dar si interese sociale similare.
Venus in conjunctie cu Saturn Legatura karmica interesanta, durabila dar si problematica. Setimentele sunt manifestate cu retinere. Aceasta pozitie indica o casatorie cu probleme, deoarece tu impui restrictii, vei fi prea poruncitoare si ii vei rani sensibilitatea lui. Toate acestea in timp vor duce la racirea sentimentelor.
Marte in conjunctie cu Luna Aspectul este foarte stimulant si genereaza atractie fizica. Totusi aceasta pozitie este incarcata de tensiune si agresivitate. Lipsa de tact a lui si iesirile necontrolate din partea ta pot duce la conflicte.
Marte in trigon cu Saturn Relatie buna si colaborare eficienta. Puteti reusi sa faceti multe lucruri bune impreuna deoarece el iti stimuleaza ambitiile, iar tu il poti sprijini in cariera, munca sau pur si simplu in canalizarea eficienta a energiilor.
Marte in careu cu Neptun Aspectul indica o relatie dificila, numeroase certuri, deceptii, dezamagiri, agresiuni violente. Va demoralizati reciproc si reusiti sa manifestati fiecare ce aveti mai rau in voi. El are tendinta de a nimici visurile tale.
Jupiter in sextil cu Mercur Mare incredere reciproca si excelente schimburi intelectuale, ezoterice sau spirituale.
Jupiter in trigon cu Marte Acest aspect stimuleaza optimismul si aspiratiile voastre. Va completati foarte bine si puteti avea reusite deosebite in multe domenii, deoarece fiecare il incurajeaza si il stimuleaza pe celalalt. A se evita excesele de tot felul.
Jupiter in careu cu Uranus Ciocniri in legatura cu idealurile lui si credintele tale. Genereaza certuri, scandaluri si violenta.
Saturn in conjunctie cu Uranus Este o pozitie favorabila relatiilor profesionale. Tu induci noutatea, ideile, inventivitatea si el le pune in practica, aducand realizari.
Uranus in careu cu Luna Multa tensiune si reactivitate. Imprevizibilul poate afecta evolutia ambilor parteneri. Schimbarile de dispozitii si comportamentul imprevizibil al lui, umorul cu care se indreapta impotriva ta, simtind ca isi poate permite orice, sa-si bata joc si sa ironizeze sentimentele tale, poate distruge nervii tai. Setea de iubire din partea ta poate intra in contradictie cu dorinta de libertate a lui.El poate reactiona doar la lucruri logice, rationale, spre deosebire de tine care poti sa te exprimi doar in limbajul sentimentelor.
Uranus in sextil cu Jupiter Evolutie spirituala comuna.
Uranus in conjunctie cu Uranus Idealuri comune. Conteaza nivelul de evolutie al fiecaruia dintre voi.
Neptun in careu cu Luna Aceasta pozitie poate duce la iluzii si deceptii, inselatorii, risc de abandon, confuzie, lipsa de intelegere.Tu vei avea nevoie de multa putere sufleteasca sa-l intelegi si sa-i ierti greselile. Vei suferi mult din cauza nedreptatii lui si poti avea trairi cutremuratoare, cand intr-o zi esti, divinizata iar in alta zi,poti fi numita diavolul in persoana. Armonizarea depinde de nivelul de evolutie al ambilor parteneri.
Neptun in conjunctie cu Neptun Idealuri comune.
Neptun in sextil cu Pluton Apect favorabil imbinarii dintre cercetarea spirituala, idealurile nobile si schimbarile radicale, de anvergura si pe termen lung cerute de fiecare situatie in parte.
Pluton in conjunctie cu Pluton Aceeasi maniera de a realiza revolutii personale. Conteaza foarte mult nivelul de evolutie al fiecaruia.
Concluzie:Trebuie sa lucrati mult cu voi insiva,sa va acordati libertate si sa respectati libertatea.Sa evitati sicanarile,invatati diplomatia.Relatie foarte buna in aspect profesional,aveti aceleasi tinte.
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc mult de tot ingerash! Am fost f busy si nu am putut sa scriu pana acum.. Multe lucruri sunt adevarate din ce mi-ai spus.Iti multumesc frumos de interpretare si pt sfaturi. Te pup dulce |
| AcidBurn wrote: Multumesc mult de tot ingerash! Am fost f busy si nu am putut sa scriu pana acum.. Multe lucruri sunt adevarate din ce mi-ai spus.Iti multumesc frumos de interpretare si pt sfaturi. Te pup dulce
Cu drag!Multa fericire |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna pot sa iti dau si eu niste date de nastere? te rog ( pt inginer_7 :P) eu: 30.04.1985 ora 6:30 ai putea sa imi faci o astrograma? :P:P te rog? de mult vreau lucrul asta..... :-S |
|
|