Cod rosu de nisoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Thursday, February 2, 2012 12:59 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Am primit urmatorul text :

Informatia primita din surse foarte sigure (Ministerul
Transporturilor, IGSU) ne pregateste din aceasta seara sau cel mai
tarziu la inceputul saptamanii viitoare pentru primul cod rosu de
ninsori din istoria meteorologica a Romaniei.
Avertismentul venit la Ministerul Transporturilor previne despre
ninsori la fel de puternice ca cele din 1954.

Codul rosu va fi anunta public de meteorologi doar cu 24 de ore
inainte de inceperea fenomenelor. S-au trimis informari catre
autoritatile locale pentru posibilitatea inchiderii drumurilor si in
acelasi timp declararea de zile nelucratoare pe perioada viscolului

Nu stiu cat e de adevarata, dar nu cred ca strica sa ne luam cateva masuri (sa ne aprovizionam cu apa, baterii, benzina, etc. pt. cateva zile).
Tzepii
Scris: Thursday, February 2, 2012 1:17 PM

ingerash
Scris: Thursday, February 2, 2012 1:33 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Zapezi mari,apoi cand se vor topi...vin inundatii...fereasca Dumnezeuangel
ligia27
Scris: Thursday, February 2, 2012 1:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
speram ca va fi bine.lumea e prea rea si acum Dumnezeu cred ca ne pedepseste. nu ne ramane decat sa ne rugam si sa cerem iertare.
clalina
Scris: Thursday, February 2, 2012 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Doamne fereste!
oanamaria
Scris: Thursday, February 2, 2012 2:07 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
In Pitesti ninge de la ora 7 continuu si s-a asezat un start considerabil .Asa sa stau in casa si sa ma uit la ninsoare pe geam imi place ,dar doar atat .
Tzepii
Scris: Thursday, February 2, 2012 2:26 PM

oanamaria wrote:
In Pitesti ninge de la ora 7 continuu si s-a asezat un start considerabil .Asa sa stau in casa si sa ma uit la ninsoare pe geam imi place ,dar doar atat .

Asta-mi aduce aminte de o povestire care circula pe net :

12. Aug.
-Ne-am cumparat o casa noua in Canada.
Sunt foarte emotionat.
Aici e atat de frumos.
Muntii sunt de o splendoare nedescrisa.
Abia astept sa ii vad acoperiti de zapada.

14. Oct.
-Canada. E cea mai frumoasa tara de pe Pamant.
Frunzele au primit toate acele minunate nuante
de culoare galbena si portocalie.
M-am plimbat cu masina prin natura si am vazut cativa cerbi.
Sunt atat de gratiosi.
Cerbii sunt cele mai frumoase animale.
Cred ca am ajuns in paradis.
Iubesc Canada.

11. Nov.
-Ziua sarbatorii nationale.
In curand incepe vanatoarea cerbilor.
Nu imi vine sa cred ca cineva poate sa ucida un animal atat de frumos.
Sper ca va ninge in curand.
E atat de frumos aici.

2. Dec.
-Azi noapte a nins pentru prima oara.
M-am sculat si am vazut ca este alb peste tot ca in cele mai frumoase vederi.
Am iesit afara, am curatat in fata casei si apoi ne-am batut cu bulgari de zapada (eu am castigat).
Cand a trecut masina de curatat zapada am curatat din nou in fata curtii.
Tara deosebita.
Iubesc Canada.

12. Dec.
-Azi noapte a nins iarasi.
Masina a curatat zapada din nou.
Ne-a blocat intrarea in curte.
Aici e splendid.

19. Dec.
-Azi noapte a nins iarasi.
N-am putut sa scot masina sa merg la lucru.
Aici e intr-adevar foarte frumos numai ca sunt obosit de curatat zapada (lopatarie).
Din nou masina aia blestemata.

