Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Parul nu e pe gustul meu- e prea "sauvage", asa... cumva... Culoarea imi place- si lungimea... desi e cam incomod de purtat atat de lung. Imbracamintea... waw!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Eu stau si ma intreb cum reuseste sa-si mentina blondul pe un par asa lung, sau invers, un par asa lung sa fie blond? Nu se degradeaza de la atata vopsea? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nu imi place,dar na gusturile nu se discuta |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Uuuuuu... de la greutatea mea, poza asta e minunata! As purta hainutele, mi se par out of the ordinary, diferite, imi place ideea de par aparent neglijent, intotdeauna mi-a placut! Deci... se poarta culorile naturale si la imbracaminte si la nuanta parului! Nu neparat blond, dar natural! Mariuta , nu, nu se degradeaza! Stiu ca atunci cand eram blonda si aveam permanent si parul mai lung, era super ok! Evident, domnisoara are parul tratat cu cele mai bune produse de ingrijire capilara, asa ca... nu-ti face griji pentru ea! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| posibil sa nu fie parul ei am vazut o prezentare de moda,toate modelele aveau cofura asta si cam aceeasi lungime de par. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Am si eu niste poze cu mine cu diverse coafuri facute in saloane virtuale
Aici ve la Divahair:
Si aici de pe Stil feminin unde poti folosi si machiaj:
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Foarte dragute, dar mie mi se pare ca primul stil te-ar prinde, poate doar cu un ton un pic mai inchis (sper sa nu te superi - este doar o parere ), |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Dragutze coafuri!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| S.ELENA wrote:Foarte dragute, dar mie mi se pare ca primul stil te-ar prinde, poate doar cu un ton un pic mai inchis (sper sa nu te superi - este doar o parere ),
Cum sa ma supar? Mai ales ca ceeva de genul primei coafuri o am acum, exact cum ai spus tu, cu o culoare mai inchisa Insa nu imi sta asa decat dupa ce imi intind parul cu presa.
As incerca ceva mai indraznet dar nu am curajul decat virtual |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Cateva tutoriale tare dragute despre coafuri http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Ceva dragut
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| hai sa va arat si eu doua coafuri care le-am facut duminica trecuta pt doua doamne vechi cliente si pt o fetita de 7 ani... nu am reusit sa fac poze mai multe pt ca se grabeau ...pt botez ...dar au fost multumite ca de obicei georgyana attached the following image(s):
|
|
| si acum sa va arat cateva modificari ale parului meu am fost tunsa scurt ...apoi cand mi-a crescut m-am tuns stilul bob si totodata mi-am schimbat si nuanta parului iar acum sunt asa cum vedeti in ultima poza si nici nu am de gand sa schimb ceva in viitorul apropiat...voi ce parere aveti? georgyana attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ce bine te prinde culoarea asta,i-mi place.Intru prima data aici,nu stiam ca te pricepi si la frizuri.Felicitari |
|
| sunt coafeza de meserie .. dar si manichiurista...multumesc frumos!!! |
|
|