Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Dana, multumesc mult pentru ajutor. Nu prea am mai avut timp de actualizari, actualizasem eu ceva, dar nu tot si de aceea nu am postat ultima versiune.
Acum am actualizat tot, m-am mai inspirat si de la tine, asa ca cred ca e OK.
Oricum, multumesc mult pentru ajutor si scuze tuturor musculitzelor ! Nu o sa se mai intample |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| AdrianaC wrote:Dana, multumesc mult pentru ajutor. Nu prea am mai avut timp de actualizari, actualizasem eu ceva, dar nu tot si de aceea nu am postat ultima versiune. Acum am actualizat tot, m-am mai inspirat si de la tine, asa ca cred ca e OK. Oricum, multumesc mult pentru ajutor si scuze tuturor musculitzelor ! Nu o sa se mai intample
Cu placere Am sa scot tabelul de la mine, sa nu ingreuneze incarcarea. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Dana, era OK, nu trebuia sa il scoti ca nu ingreuna nimic. In plus, ai muncit ceva la el Sper ca nu te-ai suparat pe mine . Uite, daca e ceva, iti dau fisierul pe mail si daca raman in urma cu actualizarile il mai actualizezi tu, daca ai timp. Ce zici? |
|

| AdrianaC wrote:Dana, era OK, nu trebuia sa il scoti ca nu ingreuna nimic. In plus, ai muncit ceva la el  Sper ca nu te-ai suparat pe mine  . Uite, daca e ceva, iti dau fisierul pe mail si daca raman in urma cu actualizarile il mai actualizezi tu, daca ai timp. Ce zici?
Vai, Adriana, cum sa ma supar Pentru mine a fost o relaxare, pt ca-mi place sa lucrez cu excel, iar tu esti destul de ocupata sa tii urma tuturor musculitelor
|
|

| Cred ca raman tot mai putine musculite sub 1 an
Am fost la doctor (cu 2 zile avans) si am facut bilantul: 7.4 kg (am pus 300 g in 3 saptamani - foarte bine - pt ca media e de 250g/luna dupa 8 luni), 75 cm - cred ca masurat-o aiurea data trecuta, CC - 45 cm, CT - 43 cm si un indice de musculita 0,85 ( a crescut de la 0,82 si speram ca pana la un an sa fie 0,9) Dna doctor e multumita de ea, mai ales ca nu a fost bolnava deloc (exceptand mucutii "furati" de la tati si de care am scapat intr-o saptamana)
Avem si 2 dintisori (unul proaspat, de azi)
Pupici la musculite
 |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pupici musculitei Miru...de la o musculita sub 1 an ,inca! Ia uite pe unde umbla Zana Maseluta! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| danab wrote:Avem si 2 dintisori (unul proaspat, de azi)
Felicitari pentru dintisor, iepurasule!
 |
|

| Miri wrote:Pupici musculitei Miru...de la o musculita sub 1 an ,inca! Ia uite pe unde umbla Zana Maseluta!
Multumim, Miri si Kiki
Miri, ii dam pauza sa mearga si la voi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| felicitari miru |
|

| O asteptam Dana, dar nu-i mai dam drumul pina la primavara, dupa ce vine! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari, Miru... si pentru greutate si pentru dintisor... Acuma, sincer, unde ati agatat-o pe Zana? Nu care cumva ne cauta la Suceava exact cand eram noi plecate si ne-ati furat-o?? |
|

| kali wrote:Felicitari, Miru... si pentru greutate si pentru dintisor... Acuma, sincer, unde ati agatat-o pe Zana? Nu care cumva ne cauta la Suceava exact cand eram noi plecate si ne-ati furat-o?? Cred ca da, ca a iesit dintisorul imediat ce ne-am intors de acolo.
 |
|

| Musculita Sara, la 1 an, are 8800 g si 78 de cm.Dinti....niciunul! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari, Sara, fetita frumoasa! Cat despre dinti... vin ei... nu au incotro. |
|

| Multumim ,Oana! |
|
|