Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| La noi s-au inchis scolile maine din cauza zapezii.Numai ca...ploua de rupe |
|

| La noi s-au inchis scolile maine din cauza zapezii.Numai ca...ploua de rupe |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| La noi au fost inchise de marti pana azi,maine se redeschid. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vai .....ce frig e doamne,brrr! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| la noi a nins de marti, miercuri a fost tot inchis , nici autobuzul nu a mai venit azi a fost un pic mai bine ,dar la noapte cred ca ninge iar. nici nu vreau sa imi imaginez sa raman iar in trafic cateva ore ca anul trecut. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ninge ca-n povesti ! Cata vreme sunteti toti acasa si avem tot ce ne trebuie nu-mi fac probleme. |
|

| si la noi a nins...jumatate de cm ...ce bine ca au inchis scolile, va puteti imagina ca puteau ramane saracii copii blocati in atata zapada |
|

| Informatia asta postata de Tzepii a circulat pe net si i-a innebunit pe bietii romani si au cumparat toata marfa din Hipermarketuri i-am vazut la stiri .Doamne ce disperati ,ce cozi la case ! Isi faceau provizii de zici ca vemea sfarsitul lumii. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| la noi nu a nins deloc....insa e un frig! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Am vazut la stiri ca s-a declansat isteria Este imbulzeala si a disparut toata marfa din supermarketuri. Spun ca sunt vanzari mai mari ca cele din perioada de Craciun sau Revelion. Pe langa faptul ca este o prostie sa cumperi cantitati exagerate de mancare (caateva sticle de apa si cateva alimente neperisabile cateva zile ajungeau) ma gandesc si la responsabilitatea sociala. Imi aduc aminte d erelatarile din Japonia dupa dezastrul cutremur/tsunami :
"La magazine au început sa se gaseasca mai greu unele produse de baza, lapte spre exemplu. Dupa ce a fost anuntata posibilitatea unui accident nuclear, oamenii au început sa-si faca provizii si au aparut cozile. Imediat dupa cutremur nu erau cozi la magazinele alimentare, dar sâmbata aparusera. Oamenii stau în ordine la coada, acolo se vede ca respectul fata de comunitate este mai mare decât interesul individual; am fost în Japonia, ei considera ca totul se misca în jurul comunitatii, ca oamenii sunt legati între ei, ca exista o interconectivitate, se respecta între ei pentru ceea ce face celalalt."
Articolul complet aici. |
|

| S-a inchis si A1 -este drumul pe care face Sorin naveta pana la serviciu si daca ar fi mers azi la munca nu mai putea ajunge acasa .A fost inspirat ca a ramas acasa azi . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Dupa cate vad s-a mutat Canada in Romania cu vremea Aici....ffff putina zapada si caldut... |
|

| La Roma e totul blocat.Nu a nins foarte mult, dar indeajuns incat sa creeze numai probleme.Nu a mai nins din 1984. Nu am ajuns cu masina acasa pentru ca orasul nostru e numai un deal si o vale si multe strazi (prea abrupte si periculoase) au fost inchise. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| A nins si la noi ,ieri si azi -11,-8 grade si cu putin vant brrrr.Azi liniste a fulguit putin de dimineata , acum e soare dar cu dinti. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Ce sa zic.. noi avem parte de asa ceva din Noiembrie-Decembrie pana prin Martie-Aprilie si in unele zone sunt chiar si -35 grade aici cod galben... |
|
|