Colici la tzitzi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simo
Scris: Wednesday, January 7, 2009 6:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Noi suntem mai bine, am fost azi la vaccin si am inceput sa luam Gripe in loc de Sab Simplex. A mancat un pic mai bine azi. A spus doctorita ca are colici in timpul suptului deoarece are tranzitul intestinal mai rapid si ca putem incepe diversificarea cu suc de mere, dar eu as prefera sa mai asteptam. Sa vedem ce va fi mai departe.
mommy
Scris: Thursday, January 8, 2009 10:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
simo wrote:
... putem incepe diversificarea cu suc de mere, dar eu as prefera sa mai asteptam.

Lui Mihaita cel mai bine i-a facut la burtica sucul de morcov, a avut rezultate miraculoase, desi se zice ca inmoaie scaunele, pe ale lui le-a legat si colicii s-au diminuat semnificativ. Si noi am inceput ceva mai devreme cu sucul de morcovi din cauza asta, dar fara sa incepem diversificarea propriu-zisa, adica ii dadeam doar 50 ml pe zi de suc, fara a introduce si alte alimente.
simo
Scris: Thursday, January 8, 2009 10:48 AM
Nivel

Miru wrote:

Lui Mihaita cel mai bine i-a facut la burtica sucul de morcov, a avut rezultate miraculoase, desi se zice ca inmoaie scaunele, pe ale lui le-a legat si colicii s-au diminuat semnificativ. Si noi am inceput ceva mai devreme cu sucul de morcovi din cauza asta, dar fara sa incepem diversificarea propriu-zisa, adica ii dadeam doar 50 ml pe zi de suc, fara a introduce si alte alimente.

Da , a spus si de suc de morcov.
Deocamdata e mai bine, nu stiu daca e de la Gripe sau nu, azi a mancat bine, cum nu a mai mancat de mai bine de o luna. Sa vedem ce se va mai intampla .
kali
Scris: Thursday, January 8, 2009 11:36 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ma bucur ca va e mai bine!
danab
Scris: Thursday, January 8, 2009 12:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Si Miru avea colici cand manca, se chinuia mititica de mi-era asa mila. Descoperisem ca daca ii bat usurel funduletul se linisteste, dar nu functiona totdeauna. Mi-a spus nasa mea de suc de morcov, dar nu pt colici, ci vitamine.
ingerash
Scris: Thursday, January 8, 2009 12:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Casian,yes ce bine ca te-ai linistithearts pupici Mami sper ca si tupupici
simo
Scris: Thursday, January 8, 2009 1:02 PM
Nivel

Kali, Inger,Danabpupici pupici pupici
Se mai zbate, dar e un pic mai bine. Tot scapam noi odata de uratzii de colici, nu?ras Cred ca atunci o sa alcool sic
alinus
Scris: Thursday, January 8, 2009 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2008
Am ost ieri la spital si m-am enevat cumplit de tare. Doctorul nu era pt ca mi-au dat orarul gresit. Oricum s-a uitat asistenta la buricut si a spus ca e bine, mi l-a cantarit si e si acolo bine pt ca a luat in greutate. Iar in legatura cu scaunele a spus ca tre sa faca in fiecare zi si ca sa-i pun supozitor. Trebuie sa fiu nebuna sa ciuruiesc funduletul lui bebe in fiecare zi! Am vb cu surioara in tara si mi-a spus sa incep sa beau ceai de musetel iar daca trece 2 ile si chiar nu face caca sa-i dau si lui 2 3 lingurite de ceai de musetel pe i. Incepand de azi am vazut ca incepe sa faca un pic de caca. E patat pampersul 2 3 cm si el e murdar un pic la fundulet. Cre ca incepe sa se regleze. Voi ce spuneti?
simo
Scris: Thursday, January 8, 2009 5:48 PM
Nivel

Poti sa-i dai un pic de musetel, nu-i face rau. Si il poate ajuta si la colici.Incearca !Poti sa-i dai chiar zilnic. Eu ii dadeam la inceput musetel cu chimen.Sper sa-si revina!
Cris-DL
Scris: Thursday, January 8, 2009 7:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Casian, ne bucuram ca ti scapat, stim cum este !

