Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Pe langa metoda aplicata de Andismom se poate aseza bebelusul pe burtica(chiar din primele zile) doar sub stricta supraveghere a mamei . In acest fel da imediat tot aerul afara - asa mi-a spus pediatra si a functionat.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Pffuuu...ce ti-e si cu aceste colici..si Matei a avut.Nu plangea dar nici nu putea dormi,asa ca ma tinea toata noaptea treaza.Se linistea daca il culcam pe pieptul meu,cu burtica lipita de mine.Am incercat si Bonnisan si SabSimplex..dar degeaba..A scapat de colici pe la 4 luni jumate. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Picaturile Mylicon si Gripe water am auzit ca fac minuni la colici...din fericire, fii-mea n-a avut colici, i-am dat doar preventiv, combinat cu tinutul pe burtica piele pe piele, pus carpitze caldute pe burtica, masat usor burtica in sensul acelor de ceasornic...Mylicon sunt produse aici in America, iar Gripe water in UK (eu le-am primit cadou pt. bebe de la niste prieteni)...intrebati la farmacii daca se gasesc si prin tara...burtici linistite le dorim la toti bebicii ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Baby water gripe sigur nu face minuni.A baut Matei sticle intregi.se calma putin si o lua si mai aprig de la capat.
In skimb la al doilea copil as recurge la remediile homeopate.Sigur au rezultate. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Stele, este vorba de acest produs?...Noi de asta am auzit ca e foarte bun si de-asta am primit. delfinasa attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| delfinasa wrote:Stele, este vorba de acest produs?...Noi de asta am auzit ca e foarte bun si de-asta am primit.
Acum 2 ani arata pic altfel cutia, adica era cu ceva gri-petrol desenat.Oricum, al ingrediente scrie ca e pe baza de marar, daca nu ma insel.Oricum, cert este ca absolut toate produsele de colici calmeaza doar pe moment, nu au efect radical.Unii medici recomanda sa nu dam nimic copilasilor la colici, ca cica astfel le scurtam un pic durata colicilor.Nu stiu nici daca e adevarat, nici daca poti sa te uiti ca la o telenovela la copilul tau kircit cu piciorusele la burtica cum urla d emama focului.
Ce ma nedumereste pe mine este ce detrmina aparitia colicilor?De ce numai unii copii au colici si ce ii diferentiaza pe cei cu colici de cei fara colici?
Matei a avut colici si eu am avut colici. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| stele_pe_cer wrote: Ce ma nedumereste pe mine este ce detrmina aparitia colicilor?De ce numai unii copii au colici si ce ii diferentiaza pe cei cu colici de cei fara colici?
Asta ma nedumereste si pe mine. Si Mihaita a avut colici, pana pe la 3 luni si jumatate. Avea de obicei seara, cate 3-4 ore. Nimic nu l-a ajutat, nici sab simplex, nici debridat, nici ceaiuri, a fost o perioada foarte grea. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salutari !! Eu am folosit pentru colici Colic Baby .E un produs nou pe piata .E produs in italia .Se gaseste mai greu in farmacii . Puiul meu zbiera ca din gura de sarpe pana pe la 3 noaptea . Dupa ce i-am dat acest sirop nu l-am mai auzit plangand .Tot din aceasta gama se gaseste si Calma baby recomandat pt colici , insomnii si dureri de dinti . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| dediu_a wrote:Salutari !! Eu am folosit pentru colici Colic Baby .E un produs nou pe piata .E produs in italia .Se gaseste mai greu in farmacii . Puiul meu zbiera ca din gura de sarpe pana pe la 3 noaptea . Dupa ce i-am dat acest sirop nu l-am mai auzit plangand .Tot din aceasta gama se gaseste si Calma baby recomandat pt colici , insomnii si dureri de dinti .
Bine ai venit! Multumim pentru info! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Pediatrul meu mi-a spus ca multe dureri de burtica la bebei pot aparea si din cauza faptului ca mama consuma lapte de vaca. El mi-a recomandat sa nu consum lapte de vaca in perioada alaptarii. Eu nu as fi consumat oricum pentru ca nu imi place si contrar parerilor pro si contra nu il consider sanatos (eu beau lapte de soia si de orez, de migdale, sunt foarte bune) dar Alise nu a avut colici. |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si Arti are colici dar cred ca de la gaze face crampe asa ca il pun pe burtica , elimina si apoi se mai linisteste.Eu beau lapte, cafea, amananc ardei iuti,fasole si toate alea interzise.Nu-mi refuz nimic ...asa-l invata mama pe baiet cu greul de mic Gluma , ca gluma dar am ajuns la concluzia ca daca bebele e sa aiba crampe oricum le are indiferent ce mananca mama....asa vine el pe lume crampos |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| mihaela75 wrote:Si Arti are colici dar cred ca de la gaze face crampe asa ca il pun pe burtica , elimina si apoi se mai linisteste.Eu beau lapte, cafea, amananc ardei iuti,fasole si toate alea interzise.Nu-mi refuz nimic ...asa-l invata mama pe baiet cu greul de mic Gluma , ca gluma dar am ajuns la concluzia ca daca bebele e sa aiba crampe oricum le are indiferent ce mananca mama....asa vine el pe lume crampos
auzi la ea...crampos.... ce am mai ras |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| mihaela75 wrote:Si Arti are colici dar cred ca de la gaze face crampe asa ca il pun pe burtica , elimina si apoi se mai linisteste.Eu beau lapte, cafea, amananc ardei iuti,fasole si toate alea interzise.Nu-mi refuz nimic ...asa-l invata mama pe baiet cu greul de mic Gluma , ca gluma dar am ajuns la concluzia ca daca bebele e sa aiba crampe oricum le are indiferent ce mananca mama....asa vine el pe lume crampos
Miha, imi pare rau de Arici Pogonici "crampos" al tau ! dar las' ca trec si perioadele astea si va fi mai bine, tu stii doar ca ai crescut 2 copilasi pana acum! pupam burtica mititica si suparata!
cat despre colici...ai mare dreptate... nu prea conteaza ce mananci, ca daca e sa aibe colici, ii are oricum. totusi, mie un pediatru la care am fost cu Andi cand avea colici, mi-a zis ca nu ar fi tocmai intelept sa combin de ex. afumatura cu varza...care se stie clar ca baloneaza si un adult...in rest...mi-a dat liber la orice! si eu m-am abtinut la greu cat am alaptat (am scris pe aici parca, la momentul la care ma plangeam si eu de colici) si tot a avut colici. so... nu inteleg nici eu de ce unii copilasi au aceste crampe, altii nu! |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Andismom wrote:Miha, imi pare rau de Arici Pogonici "crampos" al tau ! dar las' ca trec si perioadele astea si va fi mai bine, tu stii doar ca ai crescut 2 copilasi pana acum! pupam burtica mititica si suparata!
Multumim |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pupam micutul "crampos" pe burtica, sa treaca mai repede! |
|
|