Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| S.ELENA wrote:Intr-adevar, cu parul scurt iti ies foarte bine in evidenta trasaturile fine ale fetei. Din cele postate, cel mai mult mi-a placut prima, unde parul este tot strans, iar fata este libera.
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si eu am intrat,vai ce m-am distrat! Roxanel tie iti sta chiar bine! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Coafuri pentru:
Par scurt
Lungime medie
Lung
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2009 Mesaje: 79
| Ce tunsura in stil frantuzesc imi recomandati pentru un par lung? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| 2pitici wrote:Ce tunsura in stil frantuzesc imi recomandati pentru un par lung?
Ar trebui sa te "vedem" ca sa putem recomanda ceva. Cum altfel am putea spune ce ti se potriveste? Asa ca asteptam o poza cu tine. |
|

| Nu am poze recente cu mine. Am poze cu par mediu-scurt, niciuna cum arat acum!
|
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Aici indica coafuri pentru par lung http://www.forresters4hair.com/style_book_long.php dar la lungimea mea nu stiu cam ce imi este potrivit

am tot asteptat coafeza acum e in vacanta |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Miha , frumos par. Sa-l am asa lung, l-as purta impletit, cosite. |
|

|
Seara ma culc cu el impletit,nu de alta dar sotulache se baga cu nasul in parul meu daca e liber si raman imobilizata Il mai impletesc si ziua cand fac curatenie,de multe ori il port in coc,la plimbari il mai las liber cand nu bate vantul,ca altfel,nu mai vad pe unde merg |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
|
SI EU, SI EU, VREAU PAR LUNGGG Superb parul, poate il filezi un pic pe lungime.....sau cum doresti, oricum e superb. |
|

| Al meu e mai scurt, dar daca as avea un par asa de superb ca al Ingerasului7 l-as purta in coc la baza gatului, cu fire rebele lasate pe spate sau intins cu placa.
M-am decis sa-l tai scurt, cu suvite de toate culorile. http://www.superdistractie.ro/images/articles/main_hair_color_dye.jpg |
|

| abiand wrote:
SI EU, SI EU, VREAU PAR LUNGGG Superb parul, poate il filezi un pic pe lungime.....sau cum doresti, oricum e superb.
Multumesc ,o sa vad ce fac
2pitici interesanta coafura abia astept sa te vad Multumesc pentru sugestie,o sa incerc |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ingeras, cum ti-am mai spus, ai un par superb! Felicitari, caci stiu ca nu e usor sa-l ingrijesti.
2pitici, eu am incercat, demult, sa-mi fac varfurile colorate, dar nu a reusit nicio coafeza. Si-mi pare atat de rau... |
|

| Teosof, la ce pretentii am eu nici nu ma gandesc sa incerc culori atipice in mana unor neprofesionisti! Ma multumesc cu 2 culori combinate.
Ingeras7, un par lung si matasos nici nu merita vopsit sau filat. E frumos asa, expus! |
|

| Multumesc,2pitici!
Am gasit ceva :018:
http://oddee.com/item_96572.aspx |
|
|