Coafura - stiluri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Friday, June 16, 2006 6:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu te inteleg... de fiecare data cand am vrut ceva, mi-a iesit cu totul altfel.uff De aia mi-am lasat parul lung... sa nu-mi mai bat capul!
E diferit de ceea ce ai vrut tu, dar iti sta bine. O sa te obisnuiesti, ai sa vezi. Oricum la tunsoarea aia ar fi trebuit sa te coafezi zilnic pentru a arata ca-n fotografie.
Ely
Scris: Friday, June 16, 2006 7:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Adriana si mie imi place cum iti sta ,arati mai tanarapupici
taki
Scris: Saturday, June 17, 2006 5:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Hai ca nu ti-a iesit rau! ras

Am si eu o intrebare pentru toate fetele: voi cand va tundeti, adoptati un nou stil sau nu, va ganditi si cum o sa va aranjati parul de una singura acasa?

De exemplu, eu cat timp am fost tunsa scurt, foloseam doar ceara de par si mi-l faceam tepi. Incet, incet, parul a crescut asa incat in timpul sarcinii ma faceam acasa cu feonul cu perie atasata...acum este si mai lung si imi este destul de greu sa-l aranjez cu peria by myself, asa ca il prind in coada de cal sau in clips si l-am rezolvat ras ...rusine sa-mi fie!

nu

Ce as putea sa-i fac...dar sa fie usor de executat ca nu am timp sa stau 12 ore cu bigudiuri...
Maria & Mario
Scris: Saturday, June 17, 2006 5:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Pai cam asa se intampla cu noi toate , mamicile, Taki. Din comoditate si lipsa de timp si interes: o coada la spate si gata. Pe cand noi ar trebui sa ii urmam exemplu Adrianei , sa cautam cu interes o coafura care sa ne avantajeze, care sa fie usor de intretinut , o culoare care sa ni se potriveasca. Si pe mine ma bate gandul la un tuns,,,,, ceva mai radical si mai de actualitate.

Adriana , iti vine bine. Plus de asta aspectul de proaspat coafat , ingrijit conteaza foarte mult. Eu as opta ( in cazul tau ) pentru o culoare mai calda la par. Sau suvitze.( cand se mai intremeaza firul de par sa poata suporta o vopsire).

Cred ca trebuie sa iau si eu masuri , mai ales ca acusica vine si tati si plecam in concediu.

yes
dya
Scris: Sunday, July 30, 2006 5:28 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
misha
Scris: Sunday, July 30, 2006 10:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
plans plans plans nu reusesc sa descarc programul...plans plans plans
dya
Scris: Sunday, July 30, 2006 10:54 PM
Nivel

misha wrote:
plans plans plans nu reusesc sa descarc programul...plans plans plans

uff Imi pare rau dar cum de nu reusesti ce-ti arata?oare
stele_pe_cer
Scris: Sunday, July 30, 2006 11:13 PM
Nivel

Mai era un program mai complex decat Sunsilkul care avea o groaza de coafuri...nu stiu daca Cosmopolitan era...il are cineva?Eu nu mi-am gasit coafura dorita la cei de la Sunsilk...
lori16ro
Scris: Monday, July 31, 2006 2:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
da cosmopolitanul este pentru tunsori, CD-ul meu se blocheaza ca altfel ti l-as trimite cu drag, poate te ajuta cineva din bucuresti
stele_pe_cer
Scris: Monday, July 31, 2006 12:13 PM
Nivel

lori16ro wrote:
da cosmopolitanul este pentru tunsori, CD-ul meu se blocheaza ca altfel ti l-as trimite cu drag, poate te ajuta cineva din bucuresti

Multumesc, Lori....ma poate ajuta cineva, va rog?Nu stiu nici sa descarc cu CD++, ca am inteles ca acolo l-as putea gasi, si tare mult mi-as dori o skimbare in look-ul ofeit de coafura!

Mi-as lasa parul tot lung, pe spate, asa ondulat cum este, numai ca in parti si calota l-as tunde foarte scurt, in niste scari finute...o tunsoare cam ca in anii '80 daca nu ma insel.

