felicitari, lili!!
ildi, nu te supara pe mine ca nu am mai intrat...chiar nu am timp sa mai intru pe forum; abia mai apuc sa lucrez o ora doua seara....
pup toate fetele
aaa, era sa uit: multumesc nico pt vot; ai fost o scumpa si mie-mi place tare mult bluzita facuta de tine; as purta una in genul asta si eu....
|
kmn, trebuie sa-ti spun ca sigur nu am timp sa imi fac fusta de care am zis; am inceput serviciul si abia daca apuc o jum de ora seara sa mai fac ceva la croseta ; fusta tot mi-o voi face, dar...nu ma pot incadra la concurs; bafta fetelor care lucreaza repede
|
ildi, tu chiar esti un om bun; asa e cu concursurile astea; nu sunt maratoane de viteza....; foarte frumos din partea ta si a fetelor care gandesc la fel (si cu problemele, ce sa zic; cand apar...apar pe toate planurile; cu copiii bolnavi, cu banii, cu socri, ...cu sotul.., cu toata lumea; mai nou, am inceput si serviciul....unde n-are rost sa va zic ce atmosfera e scuze de off-topic)
|
doamne, alimami, cat e de frumos!!!! cred ca e cel mai frumos pe care l-am vazut...; poate si culoarea de ingeras il face mai special; oricum, te lasa cu gura cascata ; se face greu?
|
da ildi si mie mi-e dor de numarat voturi cu tine; deocamdata trec printr-o perioada mai grea, dar ies eu la liman; poza cu bluzita mea; de fapt e jacheta; nu va suparati ca n-am facut poza cu ea pe mine, dar nu-mi sta mintea acum la asta; bafta fetelor care au lucrat bluzite pt concurs
|
diseara o sa pun si eu poza finala; nu am mai intrat pe aici pt ca am avut si probleme si treburi de rezolvat; va pup
|
t-mihaela, nu poate nimeni sa te faca sa te simti intr-un fel, decat daca tu permiti asta; adica daca tu te simti asa cum spune lumea...asta e; n-am spus eu ca ai fi "toanta" si referitor la mine, nu ma simt nici aroganta si nici nesimtita, doar ca eu spun lucrurilor pe nume; am un alt punct de vedere fata de acest subiect si vad ca aici nu se poate discuta civilizat; adica daca cineva spune ca vrea un copil "obraznic" il punem la zid si aruncam cu pietre unde e democratia? unde e dreptul la propria opinie si dreptul la cuvant?... unde este dialogul? se pare ca nu se accepta decat monologuri; nu-mi place
|
ce frumos!!! carmen de cand imi doresc o fusta dar de la vorbe pan' la fapte e cale lunga; sa vedem la ce ma bag
am si eu cateva modele
|
ce de valuri am starnit mikaela...vanina....doar voi ati inteles ce am vrut sa spun ; doamnelor, invatati sa cititi printre randuri
|
eu nu cred ca respectul se invata; respectul se castiga; trebuie sa meriti sa fii respectat, nu sa consideri ca daca ai 60 de ani trebuie sa ti se spuna "sarutmana" ca "asa se face"; ioana are 4 ani jumate si va spun sincer ca vreau sa fie obraznica si sa respecte doar pe cine merita; nu o invat ploconeala de vorbit cu "dumneavoastra" si spun si adultilor cu care sta fetita de vorba ca eu o invat sa spuna pe nume....si ar fi muuuuulte de spus aici in concluzie, eu sunt PENTRU un copil obraznic, care sa nu aiba frica de nimeni si care sa se descurce in orice imprejurare
|