Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Maine am programare, dar inca nu stiu cum sa ma tund. Eu am parul lung acum, si as vrea sa ajung cu el mediu.
Am gasit ceva poze pe net, voi ce parere aveti, care m-ar prinde mai bine?
Asa arat acum:
Si cam asta mi-a placut mie:
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Poza 1,3 si 4 (cred ca e aceeasi tipa, nu???) si ultima poza...Cred ca cele 2 modele ti s-ar potrivi...:018:
Mie astea imi plac si sa stii ca aseara cautam si eu exact acelasi lucru: coafura pt par mediu...
Off topic: Si eu am nevoie de o revolutie...Ca si culoare ce se poarta??? |
|
| Si mie imi plac acelea.
Am mai gasit una care imi place:
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Adriana,primele sunt cu parul intins,sunt superbe dar e mult de lucru cu el sa-l intinzi de fiecare data cand iesi din casa,poate doar daca-ti faci permanent intins cum si-a facut Taki.Pererea mea e ca penultima sau cea blonda,a 7-a ti s-ar potrivi mai bine,e mai usor de aranjat si e mai mult stilul tau de par.Succes maine,abia astept sa te vad |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sunt toate foarte frumoase ! Trebuie sa iei in considerare si cat timp ai in fiecare zi sa ti-l aranjezi , la iesire din casa ! Toate sunt coafate , aranjate , intinse la par etc . Daca ai timp sa ti-l aranjezi, poti opta pentru ceva elegant , distins ! Eu mereu aleg ceva practic si usor de aranjat , ca timp de coafat n'am ! Si sa nu fie prea scurt , sa am optiunea de a'l prinde la spate , in coada , mereu ! Spor la revolutionat ! Abia astept sa te vedem maine ! Poate ne dai idei, ca tot urmeaza revolutiile dinaintea sarbatorilor ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Asta imi place
Abia astept sa te vad si eu am in plan un vopsit. |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mie a 6-A imi place! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| si eu m-am revolutionat.. putin |
|
| Fetelor, si eu vreau ceva practic si comod, caci daca de machiat cat de cat mai apuc sa ma machiez, de coafat nu am stat niciodata dimineata sa pierd timpul.
Am mari emotii, o sa merg cu pozele sa i le arat si sa vedem ce parere are si tipa care ma tunde. De obicei, daca i se pare ca nu ma avantajeaza o anumita tunsoare, nu ma tunde nici daca o rog , asa ca sa speram ca o sa iasa ceva frumos.
|
|
| Se mai poarta suvitzele? M-as vopsi un castaniu cu suvitze blonde...
Adriana, abia astept...sa pui poze sa te vedeeeeeem!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| bulinutza wrote:Off topic: Si eu am nevoie de o revolutie...Ca si culoare ce se poarta???
Pt tine.. doar ROZ!!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Aceeasi parere ca Bulinutza. |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| bulibuli wrote:
Pt tine.. doar ROZ!!!!
la asta ma gandeam si eu |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu ma fac rosie in cap |
|
| bulibuli wrote:
Pt tine.. doar ROZ!!!!
Sa-mi spune cineva mai precis va rog....cu printzese sau fara printzese??? Ca am o nelamurire...
Adriana cum a iesit revolutia??? Vream pozeeeeeeeee!!!!!! |
|
|