Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Am fost ieri la coafor si din pacate a trebuit sa renunt la blondul dorit. Dupa ce mi-a reamintit cam ce inseamna sa trec de la culoarea actuala la acel blond (decolorari succesive, suvite) precum si ca luna de luna va trebui sa am grija de radacini... am renuntat.
M-am tuns doar si am lasat deocamdata blondul deoparte (cel putin pana la vara ) |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mie imi pare bine,.... Si poze? nu ne arati cum te-ai tuns? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| abia astept si eu pozele |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Da,da..............vrem poze |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| si pe mine ma bate gandul sa trec de la brunet la blond... dar tot din aceleasi motive tot aman.. oare tu te-ai vopsit blond pana la urma? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si eu am parul la o lungime medie si ma dispera.Nu stiu cum sa-l aranjez caci "dumnealui" se aseaza in fuctie de cum vrea el (mai ales in zilele ploiase cand se increteste).Mi s-a pus o pasarica si vroiam sa-l las mai lung dar acu' stau si ma intreb: mai merge parul lung dupa 40 de ani?Sau mai bine o coafura aena pe umar? N-as vrea sa fiu din aceea "din spate liceu si din fata museu" |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Daca e mai lung , un bob pina pe umeri nu-ti place vara sa-l poti prinde sus ? |
|
| Din pacate, la cum e tuns acum nu-l pot face bob. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Chestia cu parul lung dupa 40 de ani e si dilema mea... Intotdeauna am fost de parere ca odata cu trecerea anilor, parul trebuie sa se scurteze si culoarea sa se deschida. Acum, insa, ramane de vazut cum voi aplica asta la mine si cum ma voi obisnui cu ideea. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| alooo ! ma bagati in depresie, eu mai am 2 pasi si fac 40 |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Lilly of the valley wrote:alooo ! ma bagati in depresie, eu mai am 2 pasi si fac 40 Si tu? |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Helloooo fetelor ,de unde ati scoso si pe asta ca parul mai lung nu merge dupa 40 de ani.eu una nici nu ma gandesc sa mi-l scurtez ,principalul este sa mi se potriveasca cu forma fetei si binenteles o culoare cat mai naturala de a mea reala in cazul in care incep sa albesc .Conteaza sa fie ingrijit cu masca si samponul corespunzator ca sa arate cat mai sanatos si stralucitor. |
|
| Lilly of the valley wrote:alooo ! ma bagati in depresie, eu mai am 2 pasi si fac 40
Eu deja am facut doi pasi peste 40
Acum, ce sa spun, vad tipe care isi arata varsta si chiar nu le sta bine cu plete pe spate.Cum spuneam "din spate liceu, din fata museu" |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu am 46 peste o luna si sotul meu ma terorizeaza sa-mi las parul lung,.... Mi-am schimbat si look-ul,il port altfel,numai sa ma obisnuiesc,....si sa nu-l mai tund,....sa vad cat rezist Asa ca,.....fiecare cum ii place,..... nu este o regula Berre,.....daca tie iti sta bine cu el mai lung,care-i baiul?Ce trebuie sa te placa lumea?Important este sa-ti placa tie si sa-ti stea bine,..... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eh, este o anumita conduita si trebuie sa fii constient de varsta pe care o ai ca sa nu cazi in ridicol.
Nu e vorba numai de par aici - ca depinde si de cum iti sta, cum il porti, cat il ingrijesti si care e alura ta - ca daca arati de 20 la 40, nu comenteaza nimeni nimic... insa cred ca ati vazut si voi femei la varsta a 2-a care inca se cred adolescente si se imbraca/poarta ca atare si zau ca unora nu le sta bine.
Are si Bereea dreptatea ei iar eu inteleg perfect ce vrea sa spuna. |
|
|