Aceleasi probleme le-am avut si noi... din fericire am scapat !
De cand avea 2-3 saptamani... cand alaptam plangea dupa maxim 5 minute de supt. Mai sugea, mai plangea si asa se balona si constipa, totodata. Am ajuns la dr. -la doi dr. Solutia -termometrul... pt. ca nici cacutza nu facea, nici la doua zile... sau supozitor. Imi era o mila de muream...

Am ramas fara laptic, usor-usor... ii dadeam completare dupa ce alaptam, ca apoi sa ii inlocuiesc o masa ziua si una noaptea cu formula. In final, el sugea si plangea din start... ca dupa o zi si o noapte fara alaptat, eu sa nu "adun" mai deloc laptic.cry Iarasi am chemat dr. Si am renuntat pt. ca mai rau il chinuiam cu alaptatul odata pe zi sau la doua zile. S-a linistit cu plansul imediat ce a papat -150 ml, dar cacutza tot nu facea, decat ajutat.

Am inceput cu debridat 2,5 m de 3 ori pe zi -10 zile -pauza- apoi am mai repetat inca 10 zile. Am schimbat si Sab Simplex-ul cu Bonisan. A inceput sa faca cacuzta singur, o zi da, una nu si... doar pe servetel chitara tinut cu piciorusele in sus. In pampers nu.

Acum, si-a reglat tranzitul, face in fiecre zi... tot pe servetel. ras Burtica nu mai este balonata si nici crampe nu mai are.

Am uitat sa spun de ceai... ceaiul de musetel -la pliculet- nu i-a placut, nici cel de plante de la Humana. Dar ii place Milutee de Musetel de la Milupa, bea in fiecare zi 100 ml -la sfatul dr. pediatre.
simo
Scris: Friday, January 9, 2009 7:09 AM
Nivel

Nu suntem cu mult mai bine, se pare ca ieri am avut doar noroc. Doar seara si noaptea suge mai linistit si ziua il mai pacalesc ca il pun pe spate si ma aplec peste el si asa mai merge. Dar nu renunt, o sa-i dau sa suga des, sa nu pierd laptele. Asta e , nu o sa dureze vesnic. Kk face zilnic mai nou, deci nu asta e problema. O sa incepem cu sucul de mar, apoi cu morcov si dupa aia mai vedem.
oare oare oare
alinus
Scris: Friday, January 9, 2009 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2008
Draga simo esti norocoasa ca noaptea nu plange. Crede-ma ca e ingrozitor!Ieri seara a inceput sa ma doara o masea si pe la 22.00 nu am mai reistat de durere si am luat un Nourofen.Pe la 11.30 mi s-a trezit bebele si da-i pe plans.Sia plans mai frate pana in dimineata asta pe la 8.00.Pe la 3.00 noaptea a facut cacuta moale fara ajutorul supozitorului.il puneam la san sugea un pic apoi iar plans si tot asa pana in dimineata asta.DE dormit dormea iepureste, atipea 10 minute sau chiar mai putin si iar plans.Imaginati-va cum arat eu in dimineata asta, ca un zombi! Ma durea si maseaua de innebuneam si asta micu plangea.Offfff! Acum nu stiu dak a plans ca a inceput cu durerile de colici sau pastila luata de mine i-a provocat durere. m-am uitat atenta dak isi strange piciorutele la burtica si nu si le strange. Ramane u ele drepte sau incepe sa pedaleze. Asa face cand are colici??
simo
Scris: Friday, January 9, 2009 10:56 AM
Nivel

