Clubul mamicilor incepatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Monday, January 22, 2018 12:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea06 wrote:
Dana te rog sa imi mai zici o data la ce dentist ai mers tu, caut acum optiuni ca deja doare zilnic maseluta mea si tre sa o rezolv. Am citit ca exista anestezie compatibila cu alaptarea, cu articadeina parca ii zice.. deci multi medici invata in facultate ca se arunca primul lapte sau mai rau ca 24 h sa nu se alapteze, studiile recente zic sa substanta respectiva e ok. Just fyi pt mamici :)

Pt masea de minte nu? Eu le-am scos la cabinetul Anadent in p-ta mihai viteazu chiar langa cinema , au site si poti suna sa intrebi cum e cu anestezia . La dentist merg in alta parte dar dr mea nu scoate maselute .
Sa iti iei inima in dinti si dute sa o scoti sau sa rezolvi , nu are rost sa suferi ca tot la dentist ajungi .
Andreea06
Scris: Monday, January 22, 2018 2:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dana_ wrote:

Pt masea de minte nu? Eu le-am scos la cabinetul Anadent in p-ta mihai viteazu chiar langa cinema , au site si poti suna sa intrebi cum e cu anestezia . La dentist merg in alta parte dar dr mea nu scoate maselute .
Sa iti iei inima in dinti si dute sa o scoti sau sa rezolvi , nu are rost sa suferi ca tot la dentist ajungi .

Da, sa scot aceea dar si sa repar o masea normala, am patit zilele astea ca mi-a crapat, am ramas cu bucatica din ea in gura de m-am speriat ce masea/dinte mi s-o fi spart. Mno...

Eu de vreo 2 sapt nu prea mai iau elevitul, tot uit... ar trebui sa reiau.
alina89
Scris: Monday, January 22, 2018 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Gata cu vaccinul, uff pale asa rau mi-a parut de el mititelu. Sper sa nu faca febra ca agitat e oricum mai mereu Cray a luat si 300g de pe 15 pana azi. I-a masurat capusorul si are 37.5 nu 35.5 cum masurase pediatra si m-a panicat pe mine aiurea de nu am dormit o noapte gandindu-ma la asta si cautand explicatii pe net. Bine ca il masurasem si noi si ne dadea mai mult si ne mai linistisem..
Andreea06
Scris: Monday, January 22, 2018 3:13 PM
Nivel

Noi pe 30 o sa avem vaccinul.. si i-am masurat eu capusorul acum cum am vazut pe net si avem 38-39 cm. Sa vad daca mi se confirma sapt viitoare..

Sper sa fie bine Alina bebelul si sa nu faca febra sau ceva. Iti tin pumnii!
Andreea06
Scris: Monday, January 22, 2018 8:10 PM
Nivel

M-a lasat sotul singura acasa sa fac o baie cu spuuuuma. Omg doar la mine is asa lasati sanii? Dejaaaa?? A si papat acum si i-a golit dar totusi.. isi vor reveni vreodata? Cray banuiesc ca nu...
Miercuri vin socrii pana dupa botez, tre sa faca socrul ceva investigatii medicale..
Diana1489
Scris: Monday, January 22, 2018 9:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Buna mamicilor! Noi cred ca suntem la pus Eu.Crazyastazi a fost foarte nervoasa ba dormea, ba se trezea si a stat numai la san si a facut caca
Cat tine perioada asta stiti ? Ea e cuminte de fel doarme foarte bine , aseara a dormit de la 9 jumate la 5 dimi .newclap
alina89
Scris: Monday, January 22, 2018 10:10 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
M-a lasat sotul singura acasa sa fac o baie cu spuuuuma. Omg doar la mine is asa lasati sanii? Dejaaaa?? A si papat acum si i-a golit dar totusi.. isi vor reveni vreodata? Cray banuiesc ca nu...
Miercuri vin socrii pana dupa botez, tre sa faca socrul ceva investigatii medicale..