Am o coafeza extraordinar de buna, dar nu vreaus a risc sa ma tunda numai din descrierea mea, ci as vrea sa mreg la ea cu o poza, ea sa stie exat ce vreau, eu sa stiu exact la ce sa ma astept.
Tina
Scris: Monday, July 31, 2006 3:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu e rau Adriana deloc, dar dupa parerea mea mai merge putin franjurat ca sa-i dai un strop de finish . Adika continuat de la breton in scari pana jos, si dat cu putina spuma pe varfuri sa ramana bine delimitate. Si daca vrei, sa mai schimbi ceva, iti pot recomanda o coafeza , e in Drumul Taberei, nemaipomenita. Are un ochi de exceptie si imediat iti spune ce coafura sau culoare te va avantaja si crede-ma ai fi uimita sa vezi ce lucru misto iese din mana ei. Maica'mea a fost o refractara toata viata la schimbat culoare si tunsoare, si a fost roscata pana acum un an, ne-am dus la tipa asta si din start i-a zis blonda ( mama s-a albit la fata hohot ) si a riscat . Vreau sa-ti spun ca i-a scos rosul ala din prima mana si a iesit un blond gri nemaipomenit, nu morcoveatza cum se intampla dupa negru sau roscat, si arata super bine, o intinereste si ii sta demential. Si nu a fost o intamplare ca am mai vazut femei care s-au lasat pe mana ei cu totul si rezultatele au fost super. O sa atasez mai tarziu poze sa vezi despre ce vorbesc.( cu mama )
taki
Scris: Monday, July 31, 2006 7:52 PM
Nivel

Tina wrote:
Nu e rau Adriana deloc, dar dupa parerea mea mai merge putin franjurat ca sa-i dai un strop de finish . Adika continuat de la breton in scari pana jos, si dat cu putina spuma pe varfuri sa ramana bine delimitate. Si daca vrei, sa mai schimbi ceva, iti pot recomanda o coafeza , e in Drumul Taberei, nemaipomenita. Are un ochi de exceptie si imediat iti spune ce coafura sau culoare te va avantaja si crede-ma ai fi uimita sa vezi ce lucru misto iese din mana ei. Maica'mea a fost o refractara toata viata la schimbat culoare si tunsoare, si a fost roscata pana acum un an, ne-am dus la tipa asta si din start i-a zis blonda ( mama s-a albit la fata hohot ) si a riscat . Vreau sa-ti spun ca i-a scos rosul ala din prima mana si a iesit un blond gri nemaipomenit, nu morcoveatza cum se intampla dupa negru sau roscat, si arata super bine, o intinereste si ii sta demential. Si nu a fost o intamplare ca am mai vazut femei care s-au lasat pe mana ei cu totul si rezultatele au fost super. O sa atasez mai tarziu poze sa vezi despre ce vorbesc.( cu mama )

Da, chiar te rugam! sic

Si eu vreau o schimbare de look, dar as vrea sa-l pastrez lung...probabil ca o noua tunsoare si o noua culoare.
dya
Scris: Monday, July 31, 2006 9:21 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Multumesc, Lori....ma poate ajuta cineva, va rog?Nu stiu nici sa descarc cu CD++, ca am inteles ca acolo l-as putea gasi, si tare mult mi-as dori o skimbare in look-ul ofeit de coafura!

Mi-as lasa parul tot lung, pe spate, asa ondulat cum este, numai ca in parti si calota l-as tunde foarte scurt, in niste scari finute...o tunsoare cam ca in anii '80 daca nu ma insel.

Am o coafeza extraordinar de buna, dar nu vreaus a risc sa ma tunda numai din descrierea mea, ci as vrea sa mreg la ea cu o poza, ea sa stie exat ce vreau, eu sa stiu exact la ce sa ma astept.

Intri pe Google si cauti - Cosmopolitan Virtual MakeOver , vezi ce gasesti acolo...
stele_pe_cer
Scris: Monday, July 31, 2006 10:50 PM
Nivel

dya wrote:

Intri pe Google si cauti - Cosmopolitan Virtual MakeOver , vezi ce gasesti acolo...

L-am gasit numai cu bani...si oricum nu livreaza in Ro, si, sincer, nu l-as cumpara oricum, ca nus tiu ce minuni gasesc pe el...Oare merita?
AdrianaC
Scris: Sunday, August 6, 2006 2:12 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Tina wrote:
... Si daca vrei, sa mai schimbi ceva, iti pot recomanda o coafeza , e in Drumul Taberei, nemaipomenita. ... O sa atasez mai tarziu poze sa vezi despre ce vorbesc.( cu mama )

Tina,

M-ai uitat cu pozele?

Nu de alta dar vreau sa fac o schimbare de culoare si poate si tunsoare si sa vad despre ce e vorba. Poti sa imi pui si mie o poza cu mama ta inainte de a se da pe mana tipei si o poza dupa ?

Mercic !
pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.