Colici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, February 12, 2006 6:22 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce tratament dati bebelusilor pentru colici ? Eu am folosit Sab Simplex, cate 15 picaturi de 3 ori / zi, dar numai cand am vazut ca e agitat si isi strange piciorusele la piept. Din fericire nu prea a avut colici si acestia apar de regula intre 2 si 4 luni. Stiu ca mai exista si debridat si diverse ceaiuri, picaturi si siropuri anti colici.
Mirandolina
Scris: Monday, February 13, 2006 12:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Calin a facut colici din a doua saptamana si i-am dat Bonnissan (produs natural din plante), cate 10-15 picaturi de 3 ori pe zi, dar nu prea i-a calmat durerile. Am incercat Sabb Simplex, aceleasi rezultate, dar de cand am inceput cu Debridat (pentru constipatie) au trecut si colicii.
Maria & Mario
Scris: Monday, February 13, 2006 1:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Noi am folosit de la 5 zile Infacol , si nu am avut nici o problema. Se administreaza cu o pipeta din dotare inainte de fiecare masa. Mare noroc am avut cu Infacol. Nu tu plansete si nopti nedormite. Il recomandam cu caldura.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, February 14, 2006 10:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Maria & mami wrote:
Noi am folosit de la 5 zile Infacol , si nu am avut nici o problema. Se administreaza cu o pipeta din dotare inainte de fiecare masa. Mare noroc am avut cu Infacol. Nu tu plansete si nopti nedormite. Il recomandam cu caldura.

Poti te rog frumos sa postezi ingredientele?Ma intereseaza acest produs, dar in Ro inca nu se gaseste si as vrea sa stiu ce contine.Imi poti spune si cat costa acolo, la voi?
Multumesc.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, February 14, 2006 10:27 AM
Nivel

Noi am folosit urmatoarele produe, fara efecte spectaculoase:
baby water gripe (bunutz)
bonisan (bun)
sab simplex (apa de ploaie)
beby drink ceai (apa de ploaie)
l-am frecat pe burtica, degeaba

AM citit ca fieare copil reactioneaza dierit la aceste siropuri de colici, la unii au efect, la altii, nu, la unii e bun unul, la altii alt produs.
codruta
Scris: Tuesday, February 14, 2006 1:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
medeea cred ca nu a avut colici, (si nici nu cred ca o sa-i apara de-acum...) pentru ca nu a avut simptomele descrise:nu tipa, nu-si aduna piciorusele pe burtica... Cand face kk e mai agitata si o mai frec pe burtica dar nici atunci nu plange. Eu i-am dat ceai de colici cand a fost putin constipata si a ajutat-o.
Elia
Scris: Thursday, February 16, 2006 4:11 PM
Nivel: Guest

Noi Sab Simplex am folosit si mi s-a parut excelent. Ii dadeam cate 15 picaturi inainte de fiecare masa si daca vreodata uitam se vedea, plangea si nu se linistea decat foarte greu. Am si acum cateva sticlute din Romania ca aici nu se gaseste, in plus am mai cerut din America Baby Gripe Water si am 3 sticle din alea. Sper ca bebe doi sa nu aiba asa multi colici cum a avut John.
onutza
Scris: Thursday, February 16, 2006 4:49 PM
Nivel: Guest

Eu ii dau cam 5-8 picaturi de Bonnisan cand vad ca isi aduna piciorusele, de fiecare data dupa masa. Pana acuma si-a facut efectul.
AdrianaC
Scris: Thursday, February 16, 2006 5:23 PM

onutza wrote:
Eu ii dau cam 5-8 picaturi de Bonnisan cand vad ca isi aduna piciorusele, de fiecare data dupa masa. Pana acuma si-a facut efectul.

Onutza,

Mie mi-a spus medicul ca e mai bine sa ii dau preventiv, ca daca deja isi strange picioarele inseamna ca il doare si sunt dureri urate.

Oricum, dupa 2 luni mi-a recomandat sa ii dau ca pana atunci nici nu a avut nimic.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, February 17, 2006 11:28 AM
Nivel

Cum se administreaza ceaiul pt colici lu' bebe? cu lingurita sau in sticluta cu biberon? ceaiul se indulceste sau nu? cand trebuie sa ii dam ceaiul? cand are criza sau cand?
Kiki
Scris: Friday, February 17, 2006 11:30 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Andismom wrote:
Cum se administreaza ceaiul pt colici lu' bebe? cu lingurita sau in sticluta cu biberon? ceaiul se indulceste sau nu? cand trebuie sa ii dam ceaiul? cand are criza sau cand?

Eu i-am dat ceai de colici cu biberonul. Cu lingurita nu am incercat ca mi se pare chinuitor, ca bebe nu stie sa pape cu lingurita. La biberon e altceva, ca trebuie sa suga si asta stie sa faca.
De indulcit, ceaiul nu se indulceste, nici cu miere nici cu zahar sau altceva (oricum miere nu are voie pana la un an).
Daca sa ii dai la criza sau nu, nu stiu sa te sfatuiesc pentru ca David nu a avut colici. I-am dat ceaiul preventiv si nu a facut.
miraa
Scris: Friday, February 17, 2006 11:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
si eu ii day preventiv sab simplex...noi la capitolul ceai stam tare prost....nu vrem:ras: cu lingurita este tare greu,cu biberonul a vrut la inceput,dar doar la inceput
AdrianaC
Scris: Saturday, February 18, 2006 6:19 AM

Andismom wrote:

Eu ii dadeam lui Alice Baby Drink pentru colici. Sunt pliculete si eu le preparam astfel: fierbeam cca 70 ml apa plata, puneam in biberon 1 pliculet de ceai si turnam peste el 50 ml apa plata fiarta. Amestecam bine si apoi il lasam sa se raceasca sau il raceam la jet de apa rece.

Ei il dadeam cu biberonul, pentru ca nu a supt de la san. Lui Andrei insa nu reusesc sa ii dau nimic cu biberonul si cand trebuie sa il dau (mai ales cand ii dau calciu) il dau cu lingurita. E mai greu pentru mamica, dar macar asa nu se obisnuieste copilul cu biberonul pentru ca apoi sa nu mai vrea sa suga.

Nu se indulceste, e bine sa ii dai ceaiul preventiv.
Kiki
Scris: Wednesday, February 22, 2006 6:34 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Mi-a spus doctorul sa nu ii mai dau Baby drink lui David ca are menta si il constipa. Mi-a zis sa ii iau ceai de la Hipp ca nu are menta sau sa ii fac eu de chimen si anason. Daca nu il bea simplu, mi-a zis ca sa il indulcesc cu praf de glucoza (se gaseste la farmacie), cu altceva nu.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, March 3, 2006 11:22 AM
Nivel

Pentru ca bebe meu are colici (din pacate si spre disperarea mea si a lui tati! plans ) am incercat cu Baby drink si nu a avut nici un efect.. poate doar rasetele pe care ni le-a smuls noua cand am vazut cum papa bebe ceiuc dulce cu lingurita ras sic ... e asa de dragutz!
am incercat apoi cu bonissan si nu a avut nici un efect, decat, la fel, il facea pe bebe sa se linga pe gurita de placerea gustului ...
medicul ne-a recomandat apoi sab simplex care a functionat cateva zile si apoi... nu a mai avut nici un efect. am trecut de cateva zile pe Espumisan care, mi se pare mie, are cat de cat efect!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.