Nope... si la mine sunt groaznic de lasati.. nu gasesc sutien in care sa mai arate cat de cat decent.. nu ma supara burtica cu care am ramas cat ma supara asta... Cray

Bafta cu socrii iar in vizita. Buddy1
alina89
Scris: Monday, January 22, 2018 10:14 PM
Nivel

Diana1489 wrote:
Buna mamicilor! Noi cred ca suntem la pus Eu.Crazyastazi a fost foarte nervoasa ba dormea, ba se trezea si a stat numai la san si a facut caca
Cat tine perioada asta stiti ? Ea e cuminte de fel doarme foarte bine , aseara a dormit de la 9 jumate la 5 dimi .newclap

Poate sa dureze de la cateva zile la o saptamana din ce stiu eu, mie mi-a fost asa drag de el apoi. Asa zambaret si jucaus si radea la mutritele noastre apoi hearts
laura513
Scris: Tuesday, January 23, 2018 11:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
alina89 wrote:
Gata cu vaccinul, uff pale asa rau mi-a parut de el mititelu. Sper sa nu faca febra ca agitat e oricum mai mereu Cray a luat si 300g de pe 15 pana azi. I-a masurat capusorul si are 37.5 nu 35.5 cum masurase pediatra si m-a panicat pe mine aiurea de nu am dormit o noapte gandindu-ma la asta si cautand explicatii pe net. Bine ca il masurasem si noi si ne dadea mai mult si ne mai linistisem..

Alina pana la urma i-ati dat si Rotarix? Eu am comandat la m.f. dar cred ca am sa o rog sa i-l dea peste o luna... Noi pe 29 mergem la vaccinat, am emotii Cray
alina89
Scris: Tuesday, January 23, 2018 11:46 AM
Nivel

laura513 wrote:

Alina pana la urma i-ati dat si Rotarix? Eu am comandat la m.f. dar cred ca am sa o rog sa i-l dea peste o luna... Noi pe 29 mergem la vaccinat, am emotii Cray

Nu, a zis doctora ca mai bine sa il dam cu 30 zile diferenta si inainte si dupa. Oricum asa voiam si noi.

Nu a facut febra, are putin unul din picioruse zona mai tare, dar nu cu mult. In schimb a plans mult si abea la 2 a adormit si la 6 a inceput iar cu plansul. Sper sa fie mai bine azi. Cray
Andreea06
Scris: Tuesday, January 23, 2018 12:05 PM
Nivel

Laura, trecem noi si peste astea. Mai bine sa fie protejati.

Eu am mers si am depus dosarele pt indemnizatie si alocatia de stat. OMG mi-a zis doamna ca alocatia vine in 3 luni dar indemnizatia poate dura si 4-5 luni!!! Cred ca lesin, ca nu putem sta atata fara un salar.. sper sa vina tot in 3 luni cum zic unele mamici pe fb.. uf. In febr inca intra salariul pe ianuarie, deci o luna e acoperita deja..

Am luat din lidl maieuri de alaptat, mi-am luat marimea M, sa le probez.. sper ca sunt ok. Asa purtam inainte, burtica s-a retras destul, ar trebui sa fie ok.

Alina, multumesc pt urare, din fericire sotul o sa lucreze de acasa 5 sapt incepand de luni, fiindca se muta la alt sediu si inca nu e terminat. Yupiiiiiiiii. Pleaca la 4 dupa socri, ii facem baita la bebe inainte, si revine abia maine seara tarziu. Sper sa ma descurc sa fie bebe cumintel.

Ah si iar e racit sotul, nu stiu ce virusi au colegii lui dar ooooof.

Astept preotul acum intre 12 si 14 pt rugaciunea aceea de 40 zile, nu am apucat sa o fac.
Andreea06
Scris: Tuesday, January 23, 2018 12:08 PM
Nivel

alina89 wrote:

Nu, a zis doctora ca mai bine sa il dam cu 30 zile diferenta si inainte si dupa. Oricum asa voiam si noi.

