Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu te inteleg... de fiecare data cand am vrut ceva, mi-a iesit cu totul altfel. De aia mi-am lasat parul lung... sa nu-mi mai bat capul! E diferit de ceea ce ai vrut tu, dar iti sta bine. O sa te obisnuiesti, ai sa vezi. Oricum la tunsoarea aia ar fi trebuit sa te coafezi zilnic pentru a arata ca-n fotografie. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Adriana si mie imi place cum iti sta ,arati mai tanara |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Hai ca nu ti-a iesit rau!
Am si eu o intrebare pentru toate fetele: voi cand va tundeti, adoptati un nou stil sau nu, va ganditi si cum o sa va aranjati parul de una singura acasa?
De exemplu, eu cat timp am fost tunsa scurt, foloseam doar ceara de par si mi-l faceam tepi. Incet, incet, parul a crescut asa incat in timpul sarcinii ma faceam acasa cu feonul cu perie atasata...acum este si mai lung si imi este destul de greu sa-l aranjez cu peria by myself, asa ca il prind in coada de cal sau in clips si l-am rezolvat ...rusine sa-mi fie!
Ce as putea sa-i fac...dar sa fie usor de executat ca nu am timp sa stau 12 ore cu bigudiuri... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pai cam asa se intampla cu noi toate , mamicile, Taki. Din comoditate si lipsa de timp si interes: o coada la spate si gata. Pe cand noi ar trebui sa ii urmam exemplu Adrianei , sa cautam cu interes o coafura care sa ne avantajeze, care sa fie usor de intretinut , o culoare care sa ni se potriveasca. Si pe mine ma bate gandul la un tuns,,,,, ceva mai radical si mai de actualitate.
Adriana , iti vine bine. Plus de asta aspectul de proaspat coafat , ingrijit conteaza foarte mult. Eu as opta ( in cazul tau ) pentru o culoare mai calda la par. Sau suvitze.( cand se mai intremeaza firul de par sa poata suporta o vopsire).
Cred ca trebuie sa iau si eu masuri , mai ales ca acusica vine si tati si plecam in concediu.
|
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Iata ceva foarte interesant pentru a vedea ce stil de coafura va prinde cel mai bine: http://www.sunsilk.ro/style/index.html |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| nu reusesc sa descarc programul... |
|
|
Imi pare rau dar cum de nu reusesti ce-ti arata? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Mai era un program mai complex decat Sunsilkul care avea o groaza de coafuri...nu stiu daca Cosmopolitan era...il are cineva?Eu nu mi-am gasit coafura dorita la cei de la Sunsilk... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| da cosmopolitanul este pentru tunsori, CD-ul meu se blocheaza ca altfel ti l-as trimite cu drag, poate te ajuta cineva din bucuresti |
|
| lori16ro wrote:da cosmopolitanul este pentru tunsori, CD-ul meu se blocheaza ca altfel ti l-as trimite cu drag, poate te ajuta cineva din bucuresti
Multumesc, Lori....ma poate ajuta cineva, va rog?Nu stiu nici sa descarc cu CD++, ca am inteles ca acolo l-as putea gasi, si tare mult mi-as dori o skimbare in look-ul ofeit de coafura!
Mi-as lasa parul tot lung, pe spate, asa ondulat cum este, numai ca in parti si calota l-as tunde foarte scurt, in niste scari finute...o tunsoare cam ca in anii '80 daca nu ma insel.
