Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| As incerca, dar ce culoare? Si cum sa mi le faca? Prin decolorare?
Cine stie ce inseamna decapare, folosit ca termen la coafor? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| AdrianaC wrote:As incerca, dar ce culoare? Si cum sa mi le faca? Prin decolorare?
Cred ca orice culoare ai alege,doar prin decolorare s-ar putea sa prinda pe negrul parului tau. Dar decit sa-ti decolorezi tot parul...Daca nu esti hotarita pina miine,poate iti sugereaza stilista ceva care se potriveste. Oricum ar fi si orice ai alege,vrem poze! |
|
| Miri, nu o sa ma duc la cine stie ce coafor si nu am incredere in gustul celor de la coafor, ca sunt patita. Iar ca sa ma duc la un salonmai adevarat, pentru tuns, spalat, vopsit, suvite si coafat, cred ca ma costa vreo 3 milioane. Aici langa mine am un coafor fara foarte mari pretentii, dar mai "rasarit" si mi-au cerut 2 milioane pentru miscarea asta, asa ca ...
Am tot cautat pe net dar nu am gasit nicio coafura dragutza pentru mine.
Cu asta ce ziceti, cum o sa imi stea?
Dar cu culorile astea?
AdrianaC attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mie imi place foarte tare a doua culoare. chiar si freza e interesanta....parca m-as tunde iar |
|
| Dar astea?
AdrianaC attached the following image(s):
|
|
| AdrianaC wrote:Dar astea?
ca si culori imi plac primele doua, ca si tunsori primele 3. |
|
| Gata ! Plec la coafor ! Cred ca o sa incerc prima tunsoare. AdrianaC attached the following image(s):
|
|
| AdrianaC wrote:Gata ! Plec la coafor ! Cred ca o sa incerc prima tunsoare.
Succes! Te asteptam inapoi cu poze! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Adriana cred ca imi dau cu parerea cam tarziu dar cea pe care ai ales-o am vrut si eu sa-ti zic ca este cea pe care o alegeam pentru tine asa ca asteptam poze |
|
| Adriana,mie mi-a placut tare mult a doua coafura ,din setul al doilea de poze.Si culoare e tare draguta,plus ca mi se pare ca tu ai un pic de natural in par,nu cred ca ti-ar sta parul ca in coafurile foarte drepte,doar daca il aranjezi zilnic. |
|
| M-am tuns ! Nu m-as mai fi tuns !
N-a inteles nimic aia din ce i-am spus eu si a ratat tunsoarea, imi facuse o gaura tunsa scurt la spate si pe parti parul lung, ca ea asta a inteles. Apoi s-a chinuit sa mai salveze ce s-a mai putut, dar oricum, nu a iesit nici pe departe ce am vrut eu.
Si cu tot cu coafat am dat 450.000 lei
Invatatura de minte sa nu ma mai tund !
De vopsit nici nu poate fi vorba pentru ca necesita decolorare si nu imi rezista parul.
Uite ce rahat mi-a iesit
|
|
| Haide mai Adriana ca nu e rau deloc! Poate ca nu e ceea ce doreai tu,dar arata foarte bine.Culoarea ai lasat-o aceeasi,nu? Dar aveti preturi de preturi in Bucuresti,nu gluma Eu cu vopsit,suvite,tuns,coafat,am platit 600.000 lei |
|
| Mie imi place! Si sa stii ca iti vine chiar bine! Pe cuvant! Eu una as mai lucra putin la breton...tie iti sta bine cu fruntea descoperita nu acoperita de breton. |
|
| miri_haluca wrote:Haide mai Adriana ca nu e rau deloc! Poate ca nu e ceea ce doreai tu,dar arata foarte bine.Culoarea ai lasat-o aceeasi,nu? Dar aveti preturi de preturi in Bucuresti,nu gluma Eu cu vopsit,suvite,tuns,coafat,am platit 600.000 lei
Da, am lasat aceeasi culoare. Bine ca nu m-am bagat si la vopsit / decolorat ca cred ca ieseam plangand de acolo.
Aveti super preturi. Aici unde m-am tuns eu (si nu e deloc cel mai scump, e un salon normal de cartier, fara prea multe fitze) este 150.000 tunsul, 250.000 coafatul si Dumnezeu stie cat or mai fi si vopsit, suvite, etc. |
|
| Multumesc de incurajari fetelor, sunteti dragutze.
Eu insa am o stare acum de imi vine sa ma rad in cap. Asa patesc mereu, dau peste tot felul de idioti, de fiecare data zic ca nu ma mai tund la saloane din astea mici si de fiecare data tot acolo ajung pentru ca parca nu prea ma indur sa dau si mai mult decat atat pentru un amarat de tuns. |
|
|