Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22796
| Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.Chiar daca poate nu are farmecul pe care il are intr-o zi de vara, ne-a incantat prin frumusetea peisajului, prin culoarea deosebita a apei marii, prin curatenia extraordinara .N-am vazut pe strada nici o bucatica de hartie aruncata sau vreun muc de tigara.Multa civilizatie.Oamenii foarte eleganti, m-au impresionat mai ales batanele care erau super aranjate.De asemenea m-a impresionat sa vad cati oamanei faceau sport, unii aflati la o varsta foarte inaintata.
Mai intai an vizitat Cannes.Ne-am cazat la un hotel de 3 stele, destul de dragut.Ne-a impresionat luxul din jur, cat de scump e totul, dar nu ne-a placut mancarea cu exceptia micului dejun care a fost de nota 10 :cool1:
CANNES
in fata locului unde se tine Festivalul de la Cannes.

pe malul marii

am intalnit si un pirat :lol:

scultura in nisip

Am fotografiat hotelurile mai luxuase unde lumea de rand ca noi n-are intrare.Fiecare hotel are un debarcader in fata unde cred ca se vine cu barcuta si se merge la nani.

|
|

| Nisa
M-a impresionat mai mult decat Cannes si ne dorim sa ne intoarcem.Din pacate vantul batea destul de tare si eram cam stransi cu timpul , mai ales ca doream sa vizitam si Monte Carlo.Ne pare rau intr-un fel ca nu ne-am limitat doar la a vizita locurile din Franta si am mers si la como.Dar ne vom intoarce.
Culoarea apei marii era extraordinara, nu stiu daca aparatul foto - care e si pe duca - a putut surprinde adevarata nunata.Nu ne puteam lua ochii de la ea.Am vizizta si piata , preturile mi sa-u parut destul de mari.
Ale admira palmierii si marea.

Poate in urmatoarele fotografii se vede cel mai bine culoare apei marii

|
|

| 
la piazza
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Hehehe, am vazut bomboane de martipan si migdale cum faceam noi la fabrica
Bereea, foarte frumoasa vizita, superbe locuri ati vazut Anul asta, daca primesc un "yes" e posibil sa stau o luna jumatate in N-V-ul Italiei si poate vizitez si putin din Franta
Multumim pentru poze |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Minunat |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Pur si simplu superb |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Wow , superbe locuri ! sa va fei de bine plimbarea !!!! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Ce pot sa spun -MINUNAT !!! |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| frumos, frumos! multumim draga bereea |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Superb! Am avut ocazia sa vizitez Nisa, la invitatia unui prieten, si am refuzat... Asta e, acum ma duc pe cont propriu. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MINUNAT,BEREEA!SUPERB!Eu nu am fost dar baiatul meu cel mare,Alexandru este plecat cu liceul la un concurs international in Italia,si are un intinerar superb.Cand se va reintoarce caci sta 2 saptamani voi posta si eu poze caci i-am spus sa faca si el poze pe unde merge,ce viziteaza.De abia astept! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Magnific Bereea! |
|

| ma bucur ca v-au placut , dar tineti cont ca realitatea e cu mult mai frumoasa. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bereea,foarte frumoase locuri
superbi palmierii |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bereea,super excursia cu locurii minunate si voi sunteti o familie de invidiat.Ce inalta si frumoasa este Alessandra,indata o ajunge pe mami!
Chestia cu marzzepanurile cand le-am vazut in poza mi-am adus aminte de tine Katy si de cutia pe care ne-ai dat-o! |
|
|