Coafuri pentru par mediu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, January 11, 2012 5:55 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc pentru opinii ! Imi sunt de mare ajutor pentru ca sunt taaare nehotarata.
Teama cea mai mare a mea e sa nu raman fara par in cap si sa nici nu imi iasa ce trebuie ras

Astept parerile voastre pana sambata.
Sper sa imi fac o programare si sa merg la stilist sambata, fie doar pentru tuns, fie vopsit + tuns...
endy
Scris: Wednesday, January 11, 2012 6:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Imi place cum iti sta parul in culoare deschisa Si pentru mine prefer macar suvite blonde dar firul meu e foarte subtire si se deterioreaza de fiecare data cind il suvitez chiar daca apoi il tot hidratez cu masca de ulei
monica irimia
Scris: Wednesday, January 11, 2012 6:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Adriana, ochii tai verzi (de invidiat) s-ar imbina armonios atat cu prima nuanta de blond, cat si cu a doua. Pe langa aceasta opinie, subscriu la tot ce a scris oanamaria. Asteptam schimbarea. majoreta topai
AdrianaC
Scris: Wednesday, January 11, 2012 8:28 PM

Si o varianta inedita, la care nici macar nu m-am gandit vreodata...

ROSCAT:

shirel
Scris: Wednesday, January 11, 2012 8:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
oanamaria wrote:
Sa-mi dau si eu cu parerea .
Mie cu tunsoarea asta si cu parul blond mi se pare ca esti mult mai sexy ,mai luxoasa ,mai super-gagica ca sa ma exprim mai colorat .
Imi place la nebunie cum ti-ar sta ,dar sa reusesca cineva sa te faca asa si sa nu iasa alta nebunie .
Si satena esti frumoasa ,dar blonda esti mai altfel in sensul foarte bun .
Trebuie sa iei in calcul ca e mai greu si costisitor de intretinut blondul ,eu urasc cand incep sa se vada radacinile negre sau inchise la culoare la blondele artificiale ,par atat de neingrijite .sorry
Trebuie s aumblii putin si la culoarea sprancenelor si la machiaj sa -l adaptezi si cam atat dupa mine .
Sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine .

Sunt de acord aproape pe deplin cu Oana ti-ar sta super misto blonda ,te intinereste binenteles nu blondul platinat un blond suvitzat si chiar daca s-ar incepe sa se vada radacinile inchise la culoare este exact in trend asa ca nu asta trebuie sa te sperie .nu stiu cum lucreaza la voi stilisti dar parerea mea este sa iei fotografia cu tine ,ce ti-as mai recomanda este sa-ti faci si intindere permanenta te tine 6 luni si totodata iti pastreaza si nuantza parului proaspet vopsit.Woooow ti-ar sta super bine ,parerea mea.Am vazut si poza cu roscatul nu-i rau sa stii deasemenea te avantajeaza.Succes la revolutionare si nu uita sa ne anunti ce alegi.
marivic
Scris: Wednesday, January 11, 2012 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Si cu roscat iti sta tare binecool cool
bereea
Scris: Wednesday, January 11, 2012 9:10 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Si eu cred ca atat blond-cenusiu , cat si roscat te prind mai bine, te intinerescthumleft
S.ELENA
Scris: Wednesday, January 11, 2012 9:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Adriana, eu parca te stiu si blonda (ai pus niste poze acum cativa ani, dar nu mai stiu exact pe unde). Rau nu-ti statea.

Daca ma intrebi pe mine, au as merge pe cea de-a doua varianta de blond, pe roscat sauuuuu, cel mai bine, deschide-l pe-al tau cu 1-2 nuante si fa-ti cateva suvite. Cred ca asa ti-ar sta cel mai bine.

Abia astept sa vad ce ai decis!!!topai topai topai
raly
Scris: Wednesday, January 11, 2012 9:27 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Adriana vot si de la mine pt blonda,imi place tare mult cum iti sta,iti da un aer mai aparte!firstprize Roscat,nu,nu ti se potriveste!sic sic
AdrianaC
Scris: Thursday, January 12, 2012 5:10 PM

Multumesc !!! Sunteti foarte dragute ca vreti sa ma ajutati !

M-am decis pentru a 2-a varianta de blond... sper sa vrea si stilista mea sa ma vopseasca asa... ras
oanamaria
Scris: Thursday, January 12, 2012 6:02 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Waw!Abia astept sa te vad!majoreta
shirel
Scris: Thursday, January 12, 2012 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
AdrianaC wrote:
Multumesc !!! Sunteti foarte dragute ca vreti sa ma ajutati !

M-am decis pentru a 2-a varianta de blond... sper sa vrea si stilista mea sa ma vopseasca asa... ras

Super!Ai luat o decizie buna iti va sta taaaaare bine ai sa vezi!!! thumleft
katy_lumika
Scris: Thursday, January 12, 2012 9:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Si eu tot pentru blond voteztopai
kali
Scris: Friday, January 13, 2012 9:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Adriana, de-abia astept sa te vad! Sa pui foto negresit!
Doar sa ai grija la ce spunea si Oana... sa-ti iasa ce-ti doresti si sa ti se potriveasca si tunsoarea... plus radacinile - cred ca astea sunt cele mai importante.

Si pe mine m-a batut gandul la o schimbare inainte de Craciun, insa vroiam un saten deschis, fara decapare - de care ma feresc ca de nu-stiu-ce - ( doar din vopsea, cea mai deschisa nuanta posibila pe parul natural ). La radacina a iesit ok... varfurile vopsite nu s-au deschis, bineinteles... si am rezultat cu 2 culori, insa in degrade, cumva. Nu era rau insa nici foarte bine, doar ca ma consolam cu ideea ca se rezolva urmatoarea data. Coafeza m-a avertizat ca asa va fi insa turcul de mine a vrut sa incerce musai. Nu stiu de ce mi s-a pus pata...
Ei, acum a inceput sa creasca parul ( deci am 3 culori in cap ) si nu-mi suport radacinile( nu am nici macar 1 luna de la ultima vopsire si ma streseaza teribil... mai neingrijita ca acum nu m-am simtit niciodata ). Asa ca am ajuns la concluzia ca nu e pentru mine culoarea deschisa, plus ca nici nu ma pot obisnui cum imi sta. De-abia astept sa mai treaca vreo 2 sapt. sa ma pot vopsi iar!!

Mai confortabil ma simt cu o nuanta apropiata celei naturale, insa mi-am facut damblaua si m-am linistit pentru urmatorii 10 ani.
profa
Scris: Thursday, January 19, 2012 7:21 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/11/2011
Discutii interesante pe aici!Studiem,studiem!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.