alinus wrote:
Draga simo esti norocoasa ca noaptea nu plange. Crede-ma ca e ingrozitor!Ieri seara a inceput sa ma doara o masea si pe la 22.00 nu am mai reistat de durere si am luat un Nourofen.Pe la 11.30 mi s-a trezit bebele si da-i pe plans.Sia plans mai frate pana in dimineata asta pe la 8.00.Pe la 3.00 noaptea a facut cacuta moale fara ajutorul supozitorului.il puneam la san sugea un pic apoi iar plans si tot asa pana in dimineata asta.DE dormit dormea iepureste, atipea 10 minute sau chiar mai putin si iar plans.Imaginati-va cum arat eu in dimineata asta, ca un zombi! Ma durea si maseaua de innebuneam si asta micu plangea.Offfff! Acum nu stiu dak a plans ca a inceput cu durerile de colici sau pastila luata de mine i-a provocat durere. m-am uitat atenta dak isi strange piciorutele la burtica si nu si le strange. Ramane u ele drepte sau incepe sa pedaleze. Asa face cand are colici??

Alinus, ai grija cu nurofenul ca trece in lapte ! Nu stiu daca ai voie sa-l iei.Grija cu medicamentele !nono
Nu stiu ce efect ar avea pastila, ar trebui sa intrebi un medic.
Daca pedaleaza poate fi si de la colici. Nici Casi nu dormea noaptea la inceput si ma termina. Apoi l-am culcat pe burta mea si a dormit. Acum doarme ori la el in patut, ori langa mine.Si acum se foieste mult noaptea, dar pot sa spun ca e acceptabil.
ras
mommy
Scris: Friday, January 9, 2009 11:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Criss, imi pare rau ca v-ati chnuit atat! Bine ca acum sunteti mai bine! Nu fi suparata pt laptic, asta e, tu ai facut tot posibilul, e mai important sa ii fie lui bine! pupici

Eu am noroc de data asta, dupa cate probleme am avut cu colicii lui Mihaita, Andrada mi se pare cumintenia intruchipata. Foarte rar plange la titi, suge bine, doarme bine (noaptea si cate 6 ore legat). Seara are program de colici, dar spre deosebire de Mihaita care urla in continuu, eu pur si simplu nu doarme, fara sa urle, iar dupa ce face kk, adoarme. Si sunt uluita ca uneori face kk in somn, fara sa se trezeasca!
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, December 8, 2009 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
off... mai intram si noi intr-un club, cum se putea altfel: al copilasilor care plang la tzitzi!banghead are fata mea momente, cum a fost azi la amiaza, cand nu vrea sa suga, se screme, se inroseste la fata, se zbate, se arcuieste, plange, urla, prinde sanul, il scuipa, se incrunta ce sa mai zic... face in toate felurile numai sa suga nu vrea!sorry1 banghead trage de 2-3 ori din san si il scuipa apoi tipa, de foame, evident! nu stiu daca are colici, ii dau Infacol de la cateva zile de viata si nu pare sa aiba colici. poate ca o mai doare burtica, nu neg, dar colici cum a avut frate-su' nu are cu siguranta, slava Domnului!

alta ciudatenie: nu face mereu schemele de mai sus si doar cand si cand! kk face, eu zic ca prea des si prea moale. deci excludem varianta constipatiei. dupa o "masa" din asta mie imi vine sa ma urc pe pereti de nervi si ea este flamanda. azi mi-a urlat de mama focului cand am pus-o in landou, sa doarma. ii era o foame de am zis ca isi inghite suzeta. am incercat din nou sa o pun la san si nu a vrut sa suga dar plangea de foame. i-am dat 60ml lapte praf si i-a topit, efectiv. apoi s-a linistit, ca prin farmec!fool a gangurit calma, linistita...

eu ce sa mai inteleg? ce sa fac? sa ma chinui cu alaptatul asta in continuare sau sa ii dau completare? i-am mai dat si pana acum dar am zis sa renunt la el si sa ma straduiesc sa ii dau numai san. oare de ce face asa? care ar putea fi cauza? am zis ca ma mulg si incerc sa ii dau cu biberonul laptele meu poate ii e mai bine. ce ma sfatuiti?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.