colesterolul crescut la copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andreeahana
Scris: Friday, July 8, 2011 12:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2008
In primul rand scuze ca am deschis topic nou dar nu am stiut unde sa postez pt ca nu am gasit nimik asemanator...
Am un baietel in varsta de un an si o luna aproximativ de 2 luni la analize ia iesit colesterolul si trigliceridele usor marite catre partea superioara a parametrilor luna aceasta colesterolul este mai marit iar trigliceridele sunt normale....pot sa spun ca are un regim alimentar fff sanatos fara grasimi fara carne de porc si altele.....imi puteti spune ce fel de mancare ajuta la reglarea colesterolului si care creste colesterolul....sau daca a mai avut careva colesterol la copii ce au facut.....??????
alexandrabogdan
Scris: Friday, July 8, 2011 6:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
mers la dr parerea mea. trebuie investigat ma gandesc
monica irimia
Scris: Friday, July 8, 2011 9:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Andreea, poti repeta analizele, eventual la un alt laborator. Daca rezultatele sunt la fel, consulta-te cu un pediatru. Sanatate! angel
aurishta
Scris: Friday, July 8, 2011 9:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu zic sa nu disperi, caci daca nu sunt valori exagerat de mari, fac parte din procesul de crestere. Niciodata nu vor fi analizele "in punct"!
andreeahana
Scris: Friday, July 8, 2011 10:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2008
alexandrabogdan wrote:
mers la dr parerea mea. trebuie investigat ma gandesc

pai la dr am fost ....si nu la unu ci la 2..dar nici unu nu mi-a dat nici un tratament doar regim alimentar...valorile nu sunt mari nu trec de 200 dar find asa micut...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.