Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Dana_ wrote:
In pozitia culcat pe lateral il alaptez cam tot timpul , mie asa imi e mai comod Nu stiu daca am retinut bine...voi faceti botezul peste cateva luni ? Noi am vrea prin iunie cand ar fi si alti membrii ai familiei acasa dar nu stiu daca e ok asa tarziu..
Pe 28 aprilie avem noi. Mai devreme nu am pus ca incepe postul pastelui si noi facem si cununia civila atunci. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:
Maine depun dosarul si intreb iar :) De unde ti-ai luat bustiera pt alaptat ? Online am vazut dar as vrea in magazin sa pot proba
De pe amazon.. Asa mai sunt in h&m |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Dana_ wrote:Ma bucur ca nu sunt singura Ce bebelina frumoasa ai Multumesc! Si bebe al tau este foarte frumos ! |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| alina89 wrote:Picioare si pumni nu iti iei intruna? Eu am impresia ca al meu vrea sa ma scuteasca de bani la dentist.  mi-a facut si rani la maini, nu stiu cum a reusit cu unghiile proaspat taiate, iar de sani ma ciupeste valeeeeu Apropo, voi reusiti sa alaptati din pozitia culcat pe laterala, e asa laudata de toata lumea, dar parca mi se pare asa incomoda, trebuie mai mult practice cred..
Cand se intinde si da din picioare si ma loveste mai ales in zona sanilor ii exlpic ca o sa ramana fara ”biberoane” si ca nu e frumos sa lovim lapticul Nu intelege ea nimic dar eu totusi ii explic Oricum vorbesc cu ea si ii explic tot ce fac si lumea zice ca-s nebuna Unghiile mereu sunt taioase, ii cresc foarte repede, zgarie foarte tare, i le tai la cateva zile si tot degeaba.
Cat despre alaptatul culcat si pe o parte, hmm.. eu am sanii foarte mici si nu prea pot sa fac asta decat daca o lipesc de mine cu totul. Trebuie sa am grija sa nu misc pentru ca altfel ii iese mamelonul din gurita. E incomoda ca tre sa stau fixa, ca altfel ar fi ok. Oricum, noaptea cand se trezeste si vrea sa pape ma ridic in fund si o iau in brate, ca daca o alaptez asa culcat ia cateva guri de lapte si adoarme la loc (si adorm si eu si probabil ma misc putin si nu mai stau exact cum trebuie ca sa poata papa) si scapa sanul din gura, iar peste juma de ora ma trezeste iar. Deci ma ridiiic, cu rabdare si ambitie si ii dau sa pape cum trebuie ca sa prind si eu 2-3 ore de somn mai apoi.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Dana_ wrote:
In pozitia culcat pe lateral il alaptez cam tot timpul , mie asa imi e mai comod Nu stiu daca am retinut bine...voi faceti botezul peste cateva luni ? Noi am vrea prin iunie cand ar fi si alti membrii ai familiei acasa dar nu stiu daca e ok asa tarziu..
Noi botezul il facem in mai, sa fie caldut si verde si frumos... si sa putem face si cununia religioasa, daca va mai fi cazul ca la cat de ”bine” ne intelegem momentan, Dumnezeu cu mila! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| alina89 wrote:
Pe 28 aprilie avem noi. Mai devreme nu am pus ca incepe postul pastelui si noi facem si cununia civila atunci.
Si noi tot spre sfarsitul lui aprilie vrem sa facem botezul, pe 22 mai exact. Duminica e si reducere 15%. Bebe va avea 7 luni atunci, maricel dar nu am vrut iarna, sa fie mai placut afara si sa nu fie post. |
|

| Ce frumos ca faceti asa primavara botezul.. eu m-am temut parca sa astept atat, mi s-a parut mult.. ca as fi vrut undeva martie, sa aiba bebe 3 lunite.. dar postul asta mi-a dat tot peste cap. O fi bine si iarna.. pana acum n-a racit, sper sa continuam asa. La biserica sa se grabeasca preotul cu statul dezbracat si sa nu mi-l scalde de tot, doar sa il ude pe capusor. Uf, ingerasul meu imediat e crestinat..
Inawar, scutecele acelea boy sunt chilotei? Se trag pe picioare? Am vazut ceva huggies boy pants nr 3 de la 6 kg. Acus facem 6 :) La bebetei sunt reduceeeri la huggies.
Laura, esti bine? |
|

