Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Mananca mult timp la san? Al meu maaax 20 min, azi m-a surprins cu 26 min dar cred ca e saltul de la 8 sapt si mai suzeteaza. Dar noaptea cam 15 min si gata, ia sooomn uneori il mai tin eu ca sa ma asigur ca papa bine sa doarma destul apoi, dar nu e nevoie.. Cam tot asa, 20 min aprox. Noaptea mai putin 10-15 min dar cred ca trage mai repede lapticul, am observat ca se goleste sanul mai rapid.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Inawar wrote: Cam tot asa, 20 min aprox. Noaptea mai putin 10-15 min dar cred ca trage mai repede lapticul, am observat ca se goleste sanul mai rapid.
Tre sa incep sa mai folosesc pompa sa am o rezerva la congelator. N-am mai folosit-o... si sper sa reusesc sa scot cum trebuie, macar asa cate 60ml sa pun in pungute (alea le am deja dar n-am folosit deloc). Vine botezuuuul... si caut rochie si ma gandesc si la alaptat. Va sta mai mult in camera cu soacra mea, poate mai papa bibe poate alaptez, sa vedem cum va fi. N-a mai papat bibe de la o lunita, inainte de craciun, cand mai pompam si ii dadeam si asa uneori. Sper sa il accepte inca.. |
|
| Andreea06 wrote:Cred ca e f devreme acum.. nu ies undeva dupa 6 luni incolo? Sau stiu eu prost? Cam asa, pe la 6 luni dar incet, incet dintisorii isi fac loc sa iasa :) M-am uitat la gingiute si in zona incisivilor e ascutita cu varf si sunt pete rosii. Asta e semn ca acolo o sa apara. |
|
| Andreea06 wrote:
Tre sa incep sa mai folosesc pompa sa am o rezerva la congelator. N-am mai folosit-o... si sper sa reusesc sa scot cum trebuie, macar asa cate 60ml sa pun in pungute (alea le am deja dar n-am folosit deloc). Vine botezuuuul... si caut rochie si ma gandesc si la alaptat. Va sta mai mult in camera cu soacra mea, poate mai papa bibe poate alaptez, sa vedem cum va fi. N-a mai papat bibe de la o lunita, inainte de craciun, cand mai pompam si ii dadeam si asa uneori. Sper sa il accepte inca..
Acum o saptamana am pus pompa dupa o luna de pauza. Am fost la restaurant si nu vroiam sa ne intrerupa fix cand aduce ospatarul mancarea. Acolo nu aveam unde sa alaptez decat daca mergeam in masina in parcare. I s-a facut foame dar nu prea a vrut biberonul, pana la urma a papat jumate. Parca nu mai stia sa traga din el, il impingea cu limba afara... sau nu-i mai place. Pt botez sa alegi o rochie care o poti folosi usor la alaptat. Tin minte de la o prietena care a avut botezul anul trecut si se chinuia sa scoata rochia ca sa alapteze. Avea fermoar la spate.
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea, am citit pe un grup de pants astia nr3, dar erau multe mamici nemultumite ca scapa mult pipi mai ales noaptea. Ziceau ca pt pants cel mai ok e de la 6 luni in sus.
Cred ca piciulica e la puseu a dormit 8h40m in ultimele 24 de ore si cum il luam de la san urla cat putea. Activ a supt vro 3 ore si putin dar a stat vro 6 ore defapt si doar m-a inghiontit cu picioarele sau ciupit. Stangu ma ustura aiaiai. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea06 wrote:Ce frumos ca faceti asa primavara botezul.. eu m-am temut parca sa astept atat, mi s-a parut mult.. ca as fi vrut undeva martie, sa aiba bebe 3 lunite.. dar postul asta mi-a dat tot peste cap. O fi bine si iarna.. pana acum n-a racit, sper sa continuam asa. La biserica sa se grabeasca preotul cu statul dezbracat si sa nu mi-l scalde de tot, doar sa il ude pe capusor. Uf, ingerasul meu imediat e crestinat.. Inawar, scutecele acelea boy sunt chilotei? Se trag pe picioare? Am vazut ceva huggies boy pants nr 3 de la 6 kg. Acus facem 6 :) La bebetei sunt reduceeeri la huggies. Laura, esti bine?
