Colici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Monday, April 27, 2009 5:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Leuto, mami, zic si eu ca Oana, cred ca e cam mare Mateias pentru colici! oricum, sa treaca repede si sa nu se mai repete!pupici
Ely
Scris: Monday, April 27, 2009 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Andismom wrote:
Leuto, mami, zic si eu ca Oana, cred ca e cam mare Mateias pentru colici! oricum, sa treaca repede si sa nu se mai repete!pupici

Ba nu-i deloc mare cam asta-i perioada pana pe la 3 luni jumatate 4.La Karina cam asta a fost perioada cand a inceput sa aiba colici ,nu a durat mult cei drept.
leut
Scris: Tuesday, April 28, 2009 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Nu stiu ce sa zic...la Matei se aud zgomote in burtica dupa ce-i dau solutia asta, in rest nu. Si nici nu da din picioruse si mai tare se schiauna...nu mai stiu ce sa cred. O sa-i mai dau si azi pana ajung la doctor si o sa intreb...
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, April 29, 2009 6:02 AM
Nivel

leut wrote:
Nu stiu ce sa zic...la Matei se aud zgomote in burtica dupa ce-i dau solutia asta, in rest nu. Si nici nu da din picioruse si mai tare se schiauna...nu mai stiu ce sa cred. O sa-i mai dau si azi pana ajung la doctor si o sa intreb...

poate o fi un soi de "schiauneala", cum zici tu? se poate ca Mateias sa se matzaie putin si sa ceara atentie? si Andrei facea ea, un smecher de mic!pupici

eu tin minte ca la noi colicii au fost teroare! avea toate simptomele clasice: parturi, tragea piciorusele la piept, se inrosea tot, se chircea...
leut
Scris: Wednesday, April 29, 2009 8:36 AM
Nivel

DUpa Infacol, Matei se simtea din ce in ce mai rau. La fiecare supt mi se agita asa ca am renuntat. Cine-l vrea il trimit...am folosit o zi jumate din el...
Am revenit la solutia minune a doctoritei si asta noapte a fost linistiiiiiiiiiiiiit! Asa ca mergem mai departe cu ea...
evita
Scris: Wednesday, April 29, 2009 9:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Leut imi pare rau ca nu a functionat Infacol-ul!Dar ma bucur ca ati avut o noapte linistita!ras Incearca si Colic Baby, e pe baza de plante. La noi a functionat de minune!Si sloganul de rigoare: Nopti linistite si fara colici!pupici
leut
Scris: Wednesday, April 29, 2009 11:20 AM
Nivel

evita wrote:
Leut imi pare rau ca nu a functionat Infacol-ul!Dar ma bucur ca ati avut o noapte linistita!ras Incearca si Colic Baby, e pe baza de plante. La noi a functionat de minune!Si sloganul de rigoare: Nopti linistite si fara colici!pupici

Pai folosim solutia minune numai seara si cred ca ziua merg pe ce ai zis tu...ca n-are ce sa-i faca rau. Totusi, ma uit ca de dimineata la starea de veghe a schieunat ca nu eram prin preajma si acum doarme de la 9...ce colici sa aiba? Asta noapte a dormit bine-bine...topai
brandu
Scris: Thursday, August 27, 2009 9:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
stele_pe_cer wrote:
Noi am folosit urmatoarele produe, fara efecte spectaculoase:
baby water gripe (bunutz)
bonisan (bun)
sab simplex (apa de ploaie)
beby drink ceai (apa de ploaie)
l-am frecat pe burtica, degeaba

AM citit ca fieare copil reactioneaza dierit la aceste siropuri de colici, la unii au efect, la altii, nu, la unii e bun unul, la altii alt produs.

a aparut un anticolic nou ALINAN BABY,chiar e foarte bun si e din plante.si eu incercasem toate cele enumerate de tine si nu aveam nici un rezultat,dar cu asta chiar se linisteste puiutul meu.idee e sa ii dai inainte de supt sau biberon.noi am trecut de colici cu acest produs si acum suntem la eruptii dentare si inca ii mau dau pt ca o calmeaza si vad ca e mai linistita.
rodica
Scris: Monday, September 7, 2009 7:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/7/2009
buna, referitor la problema colicilor va pot ajuta cu cateva sticlute de Infacol adus din Anglia pt cumnata mea care a nascut o fetita, ea nu mai are nevoie si vreau sa il vand. 0765486727
zaza_
Scris: Tuesday, September 8, 2009 7:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Matei a papat de la trei luni numai lapte formula. Ii puneam in apa de lapte un plic de ceai de musetel si anasaon. Tineam pliculetul de ceai in apa maxim 5 secunde, nu mai mult. Si era mult mai linistit.
adina80
Scris: Wednesday, September 30, 2009 9:35 PM

noi am luat infacol de pe romedic si a fost bun,e un site de anunturi medicale si am avut mai multa incredere decat sa iau de la restul persoanelor care vand pe internet.Daca vreti sa cumparati cautati pe site-ul lor magazinul online care vinde si infacol si colief,eu i le-am administrat combinate si am scapat de colici foarte repede.Adresa web parca e www.romedic.ro/infacol .Sanatate multa pentru cei mici.
Mada&Alexia
Scris: Tuesday, October 20, 2009 5:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
noi nici acum nu am scapat de colici. o sa incercam alinan in rest cred ca am incercat orce nu mai stiu ce sa mai incercam. are o saptaman linistita una cu colici . pup si colici cat mai putini.

Lenus, Ioana cum se mai simte?
actcomp
Scris: Monday, January 18, 2010 7:40 PM

duel Tot vad pe aici oameni care incearca sa vand infacol - "adus din Anglia". Va dau un sfat - nu cumparati infacol de la necunoscuti - mergeti in farmacii - ca se gaseste
Sunt din Iasi si am gasit f usor la sensiblu (25 lei)
Andi&Mariuca
Scris: Monday, January 18, 2010 10:58 PM
Nivel

actcomp wrote:
duel Tot vad pe aici oameni care incearca sa vand infacol - "adus din Anglia". Va dau un sfat - nu cumparati infacol de la necunoscuti - mergeti in farmacii - ca se gaseste
Sunt din Iasi si am gasit f usor la sensiblu (25 lei)

total de acord! eu nu as cumpara de la un necunoscut!sorry am avut noroc ca mi l-am putut procura de la "sursa", din Anglia, altfel nu ma riscam.
nu stiam ca se gaseste si in farmaciile din RO. oricum, este un medicament-minune! datorita lui fetita mea nu a facut colici si sunt mai mult decat recunoscatoare!
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, January 18, 2010 11:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Anca, cum i-ai dat Infacolul? O sa incerc si eu la pitica, poate nu o face alergie cum a facut Alex...Vreau sa incerc caci nu am dispozitia necesara si rabdarea care am avut-o cu Alex....La el nu a mers, a facut eruptie cutanata de la Infacol, dar as mai incerca o data....Incerc sa fac cumva sa fac rost de Bonnisan, dar deocamdata nu am gasit cine sa il treaca oceanul...:018: (aici nu am vazut de nici o culoare...iar Gripe water am vazut ca are mai putine plante asa ca renunt...)Pupicicomputerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.