COLONUL IRITABIL
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, January 25, 2010 7:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sufar de colon iritabil,baza fiind stresul.Acum,de sambata,m-am umflat ca un balon si ma doare in partea dreapta de mor.Am inceput sa iau No-spa si Debridat,dar tot ma doare;ce-i drept am baut niste bere zilele acestea,si pepsi,....tot ce as fi avut ,,voie''.Nu ma pot hotara sa ma duc sa-mi fac o colonoscopie,mi-e o frica de mor.Ma doare si stomacul.Problema cea mai mare este ca nu pot bea apa,orice dar nu apa.Sunt zile cand beau o jumatate de cana/zi.ori uit sa beau ,ori nu pot,...deci cred ca am si o deshidratare.Ce voiam sa va intreb este ca bantuind pe net,am gasit niste articole despre medicamentul ColonHelp.Voi ati luat careva?Sau stiti daca este bun?
raly
Scris: Monday, January 25, 2010 7:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mama a luat Colon help si zicea ca s-a simtit bine in timpul tratamentului cu el!Daca nu ti greata sa mananci "buruieni" toata ziua!Ca mie una mi se ridica parul numa cand deschideam cutia!sic
marivic
Scris: Monday, January 25, 2010 7:56 PM
Nivel

Raly,mai da-mi detalii despre el,daca stii cum este?te rog
raly
Scris: Monday, January 25, 2010 8:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Stiu ca eu i-am gasit situl cu informatii si aici scrie destul de multe si eu i l-am comandat la nr de tel 021-337-33-33,plata se face la posta cand vine.Produsul este o pulbere din plante(le poti vedea pe toate chiar aici pe situl lor)insa are un miros tare naspa,stiu ca ea le amesteca in iaurt,sana,lapte batut si le manca asa fara nici o problema!Am auzit multa lume careia i-a facut numai bine!Diriginta mea inca foloseste Colon help dar tine praful sub limba ca cica asa isi face mai rapid efectul si ea era tare incantata!Acuma fiecare organism reactioneaza diferit,daca ai astfel de probleme eu zic ca e ok sa incerci ca sunt din plante!Poti cauta pe net pareri de-ale persoanelor care l-au folosit!Eu iti doresc multa sanatate!computerlove computerlove
marivic
Scris: Monday, January 25, 2010 8:19 PM
Nivel

Aha,...am citit.Multumesc mult RALY,...pupici
sousourel
Scris: Monday, January 25, 2010 9:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Off topic: nu e chiar asa de nasoala colonoscopia. Iti face si anestezie. Daca e spre binele tau, intareste-te si du-te. Sanatate!
danamaria
Scris: Tuesday, January 26, 2010 6:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
marivic, incearca ACTIVIA de baut. la mine functioneaza si am aceleasi probleme ca si tine.computerlove
marivic
Scris: Tuesday, January 26, 2010 8:23 AM
Nivel

Multumesc,Madapupici computerlove multumesc multiloveyou iloveyou
Dana,incerc,....am fost aseara si mi-am cumparat,uite acum beau,...sa vedem ce se intampla,....multumesc de sfaturipupici computerlove computerlove iloveyou
Ely
Scris: Saturday, September 11, 2010 1:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Marivic ai facut colonosopia pana la urma?Eu am sa o fac trebuie ca am aceleasi simptome ca tine,si eu am tot amanat-o tot de teamauff dar doctorul mi-a zis ca fara colonoscopie nu se poate si ca nu doare ca-mi da o pastila ma ameteste putin ,daca ai facut sa-mi zici te rog cum a fost.hearts
bereea
Scris: Saturday, September 11, 2010 1:32 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
eu am facut colonoscopia fara anestezie sau pastile si nu a fost deloc dureroasa, ci doar usor deranjanta
oanamaria
Scris: Tuesday, September 14, 2010 7:46 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Ma confrunt cu aceeasi problema a colonului si azi merg la doctorul de familie ca durerea radiaza si imi da o stare de disconfort.Offfff!
Mai are si altcineva probleme cu colonul?
Marivic tu cum esti?
danamaria
Scris: Tuesday, September 14, 2010 7:56 AM
Nivel

si eu mami sunt cu voi! nu va las singurele nici pe aici.ras
e enervant acest sindrom....dar te obisnuiesti cu el.
din ce am discutat cu doctorul meu, totul mi se trage de la stres si prea multa agitatie. asa ca, "i-am spus" colonului meu sa-i dea inainte cu "iritarea" ca eu viata n-am cum sa mi-o schimb.ras

ma ajuta un pic activia de baut si dieta mea.computerlove
oanamaria
Scris: Tuesday, September 14, 2010 8:03 AM
Nivel

Dana si eu beau Activia si sunt stresata.Mi-e frica sa nu se agraveze si....sa mor.sic
Si simt cand palpez ca e tare si ca o bila .Mi-e si frica.sorry1
danamaria
Scris: Tuesday, September 14, 2010 8:12 AM
Nivel

nu se moare mami de la asa ceva, stai linistita, dar te chinuie iloveyou
oanamaria
Scris: Tuesday, September 14, 2010 8:17 AM
Nivel

M-am mai linistit!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.