Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Eu am fost intotdeauna de parere, ca indiferent de varsta, nu orice tip de par se preteaza la o lungime mai mare. De ex parul meu, moale, subtire, drept si fara volum in veci nu ar fi mers mai lung de omoplati, nici macar la 16 ani. In ceea ce priveste culorile, se vede destul de bine cat de mult inaspreste trasaturile o culoare mai inchisa, chiar si liniile fine, de expresie sunt accentuate de un castaniu inchis, nu mai spun de negru. Nu mai spun cat de repede se vede diferenta la radacina! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Eh, este o anumita conduita si trebuie sa fii constient de varsta pe care o ai ca sa nu cazi in ridicol.
Nu e vorba numai de par aici - ca depinde si de cum iti sta, cum il porti, cat il ingrijesti si care e alura ta - ca daca arati de 20 la 40, nu comenteaza nimeni nimic... insa cred ca ati vazut si voi femei la varsta a 2-a care inca se cred adolescente si se imbraca/poarta ca atare si zau ca unora nu le sta bine.
Are si Bereea dreptatea ei iar eu inteleg perfect ce vrea sa spuna.
Corect!
Nici in ruptul capului nu cred ca la 40 de ani poti arata ca la 20.Chiar daca nu sunt riduri adanci, maturitatea fetei se vede.Fiecare varsta isi are regulile ei.Chiar daca as avea un corp de manechin nu m-as imbraca cu pantaloni scurti sau as umbla cu mijlocul gol si buricul la vedere pentru ca nu mai merge. Mie inca nu mi s-a dat mai mult de 34-35 de ani, dar nici ca o adolescenta nu mai sunt.
Mioara, eu nu cred ca tu te vezi cu par lung.Eu nu te vad, iarta-mi sinceritatea
Lacramioara, ai dreptate.Eu am un par bun, des, se onduleaza natural, am renuntat la negru si acum sunt la un roscat tocmai ca negrul imi asprea chipul.Iar cand spuneam lung ma refeream sa cada un pic pe spate , nu pana in talie.si parca nu ma vad...cred ca ma duc sa ma tund |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| bereea wrote:
Corect!
Nici in ruptul capului nu cred ca la 40 de ani poti arata ca la 20.Chiar daca nu sunt riduri adanci, maturitatea fetei se vede.Fiecare varsta isi are regulile ei.Chiar daca as avea un corp de manechin nu m-as imbraca cu pantaloni scurti sau as umbla cu mijlocul gol si buricul la vedere pentru ca nu mai merge. Mie inca nu mi s-a dat mai mult de 34-35 de ani, dar nici ca o adolescenta nu mai sunt.
Mioara, eu nu cred ca tu te vezi cu par lung.Eu nu te vad, iarta-mi sinceritatea
Lacramioara, ai dreptate.Eu am un par bun, des, se onduleaza natural, am renuntat la negru si acum sunt la un roscat tocmai ca negrul imi asprea chipul.Iar cand spuneam lung ma refeream sa cada un pic pe spate , nu pana in talie.si parca nu ma vad...cred ca ma duc sa ma tund
Asa este,...nu ma vad cu parul lung si plus de asta am 3 fire,....Dar parca a innebunit de cativa ani,cum ma vede ca m-am tuns sau bretonul l-am scurtat ma terorizeaza,....ca lui ii place lung si eu fac in ciuda lui,etc Dar,na,eu ziceam ca daca-ti sta bine si conformatia fetei iti permite,de ce sa nu porti,.....Acum,fiecare decide,.... Nu ma supar,ce-ai..... Siiii,....multumesc pt sinceritate |
|
| Cand erai tanara cum il purtai? Eu nu l-am mai avut prea lung dupa ce m-am imbolnavit.In locul tau, mi-as trage o coafura in scari care sa dea volum parului si mi-as face si cateva nuante mai deschise |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Nici in ruptul capului nu cred ca la 40 de ani poti arata ca la 20.
Vezi actritele de la Hollywood... sau mai sunt tipele alea care-si fac n-shpe interventii chirurgicale - sau botox, peeling, etc... - inca de foarte devreme ca sa-si pastreze tineretea... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Depinde, depinde... de par, de fata, de cum iti arati varsta, de lungimea parului... si toate la un loc. Cat ar fi parul de frumos, pana la fund nu prea il poti purta la varsta 2-a, cu toate ca mamica unei prietene din liceu, avea vreo 50 ani atunci si parul lung, pana spre mijloc -ii statea super, insa putine sunt cazurile... avea un par super frumos, mai ales la varsta ei!
