Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Stoarce putin lapte intr-un paharut si vezi ce aspect are.Daca e apos sau alb. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| E alb. Si l-am si gustat, nu simt nimic ciudat, e dulce. |
|
| Am mai incercat de cateva ori o chestie ciudata : el sta pe spate , eu stau aplecata peste el in asa fel incat sanul sa-i vina deasupra guritei ( ca si cum as fi o vaca cu ugerele), si asa il pacalesc o perioada, suge un pic, dar pe mine ma oboseste pozitia asta ciudata.Suna ciudat, nu? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nu e ciudat si eu am incercat multe metode .Nu pot sa inteleg de ce plange,laptele zici ca e bun Ai fost la medic? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Unii bebelusi (ca si Eric) au tranzitul foarte rapid: cand se umple stomacelul, se umple si pampersul. Fara exceptie. Ce am observat la mai multi bebe: se chinuie putin pana fac kk sau dau aerul afara... ii doare cred. Asa poate si Casian al tau... cred ca il doare burtica in timp ce suge pentru ca are probleme sa aiba scaun.
Nu te gandi ca nu e bun laptele tau; nu exista asa ceva.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2008 Mesaje: 85
| simo eu l-am alaptat doar 4-5 sapt si la mine facea asa daor ca eu nu aveam prea mult lapte tipa si plangea!(el nu o avut colici ci eu)!si noi am incercat debridantul 1 luna si jumatate dar nimik fiinca se constipa de la laptele praf ce il dadeam completeare nu stiu ar trebui sa ii treaca colici dar sunt si multi copii care il au pana la 4-5 luni ??siropel ii dai sau??? am citit ca nu ii dai ceai deci nu e invatat cu biberonul ....:):) |
|
| kali wrote:Unii bebelusi (ca si Eric) au tranzitul foarte rapid: cand se umple stomacelul, se umple si pampersul. Fara exceptie. Ce am observat la mai multi bebe: se chinuie putin pana fac kk sau dau aerul afara... ii doare cred. Asa poate si Casian al tau... cred ca il doare burtica in timp ce suge pentru ca are probleme sa aiba scaun.
Nu te gandi ca nu e bun laptele tau; nu exista asa ceva.
Si dupa kk e tot asa uneori. |
|
| biskita wrote:simo eu l-am alaptat doar 4-5 sapt si la mine facea asa daor ca eu nu aveam prea mult lapte tipa si plangea!(el nu o avut colici ci eu)!si noi am incercat debridantul 1 luna si jumatate dar nimik fiinca se constipa de la laptele praf ce il dadeam completeare nu stiu ar trebui sa ii treaca colici dar sunt si multi copii care il au pana la 4-5 luni ??siropel ii dai sau??? am citit ca nu ii dai ceai deci nu e invatat cu biberonul ....:):)
Nu i-am dat cu biberonul nimic, si cand am incercat cu putin ceai, i-am dat cu lingurita. |
|
| inger7 wrote:Nu e ciudat si eu am incercat multe metode .Nu pot sa inteleg de ce plange,laptele zici ca e bun Ai fost la medic?
Mergem azi sau maine, am cumparat si vaccinul, asa ca oricum trebuie sa mergem. Sa vedem ce zice... |
|
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Vai mai fetelor da ce chin cu alaptatul cand bebe plange. Al meu are o saptamana si 3 zile si cand si cand imi face figuri la supt. Ii dau sanul si cu toate ca-l are in gurita il cauta si plange.Iar dupa ce incepe sa suga un pic incepe iar sa planga.Dar m-am uitat la pozitia lui cand plange si am vazut ca nu se face ghem si nici nu strange pumnisorii ci ma prinde e bluza sau piele si ma trage. Am gustat si eu laptele si e bun. Totusi sunt ingrijorata ca nu face cacuta.A faut vineri noaptea pe la 1.00 la urgente ca ne speriasem cu ajutorul supozitorului si in dimineata asta pe la 5.00 tot cu ajutorul supozitorului. Papa doar lapte de la san si nu inteleg de ce face asa de rar caca. imi este frica sa-l ls pana face el ca trece mult timp. Voi a-ti patit asa ceva? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| alinus wrote:Vai mai fetelor da ce chin cu alaptatul cand bebe plange. Al meu are o saptamana si 3 zile si cand si cand imi face figuri la supt. Ii dau sanul si cu toate ca-l are in gurita il cauta si plange.Iar dupa ce incepe sa suga un pic incepe iar sa planga.Dar m-am uitat la pozitia lui cand plange si am vazut ca nu se face ghem si nici nu strange pumnisorii ci ma prinde e bluza sau piele si ma trage. Am gustat si eu laptele si e bun. Totusi sunt ingrijorata ca nu face cacuta.A faut vineri noaptea pe la 1.00 la urgente ca ne speriasem cu ajutorul supozitorului si in dimineata asta pe la 5.00 tot cu ajutorul supozitorului. Papa doar lapte de la san si nu inteleg de ce face asa de rar caca. imi este frica sa-l ls pana face el ca trece mult timp. Voi a-ti patit asa ceva? alinus mie mi sa intamplat sa nu faca cate o saptamana pentru ca nu se satura si nu avea ce face...la tine nu stiu ce sa zik nici prea multe supozitoare nu e bun...pentru k e micut saracutul si daca incepi de acuma asa nu stiu nu ai incercat sa mergi la pediatru....ai pediatru aici???sa stii ca te ajuta mult o consultatie sa vezi de ce nu digera decat cu supozitor...iti spuj la mine facea cate o data la saptaman pt k nu se satura si atunci in facea grosut ca ewram nevoita sa folosecs supozitor...tinenen la curent... |
|
| Alinus, ai grija cu supozitoarele ca se obisnuieste asa. Bebicul tau are pediatru ? Daca da, ai vorbit cu el?Poate plange ca nu poate face kk, poate e altceva. Un doctor te-ar sfatui mai bine. |
|
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Chiar nu stiu ce sa zic. Eu cred ca se satura pt ca atunci cand termina de papat si ii iau tatuca din gura vad ca imi curge laptic din san si lui din gurita. Si cand papa il aud ca inghite repede ca vine lapticul in viteza. Oricum mergem maine la pediatru si vedem ce are. Va tin la curent. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| asteptam vesti!! |
|
| Alinus, ce mai faceti ? Ati fost la medic ? |
|
|