|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17867
| Aveti asa ceva la voi in casa, un locusor numai al vostru in care sa va puteti retrage si sa va relaxati, sa cititi o carte, sa ascultati o muzica buna sau pur si simplu sa stati?
Aratati-ni-l si noua
Eu nu am asa ceva, dar tare mi-as dori. Aaa, si inca ceva, daca l-as avea mi-as mai dori si ceva timp ca sa ocup spatiul respectiv. Oare cer prea mult |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Adriana, nu ceri de loc prea mult! Si eu mi-as dori asa ceva, dar e greu in garsoniera... Sa spunem insa ca momentul in care ma ajez la pc e momentul in care biroul devine coltul meu de relaxare. Aaaa, si cada, cand e umpluta cu apa pana aproape de margine, si cu inca un strat de spuma in ea... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mi-am mutat si eu coltul de relaxare afara, in curte . Ca tot e vreme frumoasa, Maria alearga prin curte toata ziua si imi arata : bubuuza , pasa ( pasarea ) , avonu ( avionul ) , Dom , ( vecinul Dominique ) , eu citesc si ma bronzez , Mai in leagan, mai udam florile ..... Sa ne tina vremea !!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| La Sibiu, in fundul gradinii, sub nuc. Aici, pe balcon, la o tigara( deocamdata nimeni nu vine in balcon in afara de mine) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu m-am mutat la 4 camere speial pentru a avea cotisorul meu, aceste fiind camera de lucru, nu v-o arat este destul de dezordinee acolo, dar acum lucrez in a o aranja putin, sa-i pun un fotoliu, internet, dar cel mai important sa aranjez camera ( in timp am transformat-o in magazie ..... ) |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am doua locuri preferate, pentru relaxare: in fata calculatorului, bantuind pe forum si pe balcon, cand e soare, la o cafea!Daca mai e si teiul inflorit... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Miri wrote:Am doua locuri preferate, pentru relaxare: in fata calculatorului, bantuind pe forum
Si la mine tot calculatorul este responsabil cu relaxarea, forumul sa traiasca
Apoi ne mai relaxam la livada numai ca de multe ori mergem cu muuulti prieteni dupa noi, eu sunt gazda si mai mult ma muncesc decat ma relaxez.. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Pai cred ca numai calculatorul ma poate relaxa un pic. Ar mai fi in gradina pe sezlong dar numai cand e soare. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| in fata calculatorului stau toata ziua...ma relaxez tolanita pe canapea ..."ascult" linistea... sau ma uit la tv- muzica |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| AdrianaC wrote:Aveti asa ceva la voi in casa, un locusor numai al vostru in care sa va puteti retrage si sa va relaxati, sa cititi o carte, sa ascultati o muzica buna sau pur si simplu sa stati? Aratati-ni-l si noua Eu nu am asa ceva, dar tare mi-as dori. Aaa, si inca ceva, daca l-as avea mi-as mai dori si ceva timp ca sa ocup spatiul respectiv.  Oare cer prea mult
o sa radeti, dar coltul meu de relaxare e pe ...wc. din lipsa de timp, profit de putinele momente de "intimitate" si mai imi fac ordine in ganduri. Exclus poze |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| codruta wrote:... Exclus poze
Hai ca ai fost tare. Eu nici acolo nu mai stau linistita ca ori urla la usa sa-i deschid, ori intra peste mine |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| codruta wrote:o sa radeti, dar coltul meu de relaxare e pe ...wc. din lipsa de timp, profit de putinele momente de "intimitate" si mai imi fac ordine in ganduri. Exclus poze
esti tare mami,bine macar ca acolo ai un pic de liniste,ca si eu patesc la fel ca si kiki,urla la usa sa il las inauntru...ei,si la mine urla doi |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| codruta wrote:o sa radeti, dar coltul meu de relaxare e pe ...wc. din lipsa de timp, profit de putinele momente de "intimitate" si mai imi fac ordine in ganduri. Exclus poze
bun loc! Asta daca esti lasata singura...ca altii, ia uite ce patesc
Tot am stat si m-am gandit....eu sunt in stare sa ma relaxez instant, oriunde. Saptamanile trecute, nu mai stiu in ce zi, veneam de la scoala, eram pe microbuz, castile in urechi, afara caldut..si unde nu m-am relaxat eu...mai ca n-am adormit pana acasa si sa nu mai cobor defel. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pe terasa din spate si in curte...am o priveliste minunata asupra padurii ce ne inconjoara, e liniste, iar daca ma duc in mijlocul curtii si stau intinsa pe iarba sunt doar eu, copacii si cerul ...si Karina care tipa dupa mine (ce credeati ca scap pe undeva de ea ?). |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Cand conduc noaptea, atunci ma relaxez cel mai mult.
|
|
|