Coafuri in functie de zodie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Friday, January 12, 2007 8:58 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
fdianamaria wrote:

ddddddddddaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! vin si eu cu Maria&mami si cu Stele in clubul varsatoarelor...

dance
mommy
Scris: Friday, January 12, 2007 9:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
aidaalex wrote:
Eu sunt gemeni si nu se potriveste nimic din ce spune zodiacul. Am parul foarte lung, si prefer sa-l tin pe spate, sunt nevoita insa din cauza lui Alex sa-l impletesc sau sa-l port in coc.

Exact la fel! Dar in casa si uneori si afara, imi prind parul, din ratiuni practice.
shirel
Scris: Wednesday, February 6, 2013 7:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Am citi astazi un articol credeti-ma ca asa ceva inca nu am auzit m-am distrat si-l postez aici ,nu am vrut sa deschid un alt topic si pentru tunsorile pubiene in functie de zodie!ras sic alcool Deci:

Cum sa-ti tunzi parul pubian în functie de zodie

(Sursa: Horoscop: Cum sa-ti tunzi parul pubian în functie de zodie - Horoscop dragoste | Unica.ro)

Berbec

Îndrazneata si pasionala, femeia berbec va alege un stil care atrage atentia la piscina, care socheaza un nou venit în domitor sau care îl surprinde pâna la lacrimi pe prietenul/sotul ei. Berbecii vor alege o tunsoare avantgardista sau o culoare fistichie pentru parul pubian. Sa nu te simti panicata daca ai obtinut un albastru puternic în loc de negru. Daca esti berbec, vei avea o idee noua destul de curând si vei drege situatia.

Taur

Taurii sunt femei fidele si conservatoare, asa ca nu trebuie sa te astepti la o freza radicala sau vreo culoare turbata...acolo jos. Cel mai probabil femeia taur va adopta un stil tuns, îngrijit, dar nu complet descoperit. Cum este discreta si nu vrea niciodata sa sperie barbatii femeia taur va merge la sigur si va alege ceva nici prea...golas, nici prea...stufos.

Gemeni

Gemenii sunt firi comunicative si pline de creativitate. Daca în dragoste, femeia gemeni pune accentul pe comunicare, tot asa va proceda si în cazul parului nedorit. Ea vede parul ca pe un accesoriu care ajuta la directionarea barbatilor, de aceea va adopta clasica "landing strip", o fâsie subtire de par care mai mult ghideaza decât acopera.

Rac

Visatoare si intuitiva, femeia rac tine foarte mult la parerea partenerului când vine vorba de viata sexuala. Desi nu este neaparat supusa si cuminte în pat, femeia rac nu va alege niciodata o coafura riscanta si nu va epila tot parul fara sa-i ceara, discret, parerea consortului. Pâna la urma, el este cel care are treaba în zona respectiva, asa ca parerea lui conteaza mult.

Leu

Jucausa si independenta, femeia leu nu se va crampona de ceva atât de banal ca parul pubian. Pentru ca nu se lasa impresionata usor si isi alege barbatii la fel ca ea, puternici si care stiu ce vor, leoaica va merge pe epilarea braziliana. Femeia leu nu sta la discutii si daca barbatul din viata ei, fie el sot sau iubit, nu va fi de acord cu "despadurirea masiva", ea tot nu se va lasa înduplecata.

Fecioara

Perfectionista si mofturoasa, fecioara nu se va multumi cu câteva miscari rapide de lama de ras sau câteva fâsii de ceara, cât sa arate locul curat si îngrijit. Femeia din aceasta zodie nu se multumeste cu jumatati de masura si, dupa ce se hotaraste asupra unui stil, parul ei pubian trebuie sa arate ca o opera de arta. Prin urmare, fecioara va alege un model complicat, realizat cu multe benzi de ceara, la un salon scump.

