Clubul mamicilor singure
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Monday, October 13, 2014 11:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Da si eu, tot am zis ca-i o gluma gen 1 aprilie. sorryOana.
Ce sa zic, am ramas paf... se pare ca oricui i se poate intampla, mai grav e ca se intapla cand nici macar nu visezi, cand crezi ca totul era perfect. Da, viata te poate duce si unde nu iti doresti...

Nu-s eu in masura sa dau sfaturi de genul, insa iti doresc mult bine si multa putere in a lua decizia corecta, cu siguranta iti este/va fi foarte greu cu divortul si viata de dupa; -asta daca nu reusesti sa mai gasesti putina incredere si tolerenta pentru el, pentru a va regasi...
computerlove

oanamaria
Scris: Monday, October 13, 2014 11:28 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Va multumesc pentru sustinere .NU exista o alta femeie intre noi.
Vom lua o pauza sa ne punem ordine in sentimente ,ganduri si unde-o mai fi .Nu e o tragedie ,e un fapt de viata ,2 oameni nu s emai inteleg ,nu s emai iubesc -asa vad eu .Multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si restul le traim asa cum vin .
Nu renunt usor ,dar nici nu stau asa in virtutea inertiei de dragul copiilor si al comfortului asa cum v-am mai zis .
Gata !Nu mai zic nimic .Urati-mi succes ,urmeaza o perioadar grea.Cheek Kiss
mirela74chris
Scris: Monday, October 13, 2014 11:31 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Oana multa putere, ca sa poti trece peste perioada asta grea.Sunt alaturi de tine,orice hotarare vei luailoveyou
marivic
Scris: Monday, October 13, 2014 3:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mult succes,minte luminata sa-ti dea Dumnezeu,spirit liber si linistit si zile usoare si fericite!angel
oanamaria
Scris: Monday, October 13, 2014 5:05 PM
Nivel

Doamne ajuta !Va multumesc !Cheek Kiss
sousourel
Scris: Monday, October 13, 2014 5:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Draga Oana, sa crezi ca-ti scriu din suflet.

Daca te simti dezorientata, unde ti-e busola? Daca te simti pierduta, unde iti e harta?

Intr-un astfel de moment de cumpana se lamuresc prioritatile. Ele ies la suprafata ca si uleiul deasupra apei. Daca te rogi sa-ti ajute Dumnezeu, sa stii ca El te-asculta, insa uneori credinta se incearca prin foc. Da, dragostea doare, da, se raceste si te doare si asta. Sunt realitati. Pentru fiecare. Depinde de fiecare femeie cum isi gaseste intelepciunea sa coninue.
Maria & Mario
Scris: Monday, October 13, 2014 7:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
uff Trist ! Nu doresc nimaniu sa activeze topicul asta ! Insa ....

Oana, sa iti dea Dumnezeu gandul cel bun, intelepciunea si puterea necesara sa iesi zambind tu si cei dragi tie din situatia asta ! Stiu ca VOI stiti de ce aveti nevoie sa va regasiti ! Si daca tu stii ca deja ai facut tot ce a depins de tine sa va mentineti " one happy family " si nu a fost suficient .... atunci putere, rabdare , intelepciune iti doresc !
Dupa furtuna totdeauna iese soarele !! Buddy1
shirel
Scris: Wednesday, October 15, 2014 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Este foarte greu cand ceva se stinge acolo la inima dar nici un nou inceput nu este imposibil.Sunt alaturi de tine si sunt sigura ca vei lua cea mai buna hotarare.Daca insa il mai iubesti si simti ceva ptr acest om nu te lasa ci lupta sa-l recastigi ..sunt si sigura ca vei reusi.Cheek Kiss computerlove Astept vesti bune ptr amandoi!!
oanamaria
Scris: Wednesday, October 15, 2014 2:30 PM
Nivel

Nu sunt ok sufleteste .Cand o sa ma simt in stare o sa va sciru.Multumesc pt tot!Cheek Kiss
AdrianaC
Scris: Wednesday, October 15, 2014 3:17 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Oana, am tot citit si eu de cateva zile, dar chiar nu stiu ce as putea sa iti spun... Iti trebuie ceva curaj sa faci pasul asta cu 2 copii relativ mici... Cred ca cel mai tare va suferi baiatul, pentru ca e la varsta la care incepe sa puna intrebari si nu stiu daca o sa poata sa inteleaga de ce mami si tati nu mai stau impreuna... Trebuie sa ai mare grija, mai ales cu el, sa nu il afecteze foarte rau emotional... Poate ar trebui sa vorbesti cu un psiholog...

Daca deja ai pus in balanta si avantajele si dezavantajele si cand ai tras linie ai mai multe dezavantaje... atunci inseamna ca ai luat decizia corecta si iti doresc putere sa treci peste asta si sa fie bine in continuare...

Cray
bereea
Scris: Wednesday, October 15, 2014 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
oanamaria wrote:
Nu sunt ok sufleteste .Cand o sa ma simt in stare o sa va sciru.Multumesc pt tot!Cheek Kiss

Oanacomputerlove
Anelise
Scris: Wednesday, October 15, 2014 4:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fruntea sus, Oana! iloveyou
kali
Scris: Wednesday, October 15, 2014 4:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2
marivic
Scris: Wednesday, October 15, 2014 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
OANA Cheek Kiss SimplyLove computerlove
roxinthya
Scris: Wednesday, October 15, 2014 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Oana angel computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.