Colici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, March 3, 2006 11:28 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Trebuie sa il dati preventiv, nu cand deja are dureri.

Eu cum spuneam, ii dau preventiv Sab Simplex, cate 15 pic de 3 ori / zi, dimineata pe la 11, apoi pe la 16 si apoi pe la 21 si nu am avut deloc probleme.
jeni
Scris: Friday, March 3, 2006 1:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/21/2006
Lazar nu a avut colici niciodata. Am citit cate ceva despre colici la vremea respectiva insa se spune ca majoritatea bebelusilor fac. Le lipseste o enzima parca si e foarte greu ca stomacelul lor sa o produca. Pe la 3 luni stomacelul se mai maturizeaza si el putin si drept urmare numai doare flower
dany
Scris: Friday, March 3, 2006 5:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/3/2006
Noi am folosit Sab Simplex, care pt o perioada a avut efect,dar cel mai bine ii era cand il puneam cu burtica pe burta mea. La noi efectul era garantat.
Miri
Scris: Friday, March 3, 2006 7:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Noi am inceput cu" ceai contra colicilor"care a avut efect doua saptamini,
-apoi am trecut pe bonisan-cu efect citeva zile-
-baby water-mi s-a parut cea mai grozava,
-sab simpex la recomandarea unor colege de pe un anumit forumras

Intotdeauna combinam cu culcatul pe burtica,care a dat rezultate in majoritatea cazurilor.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, March 4, 2006 9:14 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Si eu am incercat sa il culc pe burtica dar... nu vrea sa stea si plange de mama focului!uff am inteles ca este eficient in cazul colicilor dar...ce sa-i fac daca este un copil rebel?sic
Elia
Scris: Saturday, March 4, 2006 12:37 PM
Nivel: Guest

Andismom wrote:
Si eu am incercat sa il culc pe burtica dar... nu vrea sa stea si plange de mama focului!uff am inteles ca este eficient in cazul colicilor dar...ce sa-i fac daca este un copil rebel?sic

Oricum nu e bine sa pui copilul pe burta, din cauza SIDS (Sudden infant deatf syndrome), asa ca mai bine ca nu sta pe burta...eu una nu am avut curaj sa il pun pe burta niciodata, preferam sa planga la mine in brate si io pe langa el.
Miri
Scris: Saturday, March 4, 2006 2:02 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Stati asa ,fetelor!Era vorba sa culci bebele cu burtica lui lipita de a ta si sa-l lasi sa doarma in pozitia asta daca se calmeaza!pupici De obicei,de la caldura corului matern,se incalzesc la burtica si se calmeaza colicile.
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, March 14, 2006 9:41 AM
Nivel

[quote=freedelia]

Oricum nu e bine sa pui copilul pe burta, din cauza SIDS (Sudden infant deatf syndrome), asa ca mai bine ca nu sta pe burta...eu una nu am avut curaj sa il pun pe burta niciodata, preferam sa planga la mine in brate si io pe langa el. [/quote

Da, Delia si eu stiam de SIDS si ma tem foarte de el... asa ca nu l-am pus decat o data, cateva secunde pana am vazut ca nu ii place de nici o culoare si am renuntat. Si eu mai plang uneori cu el in brate, in special de epuizare dar si de plansul lui care ma innebuneste! de ceva vreme nu prea mai are colici decat rar si nu mai sunt asa de violenti... ii dau Espumisan si vad ca e foarte bune. Doamne ajuta!
Elia
Scris: Tuesday, March 14, 2006 11:58 AM

Doamne, azi imi aranjam toate medicamentele de bebe si ma uitam la toate produsele astea pentru colici si ma gandeam ce bine ar fi sa nu avem nevoie de data asta...
danadoditoiu
Scris: Tuesday, March 14, 2006 1:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/19/2006
Poate ai noroc,freedelia.Si eu plingeam o data cu Andreea cind avea colici,iar acum la Teo n-a mai fost nevoie sa pling,ca ea n-a avut deloc(poate de bucurie).
Tina
Scris: Tuesday, March 14, 2006 2:08 PM

