Nivel: Membru
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 41
| Se pare ca sunt pasiuni pentru partea de vest a tarii. Aveam o colectie de timbre cand eram mai mica, dar sunt undeva puse bine, pline da praf Si colectie de servetele face fica-mea (4 ani si jumatate). S-a apucat de ea de vreo jumatate de an, dar deja are o cutie de pantofi, plina cu servetele. Vom face o poza si o vom pune pe forum. Si timbrele....zau ca am sa le caut |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| gordi wrote:Se pare ca sunt pasiuni pentru partea de vest a tarii.  Aveam o colectie de timbre cand eram mai mica, dar sunt undeva puse bine, pline da praf Si colectie de servetele face fica-mea (4 ani si jumatate). S-a apucat de ea de vreo jumatate de an, dar deja are o cutie de pantofi, plina cu servetele. Vom face o poza si o vom pune pe forum. Si timbrele....zau ca am sa le caut
Si eu am o colectie de timbre,cred ca repartizata in doua albume...am avut si de servetele cand eram mica... |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si sora mea facea colectii de servetele cand era mai mica.tin minte cum iesea pe strada cu cutia si facea schimb cu celelalte "pasionate"...
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu am o colectie de vederi la care inca adaug pe masura ce vizitez diverse locuri. Cele mai multe le am de la Brasov. Dar am si cu manastiri vizitate, Sibiu, Timisoara, Cluj, biserici gotice(pasiunea mea) si nu numai din localitati mai mici. Si mai am o minicolectie tot de vederi primite de la prieteni din strainatate: Italia, Spania, Canada... Imi place si ma face sa visez. Poate intr-o zi voi vizita acele locuri, cine stie... |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Eu am colectie de felicitari si servetele de iarna,felicitari cu catei,flori(mai putine).Cand eram mica am avut si eu pasiunea cu timbrele aveam vreo doua clasoare cu timbre. |