Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Ce tehnici ati incercat acasa si v-au reusit?Eu mi-am luat niste bigudiuri care le bag in priza si se incalzesc dar arat ca o oaie dupa ce le pun.Ce alte unelte, aparate, tehnici cunoasteti fie pt. incretit fie pt.intins.Dati-mi o idee ca vreau schimbare de look |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Pentru intins am un hair straightener. Nu stiu cum sa-i zic in romaneste. E de la Remington si e destul de bunut desi pierd o groaza de timp sa-mi intind parul. Ma mai ajuta barbatu-meu Bigudiuri n-am ca nu-mi place parul cret. Eu il am putin ondulat si mi-e greu si asa dar sa-l mai fac si cret arat ca o ciuperca. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Mihaela, eu am mai multe "ustensile", dar nu prea ma incanta niciuna.
Am o perie (cu diverse marimi) care se baga in priza si da aer cald, in acelasi timp si onduland parul.
Am si un aparat pentru indreptat parul sau pentru facut tot felul de onduleuri (prin presat). Mai am si bigudiuri, dar ma enerveaza sa le pun.
Si cam atat.
Daca vrei sa iti faci tot felul de coafuri, relativ simplute, exista o perie rotativa (vezi foto) destul de buna.
Cu ea poti sa il si usuci, sa il si ondulezi (onduleuri mai mici sau mai largi), poti sa il si indrepti, etc.
|
|
| Peria asta rotativa o vreau si eu dar nu se gaseste decat pe net iar eu nu cumpar niciodata de pe net( nu prea stiu nici eu de ce) .De cand o pandesc in magazineTu o ai?
Roxanel, cum arata unealta? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| eu am parul drept dar pt situatii de urgenta par uscat si dat cu fixativ folosesc clasicul ondulator care se infiebinta, dar din pacate metoda nu tine decit ocazional ca strica parul mai foloseam ( spuma fixatoare)perie de ondulat si uscator dar am facut matreata de la spuma si am renuntat bigudiuri nu mai folosesc ca nu mai am rabrdare sa le pun si sa stau cu ele in cap
|
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Eu nu folosesc decat spuma de par, fixativ si cateva agrafe...spuma il increteste, fixativul il apreteaza, iar cu agrafele il ridic putin la spate ca sa eliberez ceafa, ca altfel as muri de cald. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Anaida wrote:Eu nu folosesc decat spuma de par, fixativ si cateva agrafe...spuma il increteste, fixativul il apreteaza, iar cu agrafele il ridic putin la spate ca sa eliberez ceafa, ca altfel as muri de cald.
Exact aceleasi metode folosesc si eu,dar e bine de aflat cum fac alte mamici |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Uite asa Roxanel attached the following image(s):
|
|
| A, da.Acuma stiu.Mi se pare ca da si luciu...am vazut o madama facandu-se la un show room. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/24/2006 Mesaje: 88
| Eu am parul drept, odata ma batea gandul sa-l fac permanent, mi-a trecut destul de repede, stiu ca permanentul strica parul (abia si-a revenit dupa suvite decolorate). La sfatul unei prietene mi-am cumparat bigudiuri cu arici si se pun foarte usor, gasiti diferite marimi, eu mi-am luat mici pentru ca am parul scurtut, si nici macar nu ramane dunga aia de la bigudiu (mie asa imi ramanea de la cele obisnuite) sa va uitati prin magazine pe la cosmetice acolo le gasiti, mie chiar imi plac, eu le pun in fiecare dimineata si de felul meu sunt foarte comoda. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/16/2006 Mesaje: 43
| elida, sfatul meu este urmatorul :nu-ti fa parul permanent !!!!!!!!!!!!!!! NU NU NU SI IAR NU dece? pt ca lam avut eu si vreau sa spun ca nu-mi mai trebuie in viata mea, asta e o experienta care am traitoo inaite de nunta cu 3 luni nu-mi statea parul nici de o culoare parca eram o oiae si imi venea sa mi-l tai cind ma uitam in oglinda (am mers la coafor sa mil faca)( sa nu crezi ca mi l-am facut acasa ),apoi am ajuns la stilist la un salon renumit in iasi ca sa ma descotorosesca de claia de par ,mia trebuit un an jumatete sa scap de permanet si de paruul ars din cauza solutiei acum arat destul de bine zic eu,,, am incredere numai intr-o singura fata ca imi face parul bine . Este adevarat ca sint unele persoane care le sta bine cu parul cret le admir dar mie numi sta bine asa ca inca un sfat:cumparati 50 de bigudiuri(exagerez cred ca vreo 25 iti ajung ) puneti-le in par si daca iti sta bine cu parul cret fati-l daca nu stai linistita si iti pui parul pe bigudiuri si lasal lins de la mama natura cum ii el ca e mai bine nu crezi ?? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Roxanel wrote:Uite asa
Roxanel . exact aceeasi placa de intins parul am si eu...si imi e foarte utila. De cate ori plec undeva, imi intind foarte repede parul cu ea ,cam 20 minute (si am la par in cap...si de imprumutat )
Uitati cum imi sta parul dupa ce il intind cu aceasta placa si cum il am eu natural. TatyKS attached the following image(s):
|
|
| Da, se vede diferenta...ce frumos!Si al meu e cam zburlit de la natura ,cred ca o sa-mi iau si eu unealta |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Frumos, taty. Are par mult ca am vazut-o live.
Mie mi-e frica sa nu-mi ard parul cu aceasta placa de intins. Nu am folosit-o niciodata, dar imi trebuiesc ajutoare ca si eu am par bogat. Daca ma apuc sa-l intind singurica, cred ca ma iau transpiratiile pana-l termin. |
|
| am vazut ca sunt de doua feluri, cu placa de ceramica si cu placa de inox.Cica aia de ceramica nu arde. |
|
|