Balanta

Romantica si sociabila, balanta este foarte atenta la impresia pe care o face atunci când ajunge goala, în fata iubitului. Indiferent daca este vorba de o relatie serioasa sau de un one night stand, balanta vrea sa dea bine si sa impresioneze printr-un fizic cât mai aproape de perfectiune. Prin urmare, nu o sa prinzi vreodata o femeie balanta rasa cu lama sau cu crema epilatoare în geanta. Balanta nu se lasa prinsa pe nepregatite, asa ca va apela la credincioasa cosmeticiana si la clasica epilare cu ceara.

Scorpion

Femeia scorpion este cunoscuta pentru firea misterioasa si stilul pasional. Geloasa si foarte mândra de achizitia ei (fie ca este vorba de iubitul de 10 ani, sotul sau de barbatul agatat aseara în club), femeia scorpion doreste sa-l tina lânga ea atâta timp cât are nevoie de el si îl doreste. Prin urmare, nu poate lasa un detaliu ce tine de aspect sa-i scape. Scorpionul va alege o tunsoare braziliana (asemanatoare cu epilarea braziliana, dar cu model de smiley, fulger, inimioara, trifoi, etc).

Sagetator

Energica si aventuroasa, femeia sagetator are mereu nevoie de spatiu, de libertate si de posibilitatea de a se exprima în voie. Indiferent daca are o relatie stabila sau tocmai a agatat un tip sexy în club, femeia sagetator vrea mereu sa fie pregatita de o noua aventura. Cum nu se lasa încurcata de detalii si vrea libertate totala, femeia sagetator va alege epilarea definitiva si totala. Astfel, ea nu trebuie sa-si mai faca griji de parerea nimanui si poate oricând sa ajunga direct de la birou pe plaja, sau dintr-un bar în dormitor.

Capricorn

Rationale si mari iubitoare de confort, femeile capricorn nu vor sa fie prinse pe nepregatite. Capricorni nu suporta surprizele în general, asa ca nu vei vedea par pubian vopsit, tunsori trasnite sau fire neîngrijite. Epilatul total cu ceara sau o tunsoare cuminte, care arata curat si îngrijit va fi cea mai potrivita alegere.

Varsator

Varsatorii sunt firi încapatânate si expansive. Femeia varsator iubeste libertatea si vrea mereu sa fie în ton cu moda, chiar si atunci când vine vorba de parul pubian. Indiferent daca are un iubit stabil sau daca este single si frânge inimi în fiecare zi, femeia varsator stie ce se poarta, ce trenduri vin dinspre Europa si ce mai poarta vedetele de la Hollywood. Asa ca cea mai buna solutie este sa fii atenta la trenduri. Daca se anunta un curent hippie si actritele au început sa poarte parul natural, fa si tu la fel. Daca, dimpotriva, igiena primeaza si toata lumea vorbeste de epilarea braziliana, femeia varsator va fi prima care s-o adopte.

Pesti

O fire romantica si sensibila, cu radacini adânci si iubitoare de traditionalism, femeia pesti nu va fi niciodata o rebela cu parul pubian vopsit, tunsoare braziliana sau epilare totala definitiva. Cum echilibrul si un stil temperat sunt cele mai importante trasaturi ale sale, femeia pesti va alege, cel mai probabil, o "landing strip" mai lata, care sa o protejeze de îndrazneala unei epilari totale, dar care sa nu para prea retro si stufoasa în ochii persoanei iubite.

Acuma sa va vad la comentarii!ras sic hohot La mine nu se potriveste demult nu mai am nimic pe acolo!hohot alcool

mariana71
Scris: Wednesday, February 6, 2013 7:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Vai Shirel,intrasem in panica uff .Eu m-am dus direct la zodia mea fara sa citesc introducerea si vad acolo tunsori,,epilari totale ,zic: aoleu ce moda e asta :106: ,ca mai apoi sa ma dumiresc fool hohot .
andrushka
Scris: Wednesday, February 6, 2013 8:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/9/2011
taki wrote:

LEUL Leul prefera in general tunsorile in scari, care amintesc de coama originala a felinei. Ceea ce un Leu face mai bine decat oricare alta zodie este sa-si poarte podoaba capilara cu mare mandrie. Odata ce a gasit o tunsoare care considera ca ii exprima personalitatea, o va schimba destul de rar.

