Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mara moldo wrote:buna, si multumim tuturor pt sfaturile voastre! la ora asta cred ca am intrat si noi in clubul celor cu colici!, bb plinge cam toata ziua si are somnuri f scurte de 1 ora poate 2 daca suntem norocosi.Avem 2 saptamini si abia ce au inceput de vre-o 2 zile, in prima au fost ceva mai suportabile si am putut sa dormim noapte, acum se pare ca intram la tura de noapte  , singurul lucru care ne mai calmeaza este sinul mamei si somnicul pe burtica lui tata, se pare ca trebuie sa incercam ceva ceaiuri, eu sunt sua, si daca stie cineva care ar fi produsele cele mai bune pt asa ceva il rog sa posteze!Daca si mine o tinem tot asa , pe vineri o sa facem o programare la doctor sa vedem care este problema, partea mai proasta este ca eu nu prea am o parere buna despre doctorii de pe aci!Sper sa auzim de bine
Ooof,capul sus,nervii tari,trageti aer adanc in piept si tu si sotul,va trece si perioada asta...incearca cu ceai de chimen,poate merge....daca nu,revenim cu alte date. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| problema cu ceaiul de chimen este ca ne cam constipam de el asa ca ar fi bne primite si alte idei! Am incercat si mylicon dar se pare ca nu are nici un efect asupra noastra Acum mai sunt citeva zile si trebuie sa mergem la control, poate vine si medicul cu ceva idei.Saracuta mi-e asa mila de ea ar dormi dar uneori se stringe si geme si prin somn, iar cind se trezeste, se trezeste deja nervoasa si pregatita de scandal ,de la un moment dat te si intrebi daca o mai doare ceva sau a devenit un obicei sa plingem si sa urlam toata noaptea Acum ce sa zic sper sa trecem si peste asta cu bine! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mara moldo wrote:problema cu ceaiul de chimen este ca ne cam constipam de el asa ca ar fi bne primite si alte idei! Am incercat si mylicon dar se pare ca nu are nici un efect asupra noastra  Acum mai sunt citeva zile si trebuie sa mergem la control, poate vine si medicul cu ceva idei.Saracuta mi-e asa mila de ea ar dormi dar uneori se stringe si geme si prin somn, iar cind se trezeste, se trezeste deja nervoasa si pregatita de scandal  ,de la un moment dat te si intrebi daca o mai doare ceva sau a devenit un obicei sa plingem si sa urlam toata noaptea  Acum ce sa zic sper sa trecem si peste asta cu bine!
Te inteleg perfect,eu am crezut ca o iau razna asa colici a avut micuta mea...bine ca am scapat! |
|
| bun gasit mamicilor... uf au inceput si la noi colicile .... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| janissa wrote:bun gasit mamicilor... uf au inceput si la noi colicile .... Bine ati venit .....este greu dar o sa scapati si de faza asta. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| janissa wrote:bun gasit mamicilor... uf au inceput si la noi colicile ....
Bun venit! |
|
| si bebitza mea a avut colici.javascript:insertsmiley(' ','/images/emoticons/icon_pale.gif') pale
nu mai suportam sa o vad chinuindu-se.javascript:insertsmiley(' ','/images/emoticons/alcool.gif') alcool
am incercat cu de toate pana cand pediatrul ne-a dat aero-red. a fost super. javascript:insertsmiley(' ','/images/emoticons/yes.gif') yes javascript:insertsmiley(' ','/images/emoticons/icon_bounce.gif') bounce durerile i-au tracut ca prin minune.
mai am cateva cutii pe care le donez cui e interesat. contact: mirebe_09@yahoo.com. va voi ajuta cu placere javascript:insertsmiley(' ','/images/emoticons/cool.gif') cool |
|
| si bebitza mea a avut colici. nu mai suportam sa o vad chinuindu-se.
am incercat cu de toate pana cand pediatrul ne-a dat aero-red. a fost super. durerile i-au tracut ca prin minune.
mai am cateva cutii pe care le donez cui e interesat. contact: mirebe_09@yahoo.com. va voi ajuta cu placerecampfire |
|
| ce este aero-red? Am cautat pe net si nu am gasit nimic despre acest produs? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| La noi au dat rezultate bune Bonnisan si Colic Baby.Am mai incercat si altele dar fara efect. Sanatate multa micutilor si pe cat posibil fara colici! |
|
| am o fetita de 2 saptamani. am inceput sa avem colici. i-am dat espumisan, dar nu inainte de masa sau dupa, i l-am bagat in lapte. se poate intampla ceva?. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Heeeeeeeei...aseara Matei a avut o repriza de plans de nu stiam ce sa-i fac. Numai in brate se linistea. Se pare ca am inceput si noi cu colicile? I-am luat Infacol de la cineva care vinde produsul si e adus din Anglia. Oana de Mariuca, am vazut ca si voi ati folosit...sper sa dea rezultate si la noi. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Leuto, sa va fie cu leac ( cum se spune ) , La noi a mers ! Trebuie sa ai rabdare ca incepe sa isi faca efectul dupa vreo doua zile, timp in care trebuie administrat inainte de FIECARE masa ! Imi pare rau ca a plans Mateias. Eu sincer cred ca e cam tarziu la aproape 5 saptamani sa inceapa colicii ! Poate e totusi de la altceva ! Daca alaptezi tu ..... vezi ce ai mancat tu si ..... poate faci alta legatura ! noi pupacim burticutza suparata , sa treaca ! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Maria & mami wrote:Leuto, sa va fie cu leac ( cum se spune ) , La noi a mers ! Trebuie sa ai rabdare ca incepe sa isi faca efectul dupa vreo doua zile, timp in care trebuie administrat inainte de FIECARE masa ! Imi pare rau ca a plans Mateias. Eu sincer cred ca e cam tarziu la aproape 5 saptamani sa inceapa colicii ! Poate e totusi de la altceva ! Daca alaptezi tu ..... vezi ce ai mancat tu si ..... poate faci alta legatura ! noi pupacim burticutza suparata , sa treaca ! Ce-i drapt banuiesc...am fost la o zi onomastica si mi-apus gazda la pachet gratar de pui. AM avut gust de usturoi in gura dupa da' eu stiu... Ii dau solutie de-aia ca la noapte nu vreau sa se repete figura...Oricum, din ce am citit nu are ce sa-i faca rau...Multam'! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Infacol am cautat si eu aici pentru cineva din tara care are un bebe mic,fiind recomandat de medic.Dar aici nu am gasit mi s-a spus ca in Anglia se gaseste.leut chiar sunt curioasa daca cedeaza colicii lui Matei la Infacol ca sa stiu si eu pentru bebe 2.Pupici lui Mateias sa treaca repede colicii. |
|
|