|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cat de des serveste printi sticlutza ? Se poate sa ii fie foame si sa fie nervoasa ca nu curge asa , usor , ca la sticlutza , fara sa munceasca ea. Pariu ? A prins ea cum sta treaba cu " mura'n gura " |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Anca, am mai auzit mame care au patit asa...de la o varsta (o luna, 2 luni etc), bebelusii nu au mai vrut la san si pace! Ca nu le palce sa munceasca si mai degraba iau ce li se da repede si usor...Parerea mea? Mai incearca...daca nu...stoarce-te si da-i la biberon, ce o sa faci????Poate nu ii place cum o tii la san, poate ii e prea cald si mai stiu eu ce...? Prietena mea la fela apatit...de pe la o luna si ceva bebelina ei nu a mai vrut la san si pace...parca o ardea cu fierul rosu daca o punea la san....asa ac saraca prietena mea a stat si s-a stors aproape un an de zile dar nu a renuntat la laptele de mama ca e cel mai sanatos! Pupici si toate cele bune!
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Maria & Mario wrote:Cat de des serveste printi sticlutza ? Se poate sa ii fie foame si sa fie nervoasa ca nu curge asa , usor , ca la sticlutza , fara sa munceasca ea. Pariu ? A prins ea cum sta treaba cu " mura'n gura "
nu prea des! m-am gandit si eu la varianta asta dar inclin sa cred ca nu e cauza! i-am dat de 2 ori pe zi, poate de 3 ori dar nu regulat. uneori nu i-am dat zile in sir, alteori i-am dat 2 zile la rand. dupa ce m-ati sfatuit voi sa mananc consistent si sa o alaptez fara supliment, asa am facut. rezultatul: nu mai doarme bine, se foieste, plange, se trezeste nervoasa asta presupunand ca adoarme, e agitata. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Eu ti-as recomanda sa renunti si la suzeta ca sa suga mai des si sa nu-i mai fie foame! Sunt sigura ca daca iti doresti cu adevarat sa o alaptezi cu succes in continuare, vei reusi. Nu trebuie sa privesti alaptatul ca pe o povara, ar fi frumos sa va simtiti bine amandoua in acest timp, fara sa te uiti la ceas sau la cantar. Edit: Probabil ca esti mai solicitata avand doi copii si nu iti permiti sa stai cu stai cu fetita la san de cate ori vrea ea. Poate te-ar ajuta un baby sling sau un wrap in care sa o porti si sa o alaptezi in timp ce faci si alte lucruri |
| vanina wrote:Eu ti-as recomanda sa renunti si la suzeta ca sa suga mai des si sa nu-i mai fie foame! Sunt sigura ca daca iti doresti cu adevarat sa o alaptezi cu succes in continuare, vei reusi. Nu trebuie sa privesti alaptatul ca pe o povara, ar fi frumos sa va simtiti bine amandoua in acest timp, fara sa te uiti la ceas sau la cantar. Edit: Probabil ca esti mai solicitata avand doi copii si nu iti permiti sa stai cu stai cu fetita la san de cate ori vrea ea. Poate te-ar ajuta un baby sling sau un wrap in care sa o porti si sa o alaptezi in timp ce faci si alte lucruri
mi-am comandat un sling, e drept! si o sa incerc sa o pun la san mai des. sa fie oare un puseu de crestere? |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Da, e posibil si asta, imi amintesc si de teodora, a facut si ea ceva figuri cand avea aceeasi varsta cu Mariuca, e tocmai perioada in care am incercat sa-i dau si eu biberon... Multa bafta iti doresc! |
| monique wrote:Da, e posibil si asta, imi amintesc si de teodora, a facut si ea ceva figuri cand avea aceeasi varsta cu Mariuca, e tocmai perioada in care am incercat sa-i dau si eu biberon... Multa bafta iti doresc!
multumesc! cred ca asta e cauza: puseul de crestere! |
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Culmea este ca de cand ne nastem suntem comozi, daca ar curge din san direct in gura ce copii multumiti am avea Si noi am trecut prin smecherii din astea, le cunoastem si ne amintim cu drag de ele. Partea proasta este ca atunci cand vrei sa-i scoti sursele suplimetare de supt bebelusa cam sta flamanda ca nu are rabdare sa suga mult ca sa ajunga la " crema" si se multumeste cu un strop de la inceput care-i si cam slabut. Ca sa ma laud am sa-ti spun ca am castigat la o revista scrisoarea lunii tocmai pe tema asta, Alex a prins un pic de biberon ca am facut eu o cadere si nu am avut temporar lapte, s-a indragostit de bibe si cand aveam iar sanii ca masina de pompieri ea nu mai dorea. Asa ca a trebuit sa o conving folosind drept argument foamea, a mers minunat! Succes! |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| g_nicoleta2000 wrote:Culmea este ca de cand ne nastem suntem comozi, daca ar curge din san direct in gura ce copii multumiti am avea Si noi am trecut prin smecherii din astea, le cunoastem si ne amintim cu drag de ele. Partea proasta este ca atunci cand vrei sa-i scoti sursele suplimetare de supt bebelusa cam sta flamanda ca nu are rabdare sa suga mult ca sa ajunga la " crema" si se multumeste cu un strop de la inceput care-i si cam slabut. Ca sa ma laud am sa-ti spun ca am castigat la o revista scrisoarea lunii tocmai pe tema asta, Alex a prins un pic de biberon ca am facut eu o cadere si nu am avut temporar lapte, s-a indragostit de bibe si cand aveam iar sanii ca masina de pompieri ea nu mai dorea. Asa ca a trebuit sa o conving folosind drept argument foamea, a mers minunat! Succes!
Mai Nico, mai, tu si cand vorbesti despre un subiect serios esti haioasa!!! Esti adorabila! Ia scrie mai des pe forum, sa-mi iau portia de buna dispozitie din postarile tale! Te pup! scuze de off topic! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
|
Pai si eu as vrea sa ma las de serviciu si sa stau mai mult pe acasa dar cica fara bebe nu se aproba . Tare bine mi-ar prinde un strop de concediu, atunci promit ca am sa stau mai mult pe forum. |
|
|