Eu sunt in zodia leului si se potriveste 100% ce scrie aici,de cand ma stiu ma tund in scari si am boala bigudiurilor,in schimb nu simt nevoia sa ma vopsesc.
ingerash
Scris: Wednesday, February 6, 2013 8:46 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
taki wrote:

RACUL se caracterizeaza prin senzualitate, evidenta chiar si atunci cand poarta coafuri neglijente, cu suvite rebele care ii incadreaza fata si gatul. Probabil ca nativele din zodia Racului au lansat sablonul parului foarte lung, purtat pe spate, si tot ele i-au facut pe barbati sa creada ca singurele femei atragatoare sunt cele cu par lung. Sunt femei puternice cu un caracter bine definti, care iau intotdeauna deciziile corecte.

Exact!hearts
shirel
Scris: Thursday, February 7, 2013 7:44 AM
Nivel

[quote=andrushka]

Eu sunt in zodia leului si se potriveste 100% ce scrie aici,de cand ma stiu ma tund in scari si am boala bigudiurilor,in schimb nu simt nevoia sa ma vopsesc. [/quo

Si la tunsurile pubiene?ras sic
shirel
Scris: Thursday, February 7, 2013 7:46 AM
Nivel

ingerash wrote:

Exact!hearts

La fel si la tine sic si cand este vorba de tunsorile pubiene ?alcool ras
Anelise
Scris: Thursday, February 7, 2013 11:23 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
La Fecioara intr-adevar se potriveste in cazul meu simplitatea - strans sau lasat pe spate fara nimic special. thumright In schimb nu mi se potriveste deloc treaba cu firele albe care apar mult mai tarziu. Eu am cam multe... oare
Cat despre cealalta tunsoare, nu se potriveste deloc! sic Auzi - opera de arta! hohot Vezi sa nu... Oricum, amuzant! ras Pup, Shirel! pupici
kali
Scris: Thursday, February 7, 2013 12:24 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
taki wrote:
SCORPIONUL este asociat unui plan ocult, in care parul joaca un rol foarte important. Este cel mai avizat semn cand vine vorba de emotii si sexualitate si este recunoscut ca un adevarat maestru al misterului si al seductiei. Parul Scorpionului emana vitalitate si, indiferent de lungime, este extrem de sexy. Prefera sa-l lase sa creasca, cu atat mai mult cu cat este usor de ingrijit.

Hmmmm...
Teoretic, mi se potriveste descrierea mai multor zodii...

shirel wrote:
Scorpion

Femeia scorpion este cunoscuta pentru firea misterioasa si stilul pasional. Geloasa si foarte mândra de achizitia ei (fie ca este vorba de iubitul de 10 ani, sotul sau de barbatul agatat aseara în club), femeia scorpion doreste sa-l tina lânga ea atâta timp cât are nevoie de el si îl doreste. Prin urmare, nu poate lasa un detaliu ce tine de aspect sa-i scape. Scorpionul va alege o tunsoare braziliana (asemanatoare cu epilarea braziliana, dar cu model de smiley, fulger, inimioara, trifoi, etc).

No, no, fara model. Nu ca nu mi-ar placea, dar nu am rabdare si nici tehnica.
Cris-DL
Scris: Thursday, February 7, 2013 12:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Prima se potriveste!
Culmea,hohot si a doua se cam potriveste, mai putin "sau-ul ala" din ultima propozitie... capricornitza mi-s ras
ingerash
Scris: Thursday, February 7, 2013 9:58 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
shirel wrote:

La fel si la tine sic si cand este vorba de tunsorile pubiene ?alcool ras

hohot hohot hohot hohot Pai el decide,dupa cum scrie acolo....
IoanaAlexandra
Scris: Friday, February 15, 2013 12:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...super articolele...
...eu sunt sagetator...
primul articol mi se potriveste...al doilea nu...
sorry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.