Nu a facut febra, are putin unul din picioruse zona mai tare, dar nu cu mult. In schimb a plans mult si abea la 2 a adormit si la 6 a inceput iar cu plansul. Sper sa fie mai bine azi. Cray

Asa fac si eu, nici n-am mai intrebat la tel de rotarix cand am facut programarea, ca am zis sa intreb atunci cand merg si sa programez asa la 3-4 sapt dupa astea. Stiu ca e in mai multe doze, citesc pe fb ba 2 ba 3 doze. Poate depinde de ce brand e?

Eu sper daca face ceva reactie la vaccin sa ii treaca pana la botez, de pe 30 ian pe 3 ian.. ce ziceti? 4 zile..
BabyGimi
Scris: Tuesday, January 23, 2018 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Andreea06 wrote:

Da, sa scot aceea dar si sa repar o masea normala, am patit zilele astea ca mi-a crapat, am ramas cu bucatica din ea in gura de m-am speriat ce masea/dinte mi s-o fi spart. Mno...

Eu de vreo 2 sapt nu prea mai iau elevitul, tot uit... ar trebui sa reiau.

Cel mai bine e sa mergi si sa iti rezolvi problemele la stomatolog, nu sta sa suferi. Da, anesteziile sunt compatibile cu alaptarea, dar cel mai probabil ti se va spune sa arunci primul lapte.

Eu sunt acum in curs de “restaurare” a danturii, sa zic asa:)) Inca alaptez si oricat de bine stiam teoria de compatibilitate cu anestezia, parca tot am preferat sa arunc primul lapte, sa fiu eu sigura ca e totul ok.
Mi-am scos si 2 masele de minte, una pe stanga, una pe dreapta. La prima nu am avut absolut nimic, dar nimic, nici macar o jena. La a 2a, in schimb, am zis ca asa dureri n-am mai avut decat la cezariana, cu frisoane, ce mai, dureri horror, facusem alveolita uscata. 2 saptamani am indurat, eram pastilata cu ketonal duo sau nurofen forte la fiecare 6-7 ore.
Deci depinde, se pare ca nu doar de la om la om, ci de la masea la maseapale
BabyGimi
Scris: Tuesday, January 23, 2018 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2016
Andreea06 wrote:

Asa fac si eu, nici n-am mai intrebat la tel de rotarix cand am facut programarea, ca am zis sa intreb atunci cand merg si sa programez asa la 3-4 sapt dupa astea. Stiu ca e in mai multe doze, citesc pe fb ba 2 ba 3 doze. Poate depinde de ce brand e?

Eu sper daca face ceva reactie la vaccin sa ii treaca pana la botez, de pe 30 ian pe 3 ian.. ce ziceti? 4 zile..

Noua ne-a recomandat pediatra sa ii facem vaccinul dupa botez. A fost in decembrie, deci tot pe vreme rece.
MaryPoppins
Scris: Tuesday, January 23, 2018 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06 wrote:

Eu am mers si am depus dosarele pt indemnizatie si alocatia de stat. OMG mi-a zis doamna ca alocatia vine in 3 luni dar indemnizatia poate dura si 4-5 luni!!! Cred ca lesin, ca nu putem sta atata fara un salar.. sper sa vina tot in 3 luni cum zic unele mamici pe fb.. uf. In febr inca intra salariul pe ianuarie, deci o luna e acoperita deja..

Pff, la noi la Timis intra si dupa 6 luni, asa am auzit de la niste cunostinte. Is curioasa Inawar daca a primit indemnizatia sau inca asteapta. De asta am ales eu sa intru cat mai tarziu in concediu de maternitate si sa iau si concediu de odihna dupa cele 126 zile, asa o sa am salariu asigurat pana pe iulie inclusiv. Apoi imi e groaza, avem vacanta planificata in septembrie, in octombrie suntem nasi la nunta cumnatului...uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.