Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Eu am avut un coc tip Panthene, sau "sarmalute"... Iata ce a iesit:
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| A doua coafura imi place foarte mult, si cred ca m-ar prinde bine:
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Din punctul asta de vedere...de cate ori ma gandesc la nunta, nu prea sunt...multumita, ca sa spun asa...Adica, cum sa spun, coafura a fost foarte buna, coafeza mi-a facut ceva frumos, trebuie sa recunosc, si nici nu prea a avut din ce, aveam parul mai scurt atunci (acum il am scur tde tot), dar atunci am ramas surprinsa sa vad ce i-a iesit. Ce nu imi place, si consider ca strica intr-un fel pozele de la nunta, este culoarea parului...negru...ma imbatraneste...de atunci nu l-am mai facut negru..
 |
|

| monachris05,negrul intr-adevar, uneori, imbatraneste, dar nu urateste!Apoi, in rokie de mireasa cine s-ar simti "batrana"?Ai fost o mireasica foarte frumoasa ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Multumesc, Stele....da, atunci, ca de fapt si acum, nu m-am simtit batrana....si sper sa mai am sentimentul acesta si peste 20 ani...dar mi-ar fi placut mai mult daca aveam parul saten sau roscat, cum il am acum...de, asta este... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Stele, ce zici de asta?
Kiki attached the following image(s):

|
|

| Kiki wrote:Stele, ce zici de asta?
Suuuuuuuuper !Dar oare mi-ar sta mie asa coafura?Ca am firul foarte batos, si mi-e sa nu imi cada coafura cand mi-e lumea mai draga.Dar, scot poza si i-o arat coafezei, fac proba si vad si cat ma tine.
Multzam fain, kiki, este foarte frumoasa si cred ca mi se potriveste foarte bine! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Uite inca niste idei
danab attached the following image(s):
![19[1].jpg](/i.ashx?a=7771) ![3303front[1].jpeg](/i.ashx?a=7772)
|
|

| stele_pe_cer wrote:Suuuuuuuuper  !Dar oare mi-ar sta mie asa coafura?Ca am firul foarte batos, si mi-e sa nu imi cada coafura cand mi-e lumea mai draga.Dar, scot poza si i-o arat coafezei, fac proba si vad si cat ma tine. Multzam fain, kiki, este foarte frumoasa si cred ca mi se potriveste foarte bine!
Tocmai de asta am si postat-o. Chiar daca e mai batos parul tau sunt sigura ca niste balsam si niste spuma ar face minuni! |
|

| Kiki wrote:
Tocmai de asta am si postat-o. Chiar daca e mai batos parul tau sunt sigura ca niste balsam si niste spuma ar face minuni!
Daca pun balsam, imi aluneca tot ce pun in el.Cel mai probabil, nu voi da decat cu sampon si ceva spuma sau fixativ, dar balsam in nici un caz!
dana, multumesc de ideiA doua in place mai mult,mi s-ar potriva mai bine. |
|

| Cateva coafuri...

|
|

| Altele...
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Superbe coafuri... |
|

| Oare mi-ar sta bine cu coafura a doua - bruneta cu coronita- (doar ca eu voi avea parul mult mai lung si oelcutza mai deskis la culoare)?
kiki, "imptumuta-mi" si mie un link-doua cu coafuri ...ca nu gasesc si pace! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| De ce nu ti-ar sta...trebuie sa faci oricum o proba inainte |
|
|