Bri are colici si am incercat Sabsimplex-ul ..vax albina, nici un efect, am incercat babydrink pe care il radea dar pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau ca e dulce si s-ar putea sa-mi refuze laptele la un moment dat ..si ce mi se pare mie ca dat ceva rezultate este ColicBaby, un sirop de plante italienesc, se gaseste la farmacii o gama intreaga de la firma aceasta si costa in jur de 300.000 lei
Kiki
Scris: Tuesday, March 14, 2006 2:27 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Tina wrote:
Bri are colici si am incercat Sabsimplex-ul ..vax albina, nici un efect, am incercat babydrink pe care il radea dar pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau ca e dulce si s-ar putea sa-mi refuze laptele la un moment dat ..si ce mi se pare mie ca dat ceva rezultate este ColicBaby, un sirop de plante italienesc, se gaseste la farmacii o gama intreaga de la firma aceasta si costa in jur de 300.000 lei

Tina, nu numai ca e dulce, dar are menta si menta constipa. Si sa vezi ce tragi cu ea dupa aia.
Mai bine cumpara-i ceiut de la Hipp ca e mai bun si are foarte putina menta (in procente zic).
TatyKS
Scris: Tuesday, March 14, 2006 5:39 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Andismom wrote:
[quote=freedelia]

Oricum nu e bine sa pui copilul pe burta, din cauza SIDS (Sudden infant deatf syndrome), asa ca mai bine ca nu sta pe burta...eu una nu am avut curaj sa il pun pe burta niciodata, preferam sa planga la mine in brate si io pe langa el. [/quote

Da, Delia si eu stiam de SIDS si ma tem foarte de el... asa ca nu l-am pus decat o data, cateva secunde pana am vazut ca nu ii place de nici o culoare si am renuntat. Si eu mai plang uneori cu el in brate, in special de epuizare dar si de plansul lui care ma innebuneste! de ceva vreme nu prea mai are colici decat rar si nu mai sunt asa de violenti... ii dau Espumisan si vad ca e foarte bune. Doamne ajuta!

Andismom, daca vezi ca nu-i trece cu nimic, ai grija la alimentatia ta, poate ea e de vina.Bea si tu multe ceaiuri de chimen si anason poate ii ameliorezi durerile + Bonisan 7 - 10 lingurite de 3 ori pe zi + ceai BabyCalm.Karinei asa i-am dat si a dat rezultate.Am inteles ca Bonisan-ul ar fi cel mai sanatos pentru ca este din plante. pupici
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, March 14, 2006 11:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Kiki wrote:

Tina, nu numai ca e dulce, dar are menta si menta constipa. Si sa vezi ce tragi cu ea dupa aia.
Mai bine cumpara-i ceiut de la Hipp ca e mai bun si are foarte putina menta (in procente zic).

Daca bebe este alaptat la san, Baby Drink nu constipa cat sa creeze probleme cu defecatia, ci doar leaga foarte putin scaunul.Noi am folosit Baby Drink paralel cu alaptatul la san si nu am avut deloc pb cu constipatia...ba, pot spune ca avea asa de multe scaune si moi toate.In skimb, de cand am inceput sa ii bag completare 30-60 ml/zi (pe zi, nu la fiecare masa) a inceput sa se constipe.Noroc ca totusi completarea a fost aproape de diversificare cand, dupa cereale de porumb i-am introdus sucul de morcov care l-a mai usurat putin.

Baby Drink are un alt pacat decat constipatia:este dulce, si bebe se poate obisnui atat de mult cu gustul lui, ca mai tarziu poate refuza orice alt likid in afara laptelui si al ceaiului.Noi, la 1 an , pot spune ca de abia de 2 luni acceptam elektrolytul, iar apa doar de cateva zile bune (1-2 saptamani).

Ceaiul Hipp si Humana contin zahar.Hipp stiu sigur, ca inca mai am in casa, de humana nu mai imi aduc aminte sigur, dar stiu ca ceaiurile granulate au in compozitie si zahar sau ceva indulcitori deloc sanatosi.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, March 14, 2006 11:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu, la urmatorul bebe voi manca de toate, colicii oricum ii face, indifvca alaptezi sau ii dai biberon, deci alimentatia mamei nu influenteaza colici, tot asa cum aerul pe care il ighite sugarul nu are prea mult de-a face cu ei.Probabil imi voi cumpara o permuta de cauciuc care se umple cu apa fiarta si se pune pe burtica bebelului.

Dintre produsele farmaceutice, probabil ca voi aplea tot la Bonisa, care mi s-a parut bun sau la Baby Water gripe, ambele cam pe aceeasi compozitie bazandu-se (primul e mai scump si te tine mai putin, al doilea se gaseste greutz)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.