Colectiile de orice fel
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirandolina
Scris: Friday, August 11, 2006 11:06 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/12/2006
Ce obisnuiti sa colectionati? Eu strang reviste de lucru de mana si nu numai. Am inceput demult, prin studentie sa cumpar Arborele Lumii si la un moment dat, nu stiu din ce cauza, m-am oprit. Acum am inceput cu Atlas, sunt la nr. 22 si sper sa o cumpar pana la sfarsit. Din pacate n-am reusit sa o si citesc. Mai am in calculator o colectie de modele pe care as vrea sa le cos, insa nu am diagramele si ar trebuie sa pied mult timp sa le scot, deoarece modelul este destul de clar si se poate deduce usor, dar implica multa migala si cum va spuneam, mult timp.
Roxanel
Scris: Friday, August 11, 2006 11:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
oare ... Sa vedem ... Colectionez pantofi, daca se pune. Sotul meu colectioneaza aparate foto din primul si al doilea razboi mondial, sfestnice iar eu colectionez praful dupa ele. hohot
mihaela75
Scris: Friday, August 11, 2006 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Eu, jucarii Kinderras.De fapt a inceput Diana sa le stranga de cand era micuta si apoi am continuat eu.Am si dubluri daca e cineva doritor sic
lori16ro
Scris: Friday, August 11, 2006 4:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
Reviste pentru tricotat si crosetat , si multe modele in calculator
fdianamaria
Scris: Saturday, August 26, 2006 12:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Eu colectionez vederi (am peste 5.000 din toata lumea), calendare de buzunar (in jur de 200) si figurine de portelan in miniatura. Sora mea colectioneaza servetele (ea are vreo 3.000 pana acum).
Mai demult ma stresam si pentru timbre dar in lipsa de timp si de finante am renuntat.
E cineva doritor de un schimb???
piticot
Scris: Monday, October 1, 2007 10:04 PM
Nivel: Guest

Eu colectionez papusi de portelan, bancnote si monede vechi, icoane ( pe sticla, pe lemn ).
Madalinutza25
Scris: Wednesday, October 3, 2007 12:34 PM
Nivel: Guest

Si noi colectionam kindere... Avem acuma o colectie mare-mare... si in curand o sa facem poze cu dublurile...pentru cei interesati, la schimb sau le vindem...sa ne luam alte kindere :))
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, October 3, 2007 12:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Madalinutza25 wrote:
Si noi colectionam kindere... Avem acuma o colectie mare-mare... si in curand o sa facem poze cu dublurile...pentru cei interesati, la schimb sau le vindem...sa ne luam alte kindere :))

Si cu cat dai Kinderu', la pret intreg sau la sfertsic ?
alina_nicoleta
Scris: Monday, June 23, 2008 8:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Eu colectionez reviste:gradina mea de vis, locuinta mea,practic in casa gradina si apartament;am inceput si cu atlas dar m-am oprit mai am vreo cateva numere din revista lucru de mana ,felicitari de iarna mai colectionez.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.