Colici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Tuesday, May 17, 2011 7:33 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sunt cazuri cand nu poti alapta decat pana la 6luni de exemplu,iar bebe bea lapte pana la 2 ani si foarte rar o sa bea din canita majoritatea prefera biberonul.
Eu am alaptat la Stefan 2luni si ceva si apoi lapte praf in biberon pana acum 1saptamana cand mi-a zis NU!!!si eu abia am asteptat.

Eu am folosit biberoane normale ,iar pentru colici Sab Simplex si Baby Drink .
bulinutza
Scris: Tuesday, May 17, 2011 8:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Eu n-am avut laptic...asa ca Alexandra a baut cu biberonul din a 6-a zi de viatza...plans plans plans
delfinasa
Scris: Tuesday, May 17, 2011 3:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Misha, eu sunt pro alaptat cat se poate de mult. O sa incerc sa-mi tin serviciul, dar nu cred ca voi putea negocia prea mult timp off dupa nastereuff...sa vedem daca-mi da si 2 luni, asa ca va trebui sa pompez si sa las lapte pentru bebe acasa sa-l hraneasca mama cu biberoane pana vin eu. O sa incerc sa il alaptez cat de mult pot.
La Karina am avut 2 biberoane pe care le foloseam din an in pasti ca ea a fost lipitoarea mea 1 an si 9 luni ras sic. Nu erau anti-colici, habar n-aveam ca exista asa ceva ca eu am alaptat exclusiv 5 luni, apoi rar ii puneam lapte de la mine in bibe. Acum ca o sa am nevoie de ele, mi-au cazut ochii la farmacie pe astea anti-colici care erau reduse 75% si, cum trebuia sa cumpar unele oricum, le-am luat pe-astea care sper sa-si faca si treaba.
boyeru
Scris: Monday, October 17, 2011 2:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
noi am alaptat cu biberon din ziua 1, cu colicii am avut probleme foarte putin timp, ne-am documentat foarte bine si am cumparat biberoane care sa ne ajute. folosim biberoane avent si un biberon foarte foarte bun in forma de S. ceaiurile ajuta si ele iar cel mai important, ragaitul dupa si in timpul meselor.
am creat un blog special pentru informarea mamicilor despre colici si cum se trateaza, sper sa va ajute :) si mult succes si nopti linistite dance
mirelena
Scris: Thursday, January 9, 2014 12:37 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/9/2014
Fetelor daca bebelul ragaie foarte mult, da gaze multe si ati folosit toate produsele de pe piatza(sab simplex = espumisan = infacol= pt eliminarea gazelor, colif= pt diminuarea lactozei, debridat= pt eliminarea lapticului nedigerat se da cu 30 min de masa) si bebelusul refuza lapticul si se aude bolborosint in stomacel cand incepe sa pape inseamna ca e INTOLERANT LA LACTOZA. Asta inseamna colici, dureri. Tratati cauza (dand lapte fara lactoza !!!) nu efectul cu toate produsele de pe piatza ca sa acoperiti intoleranta lactozei. Contactati un gastroenterolog nu un pediatru care face experimente pe bebe cum au facut cu al meu !
Alina Heering
Scris: Friday, March 28, 2014 8:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2013
buna fetelor sper ca ma primiti aici.am postarile voastre, offf colicii astea.eu am nascut acum 3saptamani o fetita, toate bune si frumoase pana acum 2saptamani cand a inceput si la noi problema cu colicii cand formim cand nu dormim,iar somnul e dulce numai la mami pe burtica,dupa fiecare masa o pun la râgâit sa scoata aerul din burtica, moasa ne-a dat Espumisan si o crema(va voi scrie mai tarziu cum se cheama acum fetita doarme pe burtica mea) crema ma ajuta fff mult la fel si Espumisanul scoate la gaze sarcacuta dar asa nu mai plange de ramane fara aer. acum 5ani nu stiam cum sa ma confrunt cu problema asta dar acum ma descurc atmosfera calda si linistita in casa ajuta mult mamicile,revin mai tarziu cu numele cremei. va pup fiti tari si calme ca toate trec,sanatate la bebei si sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste momentele astea
Alina Heering
Scris: Friday, March 28, 2014 8:44 PM
Nivel

Tamany Wind Salbe se numeste crema sper sa o gasiti si in Romania,masajul pe burtica in sens circular ajuta bebelusul sa suporte mai usor durerile. La mine functioneaza pupici
sadina
Scris: Sunday, April 13, 2014 1:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/13/2014
Dragi mamici...pentru intoleranta la lactoza, folositi ColiPrev sau Colief :)
ada03
Scris: Sunday, April 13, 2014 1:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2014
Colicii astia chiar sunt o problema. Noua ne-a recomandat pediatra sa alternam Espumisan cu Bonisan(de 4 ori pe zi maxim)si eu ii mai dadeam si baby drink. Au ajutat, nu pot sa ma plang, foarte rar am avut crize de stomacel. Cum au spus si fetele pe aici, foarte important sa ragaie dupa masa, uneori este bine si in timpul mesei sa scoatem aerul nefolositor din burtica. Iarasi biberoanele anticolici ajuta daca bebe mananca formula si nu san. Fetita mea de la 2 saptamani a dormit numai pe burtica si ce bine se odihnea. Dar eu ma trezeam mereu sa o verific sa nu se sufoce, pana cand am vazut ca stapaneste ea bine gatul. Cred ca si asta a ajutat mult, ca avea mereu burta calda
Alina Heering
Scris: Sunday, April 13, 2014 1:56 PM
Nivel

sadina wrote:
Dragi mamici...pentru intoleranta la lactoza, folositi ColiPrev sau Colief :)

nu cunosc numele astea pentru ca eu ma aflu in Germania,mie moasa ne-a recomandat mai multe cum ar fi crema Tamany Wind Salbe,Espumisan si inca niste picaturi pe nume Bigaia care de cand le dau la fata nu mai avem asa mari probleme cu burtica si dormim mai bine noaptea si ajuta fff mult la scos gaze si pot spune ca le trage calumea rau. multa sanatate tie si bebelusului tau
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.