Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ce programe folosim??? Eu am incercat mult timp cu PowerPoint si mi-am prins urechile la capitolul Audio. Asa ca am trecut acum la Ulead. Dar nu mi se pare grozav la capitolul clip arts sau ornaments. Alte sugestii???
Pana atunci, primul meu colaj... Pozele nu sunt editate; doar am vrut sa pricep ce si cum functioneaza!
http://s83.photobucket.com/albums/j307/cute_baby_of_mine/?action=view¤t=Elena1.flv |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu am facut acum 2 ani cu power point un colaj pentru sotul meu,era de fapt un filmulet,un mic dar de Craciun,i-am pus si muzica, a iesit frumusel.
Cute,albumul tau din photobucket nu e privat,poate vrei sa intrii putin in setari |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| PROSHOW, ai incercat?
Stiu ca il foloseste un coleg la serviciu si ii ies chestii foarte frumusele. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Eu nu stiu decat cu flash. Poate am sa incarc in photobucket daca accepta extensia swf, dar nu stiu daca am timp in seara asta sau maine. Pe deviant am vazut ca accepta swf, dar nu mai mi-am facut cont si acolo, am inteles ca sunt niste reguli mai naspa si daca nu postezi unde trebuie nu-ti incarca. In privinta programelor de birou am o lene sa le invat, dar presimpt ca in curand voi fi "obligata" sa ma apuc de ele. Bleah...
E foarte frumos colajul, Cute, si muzica.
Eu mai am o problema. Nu stiu sa descarc muzica de pe you tube. Descarc in calculator de pe cd si apoi in flash. Am si eu niste probleme... ma iau cu mainile de cap. Despre filme nici nu mai vorbesc ca n-am descarcat niciodata vreunul. Trebuie sa iau lectii serioase. |
|

| Youtube e destul de protejat. Ai nevoie de programe speciale de hacker-it ca sa poti sa iei de acolo muzica. Dar iti ramane DC++. Sami, am vazut ca e public. Am schimbat acum pe private, cu parola, dar mie tot imi deschide tot. Probabil ar trebui sa sterg temporary files, numai ca pierd multe user-names si parole pe care nu le mai stiu foarte bine. Adriana, voi incerca cu Proshow. Ovidiu imi spune ca a auzit de el. Voi vedea. Multumesc pentru pont! Teosof, ma bucur ca iti place. Nu e cine stie ce, iar muzica e cea din samples. Nici nu m-am chinuit sa aleg. Dar s-a potrivit bine! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| e frumos, cute eu folosesc photodex (sau proshow, e tot una) si imi place f mult ce iese... din pacate toate prezentarile facute de mine sunt executabile (le poti face si format avi sau altele...) si nu pot uploada pe photobucket.. |
|
| N-am stiut ca you tube e protejat, credeam ca cei care iau muzica de pe net, de acolo iau. |
|

| Bulibuli, poate gasesc pana diseara un free trial si vad care ar fi diferenta! TeosOf, e protejat... Lumea ia orice (filme, muzica, programe, carti on-line de pe DC++). |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| cute_baby_of_mine wrote:... Sami, am vazut ca e public. Am schimbat acum pe private, cu parola, dar mie tot imi deschide tot. Probabil ar trebui sa sterg temporary files, numai ca pierd multe user-names si parole pe care nu le mai stiu foarte bine. ... Cute tu-l vezi ca si cind ar fi public dar noi deja nu-l mai vedem decit exact ce ai vrut tu sa ne arati si care apropo este supeeer. |
|

| Ok! Multumesc mult, Dya! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cute,Windows movie maker ai incercat?Eu zic ca merge si cu el!O sa revin mai tarziu cu un colaj! |
|

| Cute ai aici un exemplu de colaj facut cu windows movie maker,e numai o idee ,poate iti place!
http://good-times.webshots.com/video/3050659010103780662wgYuHb?vhost=good-times |
|
| E foarte frumos, Raly. Brian Adams nu se aude asa bine, dar pozele sunt foarte frumos aranjate. M-am uitat si eu azi prin windows movie maker, dar deocamdata n-am inteles nimic. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu o sa pun colajul meu la jurnalul copiilor,este cam personal,sper sa nu supar pe nimeni daca fac asta. |
|

| Teosof,mie mi se pare destul de usor de lucrat cu windows movie maker. |
|
|