Compatibilitatea cuplurilor in functie de perioada nasterii.....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
milicutza
Scris: Friday, February 4, 2011 5:20 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/12/2009
Mesaje: 2207
Cei nascuti primavara, in lunile martie, aprilie, mai sunt persoane care se hranesc spiritual cu energia a tot ceea ce exista in jurul lor, incepand cu persoanele aproapiate si terminand cu natura si de aceea, starea lor de echilibru este dependenta de schimbarile care au loc in jurul lor.
In schimb, cei nascuti toamna, in lunile septembrie, octombrie, noiembrie sunt persoane active, ce pun pret pe trup si pe valentele, necesitatile, placerile, satisfactiile si simturile care pornesc de la acesta si pe prelungirea existentei.
Cei nascuti iarna (in lunile decembrie, ianuarie, februarie) sunt predispusi norocului si lucrurilor pozitive, inteligenta si capacitatea de a descifra sensurile mistice ale vietii si insesizabilului constituind unul dintre punctul lor forte. Pe de alta parte, persoanele nascute vara, in lunile iunie, iulie, august, sunt personalitati puternice, solare, vitaliste cautand sa energizeze totul in jurul lor, chiar daca acest lucru stricarea armoniilor create deja in afara lor, interferarea sau suprapunerea inoportuna cu acestea.
Cum se inteleg cei nascuti primavara cu cei nascuti primavara – Cei doi parteneri au fie personalitati sensibile, prea grijulii si preocupate de universul celuilalt, fie personalitati dominative, preocupate exagerat cu propria persoana. Vor exista in acest cuplu conflicte create fie de dorinta de a controla si de a-si impune punctele de vedere, fie de neputinta de a spune “nu” capriciilor si dorintelor partenerului. La compatibilitatea perfecta Yin-Yang se ajunge greu si doar prin gasirea unor surse externe de implinire si echilibrare interioara.


Cum se inteleg cei nascuti primavara cu cei nascuti vara- O compatibilitate destul de promitatoare exista intre partenerii acestui cuplu. Cei doi sunt diferiti, dar nu atat de diferiti incat sa nu fie atrasi si uimiti unul de celalalt. Cei doi sunt firi opuse, dar nu atat de opuse incat sa nu se inteleaga si sa nu se completeze reciproc. Punctul suprem al compatibilitatii Yin-Yang este reprezentat de intemeierea unei familii in adevaratul sens al cuvantului, adica aducerea pe lume a unui copil. Aici este, da, un punct din care vor sari multe scantei si divergente.
Cei nascuti primavara cu cei nascuti toamna – Fire exuberanta si emotionala, partenerul nascut primavara are nevoie ca de aer de aprecierea, intelegerea si manifestarile de iubire si afectiunile partenerului nascut toamna. Fire telurica si experimentala, partenerul nascut toamna este dornic sa le manifeste mai ales la nivel fizic. Armonia sexuala constituie fara doar si poate unul dintre punctele forte ale acestui cuplu. Neintelegerile decurg din tendinta de sufocare si sensibilitatea exacerbata a partenerului nascut primavara sau superficialitatea si negarea laturii spirituale de catre partenerul nascut toamna.
Cum se inteleg cei nascuti primavara cu cei nascuti iarna – Dintre toate cuplurile, acest tip de cuplu se apropie cel mai mult de compatibilitatea suprema. Exista respect reciproc, iubire, intelegere si armonie chiar si atunci cand lucrurile degenereaza in polemici si mici neintelegeri. O evolutie continua a relatiei este asigurata de doua vointe opuse ce urmaresc acelasi scop: de a-i fi bine celuilalt. Este o relatie profunda care depaseste mai toate limitele impuse de superficial.
Cum se inteleg cei nascuti vara cu cei nascuti vara? Sunt uniti si tinuti laolalta de aceeasi dorinta de a schimba ordinea prestabilita a lucrurilor, de aceeasi dorinta de reusita, de cautarea a noilor inceputuri, de perfectionare si autodepasire. Echilibrul Yin si Yang in acest cuplu poate fi adus cu greu si numai prin diversificare, iubire neconditionata si depasirea conflictelor iscate de doua personalitati ce tintesc aceleasi idealuri.
Cum se inteleg cei nascuti vara cu cei nascuti toamna -formeaza doua personalitati la fel de puternice, la fel de indaratnice si incapatanate, la fel de dornice sa traiasca momentul si sa provoace valurile de energie si entuziasm in trairea pura a momentului incat conflictele si discutiile in contradictoriu sunt deseori inevitabile. In acest cuplu, se ajunge la armonia doar prin renuntarea de sine in favoarea celuilalt.

Cum se inteleg cei nascuti vara cu cei nascuti iarna – Impulsivitatea, energia si impetuozitatea felului de a fi a celor nascuti vara ascund in ele ceva care sperie firea ultraintuitiva, sensibila si maleabila a partenerului nascut iarna. Se poate ajunge la o compatibilitate optima doar daca cei doi sunt dispusi sa se cunoasca si sa se descopere reciproc, fara sa se plictiseasca investigand, sondand si cercetand puterea de a iubi si de a suporta a celuilalt.
Cum se inteleg cei nascuti toamna cu cei nascuti toamna –
Pe masura ce conditiile materiale de viata ale celor nascuti toamna se amelioreaza, le parvin si satisfactiile spirituale. In cadrul acestui cuplu se mizeaza foarte mult pe latura materiala si pe implinirile concrete, palpabile, realizabile. Pentru ambii parteneri, confortul material inseamna siguranta, inseamna protectie si inseamna posibilitatea de a explora si celelalte laturi ale vietii. Un cuplu prea practic si prea cu picioarele pe pamant pentru a atinge un nivel inalt de compatibilitate.
Cum se inteleg cei nascuti toamna cu cei nascuti iarna – Chiar daca avem de a face in acest cuplu cu un realist si un idealist, in timp si trecand proba pasiunii si a rezistentei ei, in acest cuplu se poate ajunge la o legatura destul de puternica si subtila. Exista trasaturi de caracter in comun, obiective de viata care se suprapun pe alocuri, dar exista si dorinta partenerului nascut iarna spre independenta si libertate. Neplacerile sunt inevitabile in acest cuplu, insa pot depasite mai mult sau mai putin, in functie de existenta unor spirite sanatoase si deschise.
Cei nascuti iarna cu cei nascuti iarna – Cum se inteleg cei doi? Bine, am putea spune, daca ne referim la o relatie lina, domoala, frumoasa, pasnica, fara prea multe urcusuri, coborasuri, turbulente sau rasturnari de situatii. Legatura dintre cei doi poate fi trainica si de lunga durata, insa lipsita de elanul si scanteile pe care numai marile pasiuni si focuri le aduc.

Sursa: http://www.kudika.ro
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.