22.Dec.
-Cacatul asta alb nu s-a oprit toata noaptea.
Am bataturi la maini de la lopata si ma doare spatele.
Aceasta maimuta cu masina parca se ascunde dupa colt si numai asteapta sa termin de curatat in fata curtii.
La naiba.

25. Dec.
-Craciun Fericit pe naiba.
A nins din nou zapada asta nenorocita.
Daca il prind pe homosexualul ala cu masina il omor.
Fu..le. ..... ca nu arunca mai multa sare (pt. topit zapada) pe sosele.

27. Dec.
-Azi noapte iarasi zapada.
Nu ies de trei zile din casa doar ca dau cu lopata intr-una dupa ce trece masina.
Nu pot pleca nicaieri, auto este blocat sub un deal de zapada si mai e si foarte frig pe deasupra.
Au spus ca la noapte va mai cadea inca 30 cm de cacatul asta de zapada.

28. Dec.
-Prognoza a fost proasta.
S-au mai depus 50 cm nu 30 cm.
Daca se continua asa nu se va topi pana la vara.
Masina de curatat a ramas blocata si maimutoiul a venit la mine sa imi ceara lopata.
I-am spus ca am rupt deja 6 curatand rahatul ce mi l-a aruncat in fata curtii.
Era cat pe ce sa ii dau in cap cu lopata.

4. Jan.
-Am iesit din casa in sfarsit.
M-am dus pana la alimentara sa cumpar de mancare si la intoarcere am lovit un cerb.
Auto avariat in valoare de $3000.
Bestiile de cerbi trebuie omorate.
Sunt peste tot.
De ce oare nu i-au omorat vanatorii toamna trecuta?

3. Mai
-Am dus masina la mecanic.
Incredibil cat de mult a ruginit de la sarea aia nenorocita care se arunca peste tot, tot timpul iernii ca sa topeasca zapada si tot degeaba.

10. Mai
-Ma mut in Florida.
Nu imi pot imagina cum cineva normal poate trai in Canada asta #*'~?!@'.

10 Mai 2000
Ma mut inapoi in Romania. Nu imi pot imagina cum cineva normal poate trai in Canada asta!!!
oanamaria
Scris: Thursday, February 2, 2012 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
hohot hohot hohot Ce tare !Lesin de ras !cool
bereea
Scris: Thursday, February 2, 2012 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
da, faincool

S-a anuntat zapada pana si la Roma, deci nimic nu ma mai mira.Iar daca ninge la noi, suntem terminati, astia chiar nu stiu sa conduca pe zapada, iar strazile sunt doar un deal si o vale, deci imposbil de circulat.Acu om trai si om vedea ce-o mai fi.
Ana
Scris: Thursday, February 2, 2012 3:12 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
La noi a nins destul de bine azi si cica se anunta din seara asta ca toata noaptea va ninge.
Tzepii
Scris: Thursday, February 2, 2012 3:31 PM

culmea este ca in 1954 s-a intamplat in 3 februarie. Si mayasii care au terminat calendarul in 2012 hohot hohot (glumesc desigur). Intrebarea este cine va mai curata strazile pt. ca in 54 a iesit "clasa muncitoare". Mai jos cateva articole din adevarul:

Prin intermediul ziarului „Scînteia", organul de presa al partidului comunist, care era atunci la putere, cetatenilor li s-a amintit, ulterior, zilnic, sa-si îndeplineasca „datoria patriotica de a raspunde cu însufletire chemarii sfaturilor populare, contribuind la asigurarea normalizarii circulatiei si aplicând cu strictete masurile adoptate în ceea ce priveste economia de apa si curent electric".

....

Sute de oameni au lucrat ieri la deszapezirea liniei tramvaiului 3. Iat-o pe zidarita utemista Bugasin Ioana, o fata sprintena, vioaie, care lucreaza la deszapezirea liniei. «Doar lucram în preajma Spitalului unificat nr. 2 CFR» - ne spune ea. «Sunt aci tovarasi bolnavi, sunt mame cu copii mici, care nu trebuie sa duca nici o lipsa. Nu vom lasa lopata din mâna pâna nu vom deszapezi drumul!»

