Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ei sunt albinutele noastre
Adriana, super centralizarea si raportarea pe fiecare luna pt fiecare copil |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Adriana, multumim pentru tabel! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Cu placere ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ce tabel frumos ne-ai facut! Mii de multumiri! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| cute_baby_of_mine wrote:Avem nevoie de muschetari trasi prin inel, ca doar n-o sa indoim calutii!
Mda....musketari, zici, sau balerini ? Ia uitati-va la musculita mea de 10.400 - la Tusnad (in poze intotdeauna a aratat mai buffy decat in realitate):

Adriana,
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ma uit la el si-l vad pe Tudor peste cateva luni. Cu piciorusele fara pliuri proeminente, dar suficient de... carnoase. Eu zic ca arat foarte bine, Elle! Cat despre balet... Balsoi Teatr e putin mai la est... |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| stele_pe_cer wrote:Mda....musketari, zici, sau balerini  ? Ia uitati-va la musculita mea de 10.400 - la Tusnad (in poze intotdeauna a aratat mai buffy decat in realitate):
Mai Stelute, dar Matei e un scumpel si nu pare musculita deloc. Va lua ochii fetelor cu talia lui |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| musculita de matei nu e chiar musculita...arata f bine |
|

| Fetelor, sa vedeti in Bucuresti cat de babani sunt copilasii de varsta lui Matei...ne eclipseaza pur si simplu .Va multumesc pt.complimente, dar sa stiti ca in realitate kiar suntem musculite...sau numai in mintea mea o fi ramas musculita de 2.850 kg, cu cat l-am nascut...cel mai pricajit bebel din maternitate din martie 2005 !
Cute, de-ai sti cat de mult mi-ar placea ca Matei sa imbratiseze arta...iar baletul pt.mine este un punct atat de vulnerabil...kiar mai devreme, uitandu-ne la Tv la un film, ii sugeram lui Eugen ...niste bilete la balet...sa vedem cand se va materializa ! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Cat despre balet... Balsoi Teatr e putin mai la est...
Sa te-auda Dumnezu si sa-i dea si lui talent si ambitie ! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Stele, Matei arata foarte bine, ce-ti veni, zau? |
|

| Alina wrote:Stele, Matei arata foarte bine, ce-ti veni, zau?
Multumim , dar luna trecuta nu numai ca nu a luat in greutate, dar a mai si scazut, si dupa ce ca sunt obsedata de cand il am pe Matei cu greutatea, mai si scade...iar acum o dam si pe nazuri, ca deh...trebuie sa se amunte cumva si cea de-a treia maseluta, nu?
Multa lume in parc imi spune ca nu e slab, dar nici gras.Dar cand ne-am intors de la Sovata acum 3 saptamani, nu imi venea sa cred ce tras era la fata, si pana si picorusele i se subtiasera...si mama a observat scaderea drastica in greutate.
Obsesia asta imi va ramane si pentru urmatorul copil...si acum, cantarindu-l pe Matei ma gandesc pe urmatorul il pun pe cantar din prima zi de cand il aduc acasa, si nu mai intarc eu puiul din cauza nestiintei medicilor !O sa ii dau laptic pana la loc comanda....pana o sa ajung si eu ca tine, Alina, la mult peste 1 an...Doamne ajuta sa fie asa ! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| stele_pe_cer wrote:O sa ii dau laptic pana la loc comanda....pana o sa ajung si eu ca tine, Alina, la mult peste 1 an...Doamne ajuta sa fie asa  !
M-ai omorat, ; tot e bine, acum rad ... Sa te ajute Dumnezeu, Stele si sa ma intreci la alaptat!!!
|
|

| Alina wrote: Sa te ajute Dumnezeu, Stele si sa ma intreci la alaptat!!!
Asa sa imi ajute ..multumesc de urare Alina, kiar imi doresc foarte mult ca la urmatorul copil sa nu repet greselile de la primul! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| tare fain tabelu muntumim Adriana stele matei arata tare bine, poate vrea sa fie fotomodel |
|
|