Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am vazut. Ma bucur ca te-am putut ajuta. |
| Ely wrote:Si mie tot «O ce veste minunata imi place mult».Si mai imi plac tare mult colindele cantate de Hrusca Le ai?. Ca daca nu ti le trimit si tie pe mess. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Colindul meu preferat: "Deschide usa crestine!" caci in ziua de azi putini sunt cei care mai primesc colindatori!!!!(ma refer aici la cei de la oras)
Imi aduc aminte cum era pe vremea cand, copii fiind, mergaem la colindat!!!!! Ce magie aveau acele vremuri si ce fericiti eram cand veneam acasa cu punga plina de covrigi, mere, nuci, bomboane si, uneori, portocale!!!!!
Chiar si dupa ce m-am casatorit, pana in prezent, in ajun mergem cu colindul la parinti, nasi, prieteni buni!!! Mai luam o familie de prieteni, cu copiii dupa noi, cateodata cand nu a fost chiar ger afara, am imbracat costumul popular din dotare si ....ce bucurie mare le-am facut celor pe care i-am colindat!!!! Sper ca si anul acesta sa putem repeta figura, caci ne umple si noua sufletul de bucurie!!!!! Si, ca sa revin la subiect, acesta este colindul pe care il cantam mereu!!!!!! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ma bucur ca am putut sa-ti umplu inima de fericire |
| Cu placere Cris. Ma bucur ca iti plac. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Am gasit din intamplare acest colind... si cred ca am facut o obsesie pentru el...
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Si mie imi place "Deschide usa crestine"-- cu aceasta colinda mergem la colindat cu prietenii mei, si "Seara Craciunului nost'" |