Puteti citi tot articolul despre marele viscol din iarna lui ’54 aici.
marivic
Scris: Thursday, February 2, 2012 3:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
TZEPII,am lesinat de ras,....hohot hohot hohot Doamne,......hohot hohot hohot
Bereea,da,am auzit si vazut si eu stirile despre Italia,dar ce ma amuza si pe mine foarte tare,....si la tine ca si in Malta,.....derapezi ,ajungi in mare hohot hohot Haideti sa va spun si eu una cu frigul asta,.....
Sotul meu in Malta.Ziua acolo sunt 14 grade ziua iar noaptea 9 grade,....bun .....totul bine si frumos,atata timp cat este la munca si se misca dar cand este la apartament ingheata caci aia nu au nici un fel de incalzire acolo.A umblat saracul peste tot sa caute o aeroterma,un calorifer,nimic,.....nu gasesti asa ceva la aia acolo.Are o pilota subtire de primavara-vara si-a mai pus 2 paturi dar tot ii este frig atunci cand este liber.La serviciu,maltezii se vaieta,....vai ce frig aici la noi,vaiiiiii...........
Sotul meu zice:Daca aici va vaietati de frig ,haideti la mine in Romania ca sunt -20........hohot hohot hohot
Atunci maltezii ii zic:tu nu esti din Romania ,tu esti de la Polul Nord,am murii,...tu nu mori la frigul asta?hohot hohot hohot hohot
Am lesinat cand mi-a povestit sotul,.....
bereea
Scris: Thursday, February 2, 2012 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Tzepii wrote:
culmea este ca in 1954 s-a intamplat in 3 februarie. Si mayasii care au terminat calendarul in 2012 hohot hohot (glumesc desigur). Intrebarea este cine va mai curata strazile pt. ca in 54 a iesit "clasa muncitoare". Mai jos cateva articole din adevarul:

Prin intermediul ziarului „Scînteia", organul de presa al partidului comunist, care era atunci la putere, cetatenilor li s-a amintit, ulterior, zilnic, sa-si îndeplineasca „datoria patriotica de a raspunde cu însufletire chemarii sfaturilor populare, contribuind la asigurarea normalizarii circulatiei si aplicând cu strictete masurile adoptate în ceea ce priveste economia de apa si curent electric".

....

Sute de oameni au lucrat ieri la deszapezirea liniei tramvaiului 3. Iat-o pe zidarita utemista Bugasin Ioana, o fata sprintena, vioaie, care lucreaza la deszapezirea liniei. «Doar lucram în preajma Spitalului unificat nr. 2 CFR» - ne spune ea. «Sunt aci tovarasi bolnavi, sunt mame cu copii mici, care nu trebuie sa duca nici o lipsa. Nu vom lasa lopata din mâna pâna nu vom deszapezi drumul!»

Puteti citi tot articolul despre marele viscol din iarna lui ’54 aici.

Pai tot clasa muncitoare , tovarasii, isi vor aduce aportul , nu?Glumeam , dar la urma urmei e o chestie de bun simt sa cobori sa dai zapada din fata blocului si sa nu tot sa se astepte totul de-a gata
ingerash
Scris: Thursday, February 2, 2012 3:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Tzepiihohot hohot hohot cool
Marivichohot hohot hohot

Am fost dupa copii la scoala si am inghetat la numai -3 grade,cred ca vine si aici zapada,frigul,am luat ulei de incalzire ,am sunat luni la companie si abia azi dimineata l-au livrat ca cica sunt foarte aglomerati,localnitii se aprovizioneaza....iar in magazine sunt reduceri de pret la incalzitoare electrice.
ligia27
Scris: Thursday, February 2, 2012 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
la noi acum sunt -19gr . e ger . pana dimineata nu se stie -23 gr. dar de nins inca nu ninge.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.