|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Ce obisnuiti sa colectionati? Eu strang reviste de lucru de mana si nu numai. Am inceput demult, prin studentie sa cumpar Arborele Lumii si la un moment dat, nu stiu din ce cauza, m-am oprit. Acum am inceput cu Atlas, sunt la nr. 22 si sper sa o cumpar pana la sfarsit. Din pacate n-am reusit sa o si citesc. Mai am in calculator o colectie de modele pe care as vrea sa le cos, insa nu am diagramele si ar trebuie sa pied mult timp sa le scot, deoarece modelul este destul de clar si se poate deduce usor, dar implica multa migala si cum va spuneam, mult timp. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| ... Sa vedem ... Colectionez pantofi, daca se pune. Sotul meu colectioneaza aparate foto din primul si al doilea razboi mondial, sfestnice iar eu colectionez praful dupa ele. |

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu, jucarii Kinder .De fapt a inceput Diana sa le stranga de cand era micuta si apoi am continuat eu.Am si dubluri daca e cineva doritor |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Reviste pentru tricotat si crosetat , si multe modele in calculator |

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu colectionez vederi (am peste 5.000 din toata lumea), calendare de buzunar (in jur de 200) si figurine de portelan in miniatura. Sora mea colectioneaza servetele (ea are vreo 3.000 pana acum). Mai demult ma stresam si pentru timbre dar in lipsa de timp si de finante am renuntat. E cineva doritor de un schimb??? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu colectionez papusi de portelan, bancnote si monede vechi, icoane ( pe sticla, pe lemn ). |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si noi colectionam kindere... Avem acuma o colectie mare-mare... si in curand o sa facem poze cu dublurile...pentru cei interesati, la schimb sau le vindem...sa ne luam alte kindere :)) |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Madalinutza25 wrote:Si noi colectionam kindere... Avem acuma o colectie mare-mare... si in curand o sa facem poze cu dublurile...pentru cei interesati, la schimb sau le vindem...sa ne luam alte kindere :))
Si cu cat dai Kinderu', la pret intreg sau la sfert ? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Eu colectionez reviste:gradina mea de vis, locuinta mea,practic in casa gradina si apartament;am inceput si cu atlas dar m-am oprit mai am vreo cateva numere din revista lucru de mana ,felicitari de iarna mai colectionez. |
|
|