Am o coafeza extraordinar de buna, dar nu vreaus a risc sa ma tunda numai din descrierea mea, ci as vrea sa mreg la ea cu o poza, ea sa stie exat ce vreau, eu sa stiu exact la ce sa ma astept. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu e rau Adriana deloc, dar dupa parerea mea mai merge putin franjurat ca sa-i dai un strop de finish . Adika continuat de la breton in scari pana jos, si dat cu putina spuma pe varfuri sa ramana bine delimitate. Si daca vrei, sa mai schimbi ceva, iti pot recomanda o coafeza , e in Drumul Taberei, nemaipomenita. Are un ochi de exceptie si imediat iti spune ce coafura sau culoare te va avantaja si crede-ma ai fi uimita sa vezi ce lucru misto iese din mana ei. Maica'mea a fost o refractara toata viata la schimbat culoare si tunsoare, si a fost roscata pana acum un an, ne-am dus la tipa asta si din start i-a zis blonda ( mama s-a albit la fata ) si a riscat . Vreau sa-ti spun ca i-a scos rosul ala din prima mana si a iesit un blond gri nemaipomenit, nu morcoveatza cum se intampla dupa negru sau roscat, si arata super bine, o intinereste si ii sta demential. Si nu a fost o intamplare ca am mai vazut femei care s-au lasat pe mana ei cu totul si rezultatele au fost super. O sa atasez mai tarziu poze sa vezi despre ce vorbesc.( cu mama ) |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Tina wrote:Nu e rau Adriana deloc, dar dupa parerea mea mai merge putin franjurat ca sa-i dai un strop de finish . Adika continuat de la breton in scari pana jos, si dat cu putina spuma pe varfuri sa ramana bine delimitate. Si daca vrei, sa mai schimbi ceva, iti pot recomanda o coafeza , e in Drumul Taberei, nemaipomenita. Are un ochi de exceptie si imediat iti spune ce coafura sau culoare te va avantaja si crede-ma ai fi uimita sa vezi ce lucru misto iese din mana ei. Maica'mea a fost o refractara toata viata la schimbat culoare si tunsoare, si a fost roscata pana acum un an, ne-am dus la tipa asta si din start i-a zis blonda ( mama s-a albit la fata ) si a riscat . Vreau sa-ti spun ca i-a scos rosul ala din prima mana si a iesit un blond gri nemaipomenit, nu morcoveatza cum se intampla dupa negru sau roscat, si arata super bine, o intinereste si ii sta demential. Si nu a fost o intamplare ca am mai vazut femei care s-au lasat pe mana ei cu totul si rezultatele au fost super. O sa atasez mai tarziu poze sa vezi despre ce vorbesc.( cu mama )
Da, chiar te rugam!
Si eu vreau o schimbare de look, dar as vrea sa-l pastrez lung...probabil ca o noua tunsoare si o noua culoare.
|
|
| stele_pe_cer wrote:
Multumesc, Lori....ma poate ajuta cineva, va rog?Nu stiu nici sa descarc cu CD++, ca am inteles ca acolo l-as putea gasi, si tare mult mi-as dori o skimbare in look-ul ofeit de coafura!
Mi-as lasa parul tot lung, pe spate, asa ondulat cum este, numai ca in parti si calota l-as tunde foarte scurt, in niste scari finute...o tunsoare cam ca in anii '80 daca nu ma insel.
Am o coafeza extraordinar de buna, dar nu vreaus a risc sa ma tunda numai din descrierea mea, ci as vrea sa mreg la ea cu o poza, ea sa stie exat ce vreau, eu sa stiu exact la ce sa ma astept.
Intri pe Google si cauti - Cosmopolitan Virtual MakeOver , vezi ce gasesti acolo... |
|
| dya wrote:
Intri pe Google si cauti - Cosmopolitan Virtual MakeOver , vezi ce gasesti acolo...
L-am gasit numai cu bani...si oricum nu livreaza in Ro, si, sincer, nu l-as cumpara oricum, ca nus tiu ce minuni gasesc pe el...Oare merita? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Tina wrote:... Si daca vrei, sa mai schimbi ceva, iti pot recomanda o coafeza , e in Drumul Taberei, nemaipomenita. ... O sa atasez mai tarziu poze sa vezi despre ce vorbesc.( cu mama )
Tina,
M-ai uitat cu pozele?
Nu de alta dar vreau sa fac o schimbare de culoare si poate si tunsoare si sa vad despre ce e vorba. Poti sa imi pui si mie o poza cu mama ta inainte de a se da pe mana tipei si o poza dupa ?
Mercic ! |
|
|