Eu il am lung, asa l-am avut mai mereu, usoare diferente de lungime -cu breton sau fara (acum chiar am o dilema, ca intentionez sa merg sa-l mai scurtez... sa-mi fac breton ?! Bine, breton, la mine inseamna undeva pe la nas, deci mai lungut), insa niciodata mai lung de mijloc, pe la fund -nu mi-a placut! Pe la 40+ probabil ca-l mai scurtez si eu, sau schimb culoarea, dar nu scap eu de negru -poate doar sa-l tund cheliuta Cine stie...
|
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu de obicei merg pe mottul meu:"Daca mie imi place ceilalti nu au decat sa vorbeasca"Daca esti prea aranjata sau tunsa scurt :Esti tunsa prea scurt"(asta cand am fost tunsa baietesete! DACA ai parul platinat "Parca esti prea blonda "si etc Totul depinde de cum te simti tu bine iti place cum arati cu parul lung atunci poarta-l lung sau macar incearca sa-l lasi sa-ti creasca binenteles eu nu vorbesc lung pana la fund ca mi se pare o tampenie dar destul de lung cu breton sau fara ,tuns in scari si binenteles mereu ingrijit ,cred ca si o femeie la 80 de ani ar arata bine totul depinde de forma fetei si atitudinea ei fata de varsta ei.eu una spun sincer daca imi da D-zeu sa traiesc cred ca si la 80 de ani ma ve-ti vedea imbracata in blugi si cu pletele in vant plecand la disco! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| bereea wrote:Cand erai tanara cum il purtai? Eu nu l-am mai avut prea lung dupa ce m-am imbolnavit.In locul tau, mi-as trage o coafura in scari care sa dea volum parului si mi-as face si cateva nuante mai deschise Cand eram adolescenta l-am avut tuns scurt,.....imi placea atat de mult,.....apoi l-am avut in scari mult timp si o perioada pana la umeri,il prindeam in coada.Dar nu-mi mai place sa-l port in coada,ci mai degraba m-as rtunde scurt dar na,....cum sa fac,caci altfel ma asteapata exilul cred A venit fi-mea acasa si sper sa-si potoleasca setea de par lung,privind-o pe ea; ea are parul des,foarte des si lung,....nu seamana cu mine la par |
|
| kali wrote:
Vezi actritele de la Hollywood... sau mai sunt tipele alea care-si fac n-shpe interventii chirurgicale - sau botox, peeling, etc... - inca de foarte devreme ca sa-si pastreze tineretea...
Da, dar eu ma refeream la femei normale, ca noi.De exemplu eu nu ti-as da mai mult de 26 de ani, cred ca inca ani buni poti sa il porti cum ai chef.
Cred ca am sa-mi fac programare la un salon de fite sa vad ce-mi recomanda ei.Dar deja m-am hotarat sa-l tai pana pe umeri.Vine vara si inseamna sa stau cu el numai prins, asa il pot lasa in voia lui. Bretonul a devenit un mare semn de intrebare si pentru mine.Acum am breton, dar parca as renunta.Si culoarea vreau sa mi-o schimb.M-am indragostit de roscat si tare imi face cu ochiul.Nu ma intereseaza ce cred altii (prea mult!)dar nu vreau sa devin ridicola.
Mioara, nu scurt, doar inscarit si cum ai fata mica poti renunta linistita la breton.Si deschide-l la culoare, s-ar putea ca sotul tau sa ramana uimit |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mie imi plac doamnele cu parul lung si care poarta coc din ala stylish, cred ca mi se trage de la profa de romana pe care am adorat-o pur si simplu in anii de liceu. Si eu am avut par lung pana recent, imi place ca e mai versatil, il poti aranja cum vrei, la ocazii il purtam lasat pe spate, ondulat mare, la scoala in coc mai lejer sau rasucit, la munca si pe acasa il purtam in coada intoarsa sau impletit sau prins sus cu clama si ...l-am tuns recent dar nu pt ca nu mi se potrivea varstei (pe care nu mi-o arat) sau fetei ci pt ca am vrut sa arat mai matura Si arat a copchil acum desi e tuns k-lumea, plus ca-mi ia mai mult timp sa-l aranjez si asta zilnic ca urasc "bad hair: days :106: Cu lungimea medie nu ma prea impac, nu-i nici nici, insa l-as prefera fara breton.
http://www.hairfinder.com/haircuts2.htm fotos pt inspiratie |
|
| Vaai, ce mi-au placut cateva coafuri! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ca tot am vazut ceva de 20 si 40 de ani...
La 22 de ani:
Eu la 39 ani si 8 luni, inainte sa ma tund
Si dupa tunsoare...
|
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Niceeeeeeeeeee |
|
| Azi am programare la coafor, in sfarsit! Stiu cam ce vreau, sper sa imi iasa |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Asteptam poze ! |
|
|