Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Pfff.....foarte trist subiectul .Eu am urmarit,nu mai mult de cateva minute,imagini de la inmormantarea copilasului...Am plans o ora...Durerea parintilor si a bunicilor era de nedescris...Nu e posibil sa se intample asa ceva.Daca un copilas moare din cauza unei banale investigatii(neinvazive),ce pretentii sa mai am in caz de o interventie chirurgicala...Ce m-a deranjat cel mai tare e ca reprezentatnul acestui centru vorbea cu o nonsalanta greu de inteles.De parca se stricase un calculator si se cautau vinovatii.Lor le pasa mai mult de imaginea unei blestemate de firme decat de moartea unui copil si durerea unei familii. Draga doamna...cea cu e-mail-ul...va garantez ca nici eu si nici un cunoscut de-al meu nu va trece vreodata pragul "clinicii"pe care o aparati cu atata patos...Si nici unul din pacientii mei sau cunostintele acestora...Ca doar am dreptul sa le recomand serviciile cele mai bune...Respect si "Somn dulce!"
PS:E ingrozitor cati copii mor anual,in Romania,din culpa medicala...Ma doare sufletul cand citesc despre zeci si sute de familii distruse de inconstienta unui medic sau din cauza unui sistem sanitar bolnav,el insusi.Nu stiu ce se poate face...de unde ar trebui sa inceapa schimbarea...sa nu se mai intample atatea nenorociri.. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Alyna wrote:....
PS:E ingrozitor cati copii mor anual,in Romania,din culpa medicala...Ma doare sufletul cand citesc despre zeci si sute de familii distruse de inconstienta unui medic sau din cauza unui sistem sanitar bolnav,el insusi.Nu stiu ce se poate face...de unde ar trebui sa inceapa schimbarea...sa nu se mai intample atatea nenorociri..
Alyna, sunt de acord cu tine: prea multi copii mor in spitalele din Romania..... In privinta schimbarii...cred ca ar trebui inceput cu oamenii care lucreaza in sistem ! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| TeosOf wrote:Cred ca ar trebui sa se aplice pedepse serioase, nu mustrare sau avertisment.
asa cred si eu. |