Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| AdrianaC wrote:Asta a fost o gluma sper, nu de alta, dar la cate am acum pe cap, nu mai stiu nici de gluma  . Cel mai presus pentru mine e sanatatea, nu frumusetea, ca asta te tine cativa ani si apoi se duce, asta este, n-ai ce face, n-ai cum sa tii timpul in loc. Eu am zis in seris ca esti frumoasa si ca te intretii si conteaza mult si probabil aceasta cu colesteroul e doar pentru un timp....Dupa cum a scris si Buli nu ai de ce sa te ingrijorzi ca e in limite normale....scuze daca te-a deranjat ce am scris.... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| , am fost ceva mai irascibila in ultima saptamana si de aia vad totul gri sau negru |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| AdrianaC wrote: , am fost ceva mai irascibila in ultima saptamana si de aia vad totul gri sau negru Nu e nici o problema eu te inteleg numai ca in ultima vreme eu te-am vazut schimbata in bine ai facut multe pentru tine...si vroiam sa te incurajez si eu cum pot...sa nu te strezezi de un colesterol mai ales ca Buli ti-a confirmat ca totul e bine ....nu se merita...ai o familie minunata...si mai ales ca in ultimul timp te-ai schimbat foarte mult in dreptul tau....asa ca nu lasa unele lucruri sa te faca sa nu poti zambi!!
Eu ti doresc sa fie totul ok sanatate multa si tot timpul sa fi cu zambetul pe buze!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| AdrianaC wrote:Multumesc Bulibuli  , eu sunt mai panicoasa cand vine vorba de sanatatea mea sau a familiei si prefer sa tai raul de la radacina si sa ma duc din timp, decat atunci cand e prea tarziu.
Am observat ca te ingrijorezi de la primele semne, si e de apreciat ca mergi din timp la medic. Eu nu merg nici cand e evident ca trebuie sa ma duc, tot aman ca poate trece.... dar pe prietenele mele le cert de nu se vad daca nu au grija de ele.... deci nu faceti ca mine |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Partea buna la tine e ca tu stii exact si cat poti intinde coarda, la mine insa... eu sunt o fricoasa si imi e foarte teama de moarte si sunt si rea de boala. Sa te fereasca Dumnezeu sa fii prin preajma mea cand sunt bolnava, sunt de-a dreptul insuportabila  |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| AdrianaC wrote:Partea buna la tine e ca tu stii exact si cat poti intinde coarda, la mine insa... eu sunt o fricoasa si imi e foarte teama de moarte si sunt si rea de boala. Sa te fereasca Dumnezeu sa fii prin preajma mea cand sunt bolnava, sunt de-a dreptul insuportabila 
Pun pariu ca eu te suport oricat ai fi de dificila Dar sa dea Domnul sa stea boala cat mai departe de tine si de familia ta |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mi-am facut analizele si am avut o surpriza extrem de neplacuta si neasteptata! Colesterolul este 321 Chiar nu ma asteptam, ma ales ca grasa nu sunt, miscare fac, nu mananc aiurea, la dulciuri am renuntat in proportie de 80%.Atunci de ce? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Poate de la carne...sau repeta analiza. |
|

| Poate, desi am mancat carne de vitel, pui si peste...Voi repeta si analiza dupa vreo luna, dar am programare la doctor peste 2 zile si ma tem ca ma trimite la cardiolog. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu e de la ce mananci .Orgaismul produce colesterol ca are nevoie.Undeva in organism e o buba si organismul incearca sa o vindece.Eu as avea incredere in organusmul meu ca stie ce face oricat doctorii ar masura si cantari.Ba mai mult sfatul meu pt toata lumea e Niciodata sa nu-ti faci teste de colesterol,e una din multele sarlatanii ale companiilir farmaceutice. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote:...Ba mai mult sfatul meu pt toata lumea e Niciodata sa nu-ti faci teste de colesterol,e una din multele sarlatanii ale companiilir farmaceutice. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| t-mihaela wrote:Nu e de la ce mananci .Orgaismul produce colesterol ca are nevoie.Undeva in organism e o buba si organismul incearca sa o vindece.Eu as avea incredere in organusmul meu ca stie ce face oricat doctorii ar masura si cantari.Ba mai mult sfatul meu pt toata lumea e Niciodata sa nu-ti faci teste de colesterol,e una din multele sarlatanii ale companiilir farmaceutice.
Si eu cred ca ai dreptate ...mie acum in sarcina mi-a iesit 242, si de la inceputul sarcinii abia am pus gura pe carne , de grasimi ce sa mai zic Si sunt si slaba , ultima data aveam 65 kg, la 1.83 cu tot cu bebe Dar mi s-a zis ca e ok, ca nu e niciun bai. |
|

| t-mihaela wrote:Nu e de la ce mananci .Orgaismul produce colesterol ca are nevoie.Undeva in organism e o buba si organismul incearca sa o vindece.Eu as avea incredere in organusmul meu ca stie ce face oricat doctorii ar masura si cantari.Ba mai mult sfatul meu pt toata lumea e Niciodata sa nu-ti faci teste de colesterol,e una din multele sarlatanii ale companiilir farmaceutice.
Eu sunt tot mai convinsa ca ai dreptate.Analizele trebuie sa le fac, am controlul meu anual si mi le cere.Dar voi refuza orice medicament. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Poatefi si de la stress. Multa sanatate Bere! |
|

| roxinthya wrote:Poatefi si de la stress. Multa sanatate Bere!
|
|
|
|