Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor, cred ca mi-a venit si mie randul la colici, cel putin asa cred. Nici nu stiu ce sa zic. De vreo 2 zile fiica-mea devine agitata dupa-amiaza si o tine asa pana pe la 12 noaptea. Se trezeste la 1 ora - 2 ore 1/2 si plange. Ii dau si tzitzi si lapte praf, caci am zis ca poate nu se satura numai cu laptele meu si degeaba. Ii dau Infacol, asta se gaseste aici, si in afara de faptul ca elimina gazele imediat dupa masa nu vad alt efect, ar mai fi Gripe Water, dar nu se administreaza BB-lor sub 1 luna.
Am numai ceai de chimen din care beau eu cate o cana pe zi dar nu vad nici un efect asupra ei. Tace pe burtica la taica-sau dar eu nu pot sa o tin din cauza cezarianei, desi cred ca am sa incerc. Cum o pui in patut incepe sa se smiorcaie.
Am inteles ca ceaiul de musetel baut de mama ar mai fi o solutie. Ceva ceaiuri care se pot face in casa, pentru BB stiti? Soacra-mea mi-a zis sa-i fac un ceai slab de mustele + chimen. Voi stiti de asa ceva? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Roxanel wrote:
Am inteles ca ceaiul de musetel baut de mama ar mai fi o solutie. Ceva ceaiuri care se pot face in casa, pentru BB stiti? Soacra-mea mi-a zis sa-i fac un ceai slab de mustele + chimen. Voi stiti de asa ceva?
Museteleul modifica flora intestinala daca este admnistrat in mai multe randuri.In skimb ii poti face ceai de kimen, anason si fenicul.Nu stiu s a iti spun proportiile, ca noi am folosit fara succes ceaiutul Baby Drink.Poate mai tarzior, dupa ce implineste luna, sa ii dai ceva picaturi pe baza de marar (sunt cele mai eficiente, dar si asta depinde de la copil la copil).
Daca vrei Baby Drink, iti pot trimite u din tara, ca la noi se gseste peste tot. Eu am baut mult ceai de kimen si anason si fenicul (o combinatie gasita la noi, dra nu special pentru femeile care alapteaza) si pot spune ca Matei a avut colicii putin mai usurei. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Roxanel, vezi ca exista si gripe water pt bebei de la 2 saptamani in sus, eu din ala i-am dat lui Jodie Kate de cand avea o saptamana, numai ca in loc de 2.5 m cum se recomanda de la 2 saptamani la o luna, i-am dat numai 1-1.5 ml. Sfatul meu este sa nu ii dai lapte praf deloc ca noi vreo cateva zile am combinat si s-a constipat fata si plangea de mama focului, si de cand am incetat cu formula, n-au mai fost probleme asa mari, Adica si ea mai plange, dar ii dau sab sau gripe water cu sfintenie dupa fiecare masa si s-au diminuat colicii, atat ca durata, cat si ca intensitate. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| freedelia wrote: Sfatul meu este sa nu ii dai lapte praf deloc ca noi vreo cateva zile am combinat si s-a constipat fata si plangea de mama focului, si de cand am incetat cu formula, n-au mai fost probleme asa mari, Adica si ea mai plange, dar ii dau sab sau gripe water cu sfintenie dupa fiecare masa si s-au diminuat colicii, atat ca durata, cat si ca intensitate.
Subscriu la ce zice Delia. David a mancat si lapte praf si san si din cauza laptelui praf mai mereu era constipat. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha vad ca nu prezinta simptome si sa speram ca nu o sa am probleme cu toate ca sunt dotata cu medicamente din Ro.
By the way, pana la ce varsta trebuie sa stau cu inima cat un purice sa nu faca Sasha colici? |
|

| taki wrote:Sasha vad ca nu prezinta simptome  si sa speram ca nu o sa am probleme cu toate ca sunt dotata cu medicamente din Ro. By the way, pana la ce varsta trebuie sa stau cu inima cat un purice sa nu faca Sasha colici?
Colicii dispar cam pe la 3 luni, asta la majoritatea bebelusilor. Unii insa depasesc si 3 luni. Bafta! sa nu faca deloc! |
|
| Buna fetele! Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine Prietena mea din Bucuresti ar vrea sa cumpere pentru bebe INFACOL si nu gaseste ....ati putea sa-mi spuneti si mie daca stiti de unde se poate cumpara acest produs ? Va multumesc din suflet |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Singura pe care am vazut-o scriind aici despre INFACOL este mami de Maria(Oana)din UK... Eventual, sa intrebe la farmacii,telefonic,daca au produsul! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Infacol nu cred eu sa se gaseasac in Romania. Eu am trimis de aici prietenelor mele , prin posta ! Este un produs cu rezultate 100% pozitive, testate pe pielea " noastra ". Il recomand cu caldura. Daca te pot ajuta cu ceva , trimite-mi PM ! |
|

| M-am interesat eu la Sensiblu si la Dona si nu au. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Daca nu-l gasesti pe asta , cauta OVOL INFANT.E super bun isi face efectul imediat, auzi gazele mitraliera la fundulet |
|
| Maria & mami wrote:Noi am folosit de la 5 zile Infacol , si nu am avut nici o problema. Se administreaza cu o pipeta din dotare inainte de fiecare masa. Mare noroc am avut cu Infacol. Nu tu plansete si nopti nedormite. Il recomandam cu caldura. ![]()
Te rog frumos sa-i spui cat timp i-ai dat Infacol si daca ai folosit doar o pipeta sau i-ai dat si cate doua inainte de masa. Am o fetita de 6 saptamani si ne supara colicii rau, asa am ajuns sa comandam Infacol. multumesc si sanatate la toata lumea |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| B Sabyna, bine ai venit !
Sincer , nu mai stiu exact , in jur de 3 lire £ cutiutza ( 150.000 lei vechi ). O singura pipeta ( foarte moale, maleabila, din dotare , in cutiutza ) inainte de fiecare masa ! Sper sa aveti si voi aceleasi efecte pozitive ca si la noi ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| mi-am recitit postarile de cand Andi era pici cu colici... mamaaaaaa, m-au trecut niste fiori oribili pe sira spinarii la amintirile astea... fie si numai pt ce au insemnat colicii la el nu as mai avea curaj sa ma apuc de un copil...
in fine, eu am scapat de colici cu el dupa ce am fost la un medic bun din Brasov, fostul director al Spitalului de Copii. omul ala s-a uitat la mine si mi-a zis verde in fata: "mai fata, tu esti o proasta! copilul are colici pentru ca nu eructeaza corect". si-a permis, ca o paranteza, sa imi spuna asa pt ca era coleg cu mama... in fine, mi-a explicat omul ca orice produs i-as da pt colici nu il va ajuta cat il ajuta sa il tin dupa fiecare masa pe umar si cate o juma' de ora daca este necesar si sa il bat bine pe spate, in zona toracelui, astfel incat sa vibreze zdravan, ca sa poate scoate copilul tot aerul afara. si mi-a mai spus ca pana nu eructeaza de cel putin 2-3 ori sanatos, nu a scos aerul. m-am dus acasa, cu coada intre picioare si injurandu-l pe dr asta zapacit si slobod de gura dar am facut ce mi-a zis si... surpriza! copilul nu mai facea colici atunci cand il tineam sa eructeze de minim 2-3 ori!
incercati metoda, poate functioneaza si la voi! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am avut noroc cu Sasha! Nu am stiut ce-s alea tipete, nu a avut colici! |
|
|