Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| taki wrote:Te-ai vopsit?
de mult timp, urmeaza runda a doua, a treia, nici nu mai stiu...cuoarea mi-a iesit discreta, dar nu exact-exact cum doream, adica nu culoarea alunei.Si nici nu prea am sanse cu henna, ca parul meu este prea inkis la culoare.
Acum, mai nou, coketez cu ideea de a ma vopsi tot cu henna, dar neagra.Am un feeling ca nu mi-ar sta bine, dar parca tot vreau sa ma vad "neagra".Sa vedem saptamana viiotare cum imi va iesi . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| stele_pe_cer wrote:Acum, mai nou, coketez cu ideea de a ma vopsi tot cu henna, dar neagra.Am un feeling ca nu mi-ar sta bine, dar parca tot vreau sa ma vad "neagra".Sa vedem saptamana viiotare cum imi va iesi  .
Sa ne arati si noua ! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Stelutze, parerea mea este sa nu incerci negru decat daca esti absolut convinsa ca asta vrei. E foarte pacatos si scapi destul de greu pe urma de el , iti spun din propria experienta. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Nici eu nu m-as vopsi negru...doar poate doar m-as nuanta un saten |
|

| AdrianaC wrote:Stelutze, parerea mea este sa nu incerci negru decat daca esti absolut convinsa ca asta vrei. E foarte pacatos si scapi destul de greu pe urma de el  , iti spun din propria experienta.
Nu mi-e teama de culoarea neagra, ca imi va iesi in maxim-maxim o luna.Henna se duce in timp la spalat si nu mai raman decat reflexele roscate.Dar AZI m-am razgandit !.M-am intalnit in parc cu o foarte buna prietena a mea, si ea tot roscata si, uitandu-ne in lumina soarelui la parul meu am decis sa merg tot pe roscat, ca este mult mai potrivit pentru mine.
Vineri vine sa ma ajute la vopsit, ca pana acum nu am reusit sa imi pun pamantul ala de henna uniform pe par.Mi-au iesit mai mult suvite, acum il vreau tot-tot roscatzel !.Incerc o nuanta noua de roscat, sa vedem cum va iesi!Cu siguranta voi atasa si pozizi !
|
|

| taki wrote:Sa ne arati si noua  !
Cu siguranta, doar ca trebuie sa prind soare afara, sa se vada tenta roscata! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Eu am fost vopsita negru cand am avut nunta si acum...regret...dar din pacate nu pot schimba nimic....concluzia este ca nu ma voi mai vopsi niciodata negru..ma imbatraneste tare. Cred ca nu sunt multe persoane carora le sta bine cu parul negru, este destul de pretentios. De acee ama gandeam, stele, poate inainte sa te vopsesti negru sa probezi o peruca ceva, sa vezi cum ti-ar sta. Si stii de ce? O data ce te-ai vopsit negru...este destul de greu si dificil sa iti schimbi culoarea... |
|

| AdrianaC wrote:Stelutze, parerea mea este sa nu incerci negru decat daca esti absolut convinsa ca asta vrei. E foarte pacatos si scapi destul de greu pe urma de el  , iti spun din propria experienta.
Si din experienta mea , ca acum sunt neagra nu saten inchis cum credeam. |
|

| monachris05 wrote: Si stii de ce? O data ce te-ai vopsit negru...este destul de greu si dificil sa iti schimbi culoarea...
Cu henna iese repede culoarea, daca nu mai repeti vopsirea.Daca nu mi-ar placea, as pune peste cateva zile tot henna dar roscata si ar fi ok.Dar acum, oricum, m-am razgandit, merg tot pe roscat.Ma uitam astazi in bataia soarelui ce frumos luceste parul si ce reflexe frumoase am!Parca ar fi pacat sa pun negru, mai ales ca nu sunt convinsa ca mi-ar sta bine.Parca mi-ar inaspri trasaturile... |
|

| Uite-asa arata culoarea mea acum :
stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Super culoarea si-ti sta foarte bine...la soare se vede excelent! |
|

| Da, imi place culoarea. Felicitari pentru reusita! |
|

| Multumesc, fetelor !La lumina mai putina, arata altfel, aproape saten inkis, cu tente roscate.In skimb in bataia soarelui este un roscat ciudatzel...dar ma simt bine cu el, nu mi pare nici vulgar, nici agresiv.Eu imi doream o nuanta a alunei, dar...asta a iesit...e bine si asa !Sa vedem vineri cum va iesi! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Spor la naclait si succes |
|

| sousourel wrote:Spor la naclait  si succes
Multumesc , spor sper sa aiba prietena mea, ca eu doar rabdare sa am sa stau cu pamantul in cap...De data sta nu ma mai fac singura... |
|
|