Eu sunt relativ bine (trecand peste faptul ca a murit bunica duminica si nu am avut cum sa merg la inmormantare ), tati in schimb se pare ca nu prea e bine. L-au ajuns ”greutatile vietii” din urma, realizeaza ca a avea copil nu e asa simplu si se pare ca a intrat el in depresie postnatala in loc de mine. In fine, om trai si-om vedea ce va fi... eu nu mai comentez nimic. |
|
| laura513 wrote:Noi botezul il facem in mai, sa fie caldut si verde si frumos... si sa putem face si cununia religioasa, daca va mai fi cazul ca la cat de ”bine” ne intelegem momentan, Dumnezeu cu mila!
Stai linistita ca nici noi nu o ducem mai roz dar stim amandoi ca e stresul de vina si nu punem asa la suflet orice vorba aruncata aiurea. Dupa 12 ore de stat numai cu bebe in brate nu mai gandesc deloc coerent si ma frustrez tare si ca nu pot sa caut lucruri pt botez/cununie decat ft putin de pe telefon pana seara cand il mai ia sotul cate 30 min pana incepe iar plansul isteric si se mai calmeaza doar la san. Mie dor de pacea din casa de dinainte dar vine ea inapoi |
|
| laura513 wrote:Eu sunt relativ bine (trecand peste faptul ca a murit bunica duminica si nu am avut cum sa merg la inmormantare ), tati in schimb se pare ca nu prea e bine. L-au ajuns ”greutatile vietii” din urma, realizeaza ca a avea copil nu e asa simplu si se pare ca a intrat el in depresie postnatala in loc de mine. In fine, om trai si-om vedea ce va fi... eu nu mai comentez nimic.
Eeei o sa ii vina lui toti piticii acasa, s-a panicat acum un pic cum se intampla de fel la inceput de sarcina? :)) fii tu cea inteleapta acum si ajuta-l sa nu mai vada totul asa negru. Ai obtinut banutii de la munca? |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Inawar wrote:Dar ce varsta are? Mie mi-e cam frica de momentul in care o sa muste De pe la 3 luni saliveaza mai tare si mai nou face bale. Cred ca il mananca si gingiutele ca imi prinde degetul si apasa cu forta, parca ar avea dinti, dar inca nu a iesit nimic. Acum are 10l3s,dar de la 9 luni de cand au aparut dintisorii musca.Primul dinte l-am observat dupa ce m-a muscat si mi-a dat sangele! |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Noua ne-au spus la cursul lamaze ca nu e un lucru prea cunoscut dar sunt multi tatici care asemeni mamicilor fac o usoara depresie dupa venirea bebelui. Pt depasirea momentului (valabil atat pt mamici cat si pt tatici) este imperios necesar sa comunici cu partenerul, sa nu te intetiorizezi - sa discutati cum si ce simtiti, atat cat puteti sa discutati si despre alte subiecte decat bebe si cel mai important, sa iesiti zilnic din casa, impreuna, toti 3, in mici plimbari. Daca starea de depresie nu dispare in 2 saptamani se recomanda vizita la un terapeut.
Sper sa treceti repede peste! Si condoleante pt pierderea suferita
laura513 wrote:Eu sunt relativ bine (trecand peste faptul ca a murit bunica duminica si nu am avut cum sa merg la inmormantare ), tati in schimb se pare ca nu prea e bine. L-au ajuns ”greutatile vietii” din urma, realizeaza ca a avea copil nu e asa simplu si se pare ca a intrat el in depresie postnatala in loc de mine. In fine, om trai si-om vedea ce va fi... eu nu mai comentez nimic. |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Buna, mamici! Astazi implinim 3 lunite frumoase, si se pare ca ne confruntam cu puseul aferent...mananca aprox 30 ml lapte pe ora si e super maraita, plange fara motiv. Colici nu a mai avut de vreo 2 saptamani, sunt exclusi de la cauze.sper sa treaca mai repede perioada puseului caci e obositor tareee |
|
| alexutza_88 wrote:Buna, mamici! Astazi implinim 3 lunite frumoase, si se pare ca ne confruntam cu puseul aferent...mananca aprox 30 ml lapte pe ora si e super maraita, plange fara motiv. Colici nu a mai avut de vreo 2 saptamani, sunt exclusi de la cauze.sper sa treaca mai repede perioada puseului caci e obositor tareee
Off, am citit ca e tare greu puseul de 3 luni, multa lume se teme de el. Eu m-am plans de toate pana acum, nu vreau sa imi inchipui cum o sa fie asta. Cred ca il pun pe tati sa isi ia concediu
LE: la cat mai multe lunits frumoase cum e cu salteluta de jucat? Ii place? |
|
| Mamici voi ce faceti cu pampersii ramasi? Am multisori nr 1 de 3 game diferite, i-as dona dar nu stiu unde cum.. sa mai eliberez spatiul. Ma si tem sa iau pachete mai mari de 80 buc, ca imediat creste din el.. acum e imediat la limita de nr 2.. oare nr 3 il tin o perioada mai mare? Cateva luni bune? :)
Deja incerc sa le asez altfel toate, ce hainute i-au ramas mici si in dulapul meu sa scot cele de gravida ca deja cad de pe mine pantalonii. S-a retras f bine burtica. O sa fiu mai zen la cautat rochita weekendul asta :)
Si sunt zeeeen si cu soacra, dar ferma in raspunsuri si decizii.. sunt tare mandra de mine.
