Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Da si eu, tot am zis ca-i o gluma gen 1 aprilie. Oana. Ce sa zic, am ramas paf... se pare ca oricui i se poate intampla, mai grav e ca se intapla cand nici macar nu visezi, cand crezi ca totul era perfect. Da, viata te poate duce si unde nu iti doresti...
Nu-s eu in masura sa dau sfaturi de genul, insa iti doresc mult bine si multa putere in a lua decizia corecta, cu siguranta iti este/va fi foarte greu cu divortul si viata de dupa; -asta daca nu reusesti sa mai gasesti putina incredere si tolerenta pentru el, pentru a va regasi...
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc pentru sustinere .NU exista o alta femeie intre noi. Vom lua o pauza sa ne punem ordine in sentimente ,ganduri si unde-o mai fi .Nu e o tragedie ,e un fapt de viata ,2 oameni nu s emai inteleg ,nu s emai iubesc -asa vad eu .Multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si restul le traim asa cum vin . Nu renunt usor ,dar nici nu stau asa in virtutea inertiei de dragul copiilor si al comfortului asa cum v-am mai zis . Gata !Nu mai zic nimic .Urati-mi succes ,urmeaza o perioadar grea. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana multa putere, ca sa poti trece peste perioada asta grea.Sunt alaturi de tine,orice hotarare vei lua |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mult succes,minte luminata sa-ti dea Dumnezeu,spirit liber si linistit si zile usoare si fericite! |
|
| Doamne ajuta !Va multumesc ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Draga Oana, sa crezi ca-ti scriu din suflet.
Daca te simti dezorientata, unde ti-e busola? Daca te simti pierduta, unde iti e harta?
Intr-un astfel de moment de cumpana se lamuresc prioritatile. Ele ies la suprafata ca si uleiul deasupra apei. Daca te rogi sa-ti ajute Dumnezeu, sa stii ca El te-asculta, insa uneori credinta se incearca prin foc. Da, dragostea doare, da, se raceste si te doare si asta. Sunt realitati. Pentru fiecare. Depinde de fiecare femeie cum isi gaseste intelepciunea sa coninue. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Trist ! Nu doresc nimaniu sa activeze topicul asta ! Insa ....
Oana, sa iti dea Dumnezeu gandul cel bun, intelepciunea si puterea necesara sa iesi zambind tu si cei dragi tie din situatia asta ! Stiu ca VOI stiti de ce aveti nevoie sa va regasiti ! Si daca tu stii ca deja ai facut tot ce a depins de tine sa va mentineti " one happy family " si nu a fost suficient .... atunci putere, rabdare , intelepciune iti doresc ! Dupa furtuna totdeauna iese soarele !! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Este foarte greu cand ceva se stinge acolo la inima dar nici un nou inceput nu este imposibil.Sunt alaturi de tine si sunt sigura ca vei lua cea mai buna hotarare.Daca insa il mai iubesti si simti ceva ptr acest om nu te lasa ci lupta sa-l recastigi ..sunt si sigura ca vei reusi. Astept vesti bune ptr amandoi!! |
|
| Nu sunt ok sufleteste .Cand o sa ma simt in stare o sa va sciru.Multumesc pt tot! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Oana, am tot citit si eu de cateva zile, dar chiar nu stiu ce as putea sa iti spun... Iti trebuie ceva curaj sa faci pasul asta cu 2 copii relativ mici... Cred ca cel mai tare va suferi baiatul, pentru ca e la varsta la care incepe sa puna intrebari si nu stiu daca o sa poata sa inteleaga de ce mami si tati nu mai stau impreuna... Trebuie sa ai mare grija, mai ales cu el, sa nu il afecteze foarte rau emotional... Poate ar trebui sa vorbesti cu un psiholog...
Daca deja ai pus in balanta si avantajele si dezavantajele si cand ai tras linie ai mai multe dezavantaje... atunci inseamna ca ai luat decizia corecta si iti doresc putere sa treci peste asta si sa fie bine in continuare...
|
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| oanamaria wrote:Nu sunt ok sufleteste .Cand o sa ma simt in stare o sa va sciru.Multumesc pt tot!
Oana |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fruntea sus, Oana! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449