Coincidenta ,destin sau ce?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Doina G.
Scris: Friday, February 15, 2013 11:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2013
Buna fetelor,
am tot citit pe aici si m-am decis sa va povestesc si eu viata mea, sa imi spune-ti si voi parerea sau daca vedeti ceva:
Am avut 2 surori care au murit la varsta de 16 ani. Una cand eu aveam eu 9 ani iar cealalta inainte de a ma naste eu. Cand eu aveam 16 ani, a murit tatal meu la varsta de 61 de ani.
Sunt nascuta pe 27/06/1982 in Campulung moldovenesc intre 1 si 2 dimineata intr-o duminica.Daca fac scader imi iese nr, 7 iar daca adun numerele tot 7 iese. Opinii?Pup o zi buna.
kali
Scris: Friday, February 15, 2013 12:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Coincidente sunt la tot pasul, in viata tuturor. Sigur ca daca le cauti si faci diverse analogii, le gasesti. Acum depinde de tine cata importanta le dai - eu nu le-as baga in seama pentru ca poti dezvolta anumite convingeri care sa-ti afecteze viata in mod real.
Doina G.
Scris: Friday, February 15, 2013 12:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2013
Sarumana,
adevarul e ca multi ani mi-au afectat viata, pana m-am reintors catre credinta si am acceptat ca asa a vrut bunul Dumnezeu si ca toate ni le da el cu un motiv chiar daca noi nu intelegem care este. Pup si o zi buna.
ingerash
Scris: Friday, February 15, 2013 5:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Doina,din ce detaliezi este vorba de numerologie.Cifra 7 in numerologie indica precautie,spiritualitate(vechi credinte).Numai bine computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.