| Eu in pozitia culcat pe laterala alaptez cel mai des. Pe bebe il aduc la piept cu capul lui sprijinit de bratul meu. Cu cealalta mana tin sanul drept la tinta altfel ii pica Ma si aplec usor catre el ca sa ajunga mai bine. E foarte comod asa, imi pun si o perna suplimentara sa am capul usor ridicat iar noaptea adorm in timp ce el papa. Ziua cand papa si e agitat atata isi misca mana libera, ma zgarie pe piept, trage de maieu.. sper ca e doar o etapa :) |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Inawar wrote: Si noi tot spre sfarsitul lui aprilie vrem sa facem botezul, pe 22 mai exact. Duminica e si reducere 15%. Bebe va avea 7 luni atunci, maricel dar nu am vrut iarna, sa fie mai placut afara si sa nu fie post.
Cred ca e mai bine asa , nici eu n-as fi vrut iarna |
|

| Andreea06 wrote:Ce frumos ca faceti asa primavara botezul.. eu m-am temut parca sa astept atat, mi s-a parut mult.. ca as fi vrut undeva martie, sa aiba bebe 3 lunite.. dar postul asta mi-a dat tot peste cap. O fi bine si iarna.. pana acum n-a racit, sper sa continuam asa. La biserica sa se grabeasca preotul cu statul dezbracat si sa nu mi-l scalde de tot, doar sa il ude pe capusor. Uf, ingerasul meu imediat e crestinat.. Inawar, scutecele acelea boy sunt chilotei? Se trag pe picioare? Am vazut ceva huggies boy pants nr 3 de la 6 kg. Acus facem 6 :) La bebetei sunt reduceeeri la huggies. Laura, esti bine? Nu, sunt scutece normale. Huggies Comfort Boy nr 3. Pun o poza de pe emag. Inawar attached the following image(s):

|
|

| Dana_ wrote:
Cred ca e mai bine asa , nici eu n-as fi vrut iarna
Iarna sunt sarbatorile apoi daca e frig in biserica imi parea rau sa mi-l bage in apa. O sa vb cu popa sa puna apa pe capusor si sa nu dea cu el in apa cum am mai vazut Si numai bine ca o sa fie mai mare si nu cred ca mai poate sa-l manevreze asa usor |
|

| Inawar wrote:Eu in pozitia culcat pe laterala alaptez cel mai des. Pe bebe il aduc la piept cu capul lui sprijinit de bratul meu. Cu cealalta mana tin sanul drept la tinta altfel ii pica Ma si aplec usor catre el ca sa ajunga mai bine. E foarte comod asa, imi pun si o perna suplimentara sa am capul usor ridicat iar noaptea adorm in timp ce el papa. Ziua cand papa si e agitat atata isi misca mana libera, ma zgarie pe piept, trage de maieu.. sper ca e doar o etapa :) Mananca mult timp la san? Al meu maaax 20 min, azi m-a surprins cu 26 min dar cred ca e saltul de la 8 sapt si mai suzeteaza. Dar noaptea cam 15 min si gata, ia sooomn uneori il mai tin eu ca sa ma asigur ca papa bine sa doarma destul apoi, dar nu e nevoie.. |
|

| Inawar wrote: Nu, sunt scutece normale. Huggies Comfort Boy nr 3. Pun o poza de pe emag.
Aaa, atunci sunt altele acelea. Boy pants le zice si au si nr. 3. Pe bebe tei la pret erau gen 88 buc la 80 lei parca.. adica putin sub 1 leu bucata. |
|

| korina wrote:E cea mai buna pozitie de alaptat..mai ales ca poti sa si dormi in acelasi timp. Sa vedeti cand o sa creasca mai mari bebeii si o sa le dea dintisorii.A mea musca si se uita la mine sa vada daca zic ceva,apoi iar musca pana ii zic ca nu e voie..dupa ce o cert papa frumos,dar ma cearta si ea inainte de asta Dar ce varsta are? Mie mi-e cam frica de momentul in care o sa muste De pe la 3 luni saliveaza mai tare si mai nou face bale. Cred ca il mananca si gingiutele ca imi prinde degetul si apasa cu forta, parca ar avea dinti, dar inca nu a iesit nimic. |
|

| Inawar wrote:Dar ce varsta are? Mie mi-e cam frica de momentul in care o sa muste De pe la 3 luni saliveaza mai tare si mai nou face bale. Cred ca il mananca si gingiutele ca imi prinde degetul si apasa cu forta, parca ar avea dinti, dar inca nu a iesit nimic.
Cred ca e f devreme acum.. nu ies undeva dupa 6 luni incolo? Sau stiu eu prost? |
|
|
|