Profil: Codrina
Despre
Utilizator: Codrina
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, January 17, 2013
Ultima vizita: Sunday, February 10, 2013 8:02 AM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Croitorie
Postat: Thursday, January 17, 2013 3:52 PM
Hello!!

Deci! Sunt noua in ale croitoriei, si nu stiu daca ma adresez in capitolul potrivit (este vreunul pentru incepatoare?).
Buuunn... deci eu m-am saturat sa tot apelez la croitoreasa pentru retusuri, pentru costumase la fii-mea si alte cele! Al meu sotior e pasionat si el de croitorie, asa ca, de craciun, ne-a facut amandorura un cadou o masina de cusut! E un singer mademoiselle. yes Asa... la salarul urmator (al lui, caci eu sunt casnica) am sa cumpar si piciorusele optionale, caci acum le am doar pe cele standard.
Buuuun. Si eu, m-am saturat sa il astept pe domnul sa vina acasa sa imi mai arate cate una, alta... asa ca apelez la voi.
Am vazut ca va informati mult din Burda, am sa o caut si eu la primul drum la oras! (Pazea, ca-s de la tara! ras )
Pana acum m-am distrat pe lenjerii de pat (A nu se intelege gresit, va rog ras ) dar merge treaba si am o presimtire cum ca as putea mai mult! In ale croitoriei, bineinteles.
Am ceva idei in cap, vreau mai ales sa fac pentru fii-mea rochite multeee, si bineinteles, pe masura ce avansez, si alte chestii.
Acum ziceti-mi voi mie,, sa astept sa iau revista Burda si sa revin, sau putem incepe cu ceva notiuni pentru incepatoare de acum? Imi este mult mai accesibil pe forum, caci nu prea am timp sa stau sa caut pe net de una si de alta.
No, eu va tzuc si astept sa vedem daca am "stofa"