Alina, o sa trecem noi cumva si de puseul de 3 luni. Eu nu prea l-am simtit pe primul.. si acum iar observ ca face din lucrurile ce tre sa le invete dar nu il vad mai marait neaparat. Poate la tine se intoarce roata daca a fost rau pana acum sa fie f usor acus.. colicii astia sa treaca.
Eu am inceput sa mai sar mese de colief, noaptea 2 mese consecutive sunt fara (pe la 3-4 si 7-8 dimi).. si in timpul zilei cate una mai sar. Mi se pare ca nu mai are.. cand termin sticluta asta il las fara sa vad. O fi de ajuns doar espumisan de acum.. |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:Off, am citit ca e tare greu puseul de 3 luni, multa lume se teme de el. Eu m-am plans de toate pana acum, nu vreau sa imi inchipui cum o sa fie asta. Cred ca il pun pe tati sa isi ia concediu LE: la cat mai multe lunits frumoase cum e cu salteluta de jucat? Ii place?
Multumim pt.urari!!! e incantata de salteluta, se amuza maxim. da si din maini si din picioare sa atinga jucariile. buna solutie salteluta! |
|
| Andreea06 wrote:Mamici voi ce faceti cu pampersii ramasi? Am multisori nr 1 de 3 game diferite, i-as dona dar nu stiu unde cum.. sa mai eliberez spatiul. Ma si tem sa iau pachete mai mari de 80 buc, ca imediat creste din el.. acum e imediat la limita de nr 2.. oare nr 3 il tin o perioada mai mare? Cateva luni bune? :) Deja incerc sa le asez altfel toate, ce hainute i-au ramas mici si in dulapul meu sa scot cele de gravida ca deja cad de pe mine pantalonii. S-a retras f bine burtica. O sa fiu mai zen la cautat rochita weekendul asta :) Si sunt zeeeen si cu soacra, dar ferma in raspunsuri si decizii.. sunt tare mandra de mine. Alina, o sa trecem noi cumva si de puseul de 3 luni. Eu nu prea l-am simtit pe primul.. si acum iar observ ca face din lucrurile ce tre sa le invete dar nu il vad mai marait neaparat. Poate la tine se intoarce roata daca a fost rau pana acum sa fie f usor acus.. colicii astia sa treaca. Eu am inceput sa mai sar mese de colief, noaptea 2 mese consecutive sunt fara (pe la 3-4 si 7-8 dimi).. si in timpul zilei cate una mai sar. Mi se pare ca nu mai are.. cand termin sticluta asta il las fara sa vad. O fi de ajuns doar espumisan de acum..
Eu am 6 pachete de nr2 cu 66 bucati sper sa apuce sa le foloseasca pe toate oricum dupa astea ii iau direct nr 3 ca se suprapun putin..
Nici noi nu ii mai dam de colici decat asa vro 2 mese pe zi, noaptea deloc si cand e balonat ii mai dam asa 7-8 pic de espumisan. Colicalminul mai are doar pt cateva mese si nu ii mai iau. Ramanem doar cu probioticul.
Scaun tot asa la cateva zile face? Vad ca a rarit si al meu la 1/zi de la 2-3. Si e galben cu ceva bulgarasi verzi, hmm. Nu as zice ca papa la san doar laptic de inceput pt ca sta destul de mult la san. |
|
|